Şimdi Ara

X_1950_PRO....kafam*cok*karıstı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bir senedir bilgisayar piyasasından uzak kaldım arkadasıma pc alıcaktık herseyde karar kıldık ama ekran kartında karar kılamadık.
    bir sene öncesinde kendime sapphire x800 gto ultimate edition almıstım 400 watt aopen kasayla beraber.karttan we performasından halen cok memnunum call of duty 2 de full ozellıle 1-2 yer harıc hiç takılma olmadı..
    Ama forumda okudugum yazılarda x1950pro iyi değil ati almayın diolar,400 watt kasa yetmez diolar bana yeter gibi geldi.
    YARDIMCI OLURSANIZ COK SEWINIRIM.......
    İLGİLERİNİZİ BEKLİORUM...

SİSTEM:,
    CORE 2 DUO E6400
    GİGABYTE DS3
    2*1 GB KİNGSTON
    X1950 PRO ULTİMATE EDİTİON
    SEAGATE 250 GB SATA 2 NCQ 16 CACHE
    NEC 7173
    AOPEN H-600 B-28
    SAMSUNG 740N 17" LCD............................................................................SİSTEM HAKKINDA DA ÖNERİLERİNİZİ BEKLİORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 77giggleman77 -- 15 Şubat 2007; 0:12:27 >

• ben sapphire X1950 pro 256 MB kullanıyorum arkadasım,NFS:Carbon,Call of Duty,Medal of honor,Splinter cell,NFS:Most wanted,Swat,Fifa 2007 ve en agır oyunları 1600*1200 full detayda oynuyorum ve en ufak bir takılmaya veya reset atma olayına dahi rastlamadım,max işlemci yukunde ısısı max. 63-65 arasındadır,bu karttaki sogutma sisteminde en son teknoloji kullanılmıstır,ramlar dahi sogutulmaktadır(sapphire için diyorum,diğer markaları bilemem),kesinlikle overclocka ihtiyac bile duymayan yeterince hızlı bir karttır.testlerde fiyat+performansta 1 numaralı kart olarak secilmiş bir karttır.istediğin kaynaktan arastırabilirsin.bu fiyata bu performansta kart bulman kesinllikle imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getaway

ben sapphire X1950 pro 256 MB kullanıyorum arkadasım,NFS:Carbon,Call of Duty,Medal of honor,Splinter cell,NFS:Most wanted,Swat,Fifa 2007 ve en agır oyunları 1600*1200 full detayda oynuyorum ve en ufak bir takılmaya veya reset atma olayına dahi rastlamadım,max işlemci yukunde ısısı max. 63-65 arasındadır,bu karttaki sogutma sisteminde en son teknoloji kullanılmıstır,ramlar dahi sogutulmaktadır(sapphire için diyorum,diğer markaları bilemem),kesinlikle overclocka ihtiyac bile duymayan yeterince hızlı bir karttır.testlerde fiyat+performansta 1 numaralı kart olarak secilmiş bir karttır.istediğin kaynaktan arastırabilirsin.bu fiyata bu performansta kart bulman kesinllikle imkansız.
    Sistemine o/c yapmıyorsan ve neon,ışıklı fan gibi extra güç çeken şeyler yoksa 400W ucu ucuna yeticektir.Çünkü kart 450W PSU öneriyor sağlıklı çalışmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

Sistemine o/c yapmıyorsan ve neon,ışıklı fan gibi extra güç çeken şeyler yoksa 400W ucu ucuna yeticektir.Çünkü kart 450W PSU öneriyor sağlıklı çalışmak için

Alıntıları Göster
    güç kaynağın yetmeyebilir, antec veya lcpower bi güç kaynağı alabilirsin, çok pahalı değiller sistemin iyi ama nova bilgisayarda kampanya var samsung 940bw 19" geniş ekran 199$, ben kullanıyorum, çok memnunum şiddetle tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: phobia

güç kaynağın yetmeyebilir, antec veya lcpower bi güç kaynağı alabilirsin, çok pahalı değiller sistemin iyi ama nova bilgisayarda kampanya var samsung 940bw 19" geniş ekran 199$, ben kullanıyorum, çok memnunum şiddetle tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    dostum kullandığın sistem biraz güçlü bir sistem sorun çıkarabilir bide gerçek 400 watt değilse çalışmasını bekleme

• quote:

Orijinalden alıntı: emre6128

dostum kullandığın sistem biraz güçlü bir sistem sorun çıkarabilir bide gerçek 400 watt değilse çalışmasını bekleme

Alıntıları Göster
    ewt bi tane psu lazım bu sisteme bende yeni topladım sistemi silverstone 500w luk var yetiyor bile
    bende de 1950pro var gayet memnunum bütün oyunlarda max özelliklerle oynayabiliyorum kasarsa ki bana göre fps 30 dan aşağı düşerse grafik azaltıyorum(öncelikle gölgeleri). kartın ısısı normal bende 60 ı hiç geçmedi ki graw , oblivion(hdr+aa) , gothic oyunlarını bayaa yüksek özelliklerle oynayabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

ewt bi tane psu lazım bu sisteme bende yeni topladım sistemi silverstone 500w luk var yetiyor bile
    bende de 1950pro var gayet memnunum bütün oyunlarda max özelliklerle oynayabiliyorum kasarsa ki bana göre fps 30 dan aşağı düşerse grafik azaltıyorum(öncelikle gölgeleri). kartın ısısı normal bende 60 ı hiç geçmedi ki graw , oblivion(hdr+aa) , gothic oyunlarını bayaa yüksek özelliklerle oynayabiliyorum

Alıntıları Göster
    Oblivion'da HDR+AA açılmıyor diye biliyorum aynı anda.Siz nasıl açtınız sorabilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oblivion'da HDR+AA açılmıyor diye biliyorum aynı anda.Siz nasıl açtınız sorabilir miyim?

Alıntıları Göster
    x1950 pro yakın zamana kadar en hızlı kartlardan biri olan 7800gtx hızındadır
    fiyatına göre daha iyi performans veren kart yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUBARU

x1950 pro yakın zamana kadar en hızlı kartlardan biri olan 7800gtx hızındadır
    fiyatına göre daha iyi performans veren kart yoktur

Alıntıları Göster
    bu kartın fiyatı bence 2-3 ay sora 150-160 dolara kadar düşebilir.istersen hemen al.istersen biraz bekle.kartın şu anda oc sorunu var bunu söyleyeyim. sanırım sorun oc yazılımlarında. daha kartı desteklemiyor olabilirler vayahutta sürücüler şu anda kartın yükseltilmiş frekanslarını bir şekilde tanımıyor.çaresiz ay sonunu yani yeni sürücüyü bekliyecez.kart güzel ama birazdaha ucuzlaması lazım. carbon da 1024*768 de full detay motion bluer midir nedir o kapalı 70-40 fsb arası geziyor. sss lere de bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 15 Şubat 2007; 19:54:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

bu kartın fiyatı bence 2-3 ay sora 150-160 dolara kadar düşebilir.istersen hemen al.istersen biraz bekle.kartın şu anda oc sorunu var bunu söyleyeyim. sanırım sorun oc yazılımlarında. daha kartı desteklemiyor olabilirler vayahutta sürücüler şu anda kartın yükseltilmiş frekanslarını bir şekilde tanımıyor.çaresiz ay sonunu yani yeni sürücüyü bekliyecez.kart güzel ama birazdaha ucuzlaması lazım. carbon da 1024*768 de full detay motion bluer midir nedir o kapalı 70-40 fsb arası geziyor. sss lere de bakabilirsin

Alıntıları Göster
    yorumlar için tesekkurler.. bu arada kasanın gercek 400 watt werdııne emınım....

• quote:

Orijinalden alıntı: 77giggleman77

yorumlar için tesekkurler.. bu arada kasanın gercek 400 watt werdııne emınım....

Alıntıları Göster
    Kasa vermez PSU verir.PSU'nun marka ve modelini söylersen yardımcı olabilirim.
  • quote:

Kasa vermez PSU verir.PSU'nun marka ve modelini söylersen yardımcı olabilirim.

Alıntıları Göster
    İmzamdaki sistemle 1950Pro'yu 380W Tagan ile kullandım bir sorun olmadı. Fakat ben yine de yeni bir PSU aldım. Bence riske atma ve yeni bir PSU al, hem ileriye dönük düşünüp iyi bir model tercih edersen uzun süre kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

İmzamdaki sistemle 1950Pro'yu 380W Tagan ile kullandım bir sorun olmadı. Fakat ben yine de yeni bir PSU aldım. Bence riske atma ve yeni bir PSU al, hem ileriye dönük düşünüp iyi bir model tercih edersen uzun süre kullanabilirsin.

Alıntıları Göster
    arkadaaşım ekran kartını kesinlikle xfxin 7900gs serisinden birini seçin ben bu x1950 proyu parçalicam forumda xfxin 7900gssinden problem yaşayan bir kişi bile görmedim o kartı almayıpta bunu aldığıma lanet okuyom şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

arkadaaşım ekran kartını kesinlikle xfxin 7900gs serisinden birini seçin ben bu x1950 proyu parçalicam forumda xfxin 7900gssinden problem yaşayan bir kişi bile görmedim o kartı almayıpta bunu aldığıma lanet okuyom şimdi

Alıntıları Göster
    ne sorunu yaşıyorsun ki?

• quote:

ne sorunu yaşıyorsun ki?

Alıntıları Göster
    7900 serisinden kimse problem yasamıyor demişsin forumda bi dolas bakalım kac kişide 7900 var.
  • quote:

7900 serisinden kimse problem yasamıyor demişsin forumda bi dolas bakalım kac kişide 7900 var.

Alıntıları Göster
    monitor hiç yakısmamıs....

19" lcd lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

monitor hiç yakısmamıs....

19" lcd lazım...

Alıntıları Göster
    Şu anda almam gerekse X1950PRO'dan başkasına bakmam bile AMA acelem yok ve bekliyorum.
  • quote:

ben sapphire X1950 pro 256 MB kullanıyorum arkadasım,NFS:Carbon,Call of Duty,Medal of honor,Splinter cell,NFS:Most wanted,Swat,Fifa 2007 ve en agır oyunları 1600*1200 full detayda oynuyorum ve en ufak bir takılmaya veya reset atma olayına dahi rastlamadım,max işlemci yukunde ısısı max. 63-65 arasındadır,bu karttaki sogutma sisteminde en son teknoloji kullanılmıstır,ramlar dahi sogutulmaktadır(sapphire için diyorum,diğer markaları bilemem),kesinlikle overclocka ihtiyac bile duymayan yeterince hızlı bir karttır.testlerde fiyat+performansta 1 numaralı kart olarak secilmiş bir karttır.istediğin kaynaktan arastırabilirsin.bu fiyata bu performansta kart bulman kesinllikle imkansız.
    quote:

Orjinalden alıntı: getaway

medal of honor u 32 mb tnt 32 de bitirmiştim.ayrıca fifa 2007 geforce 4 de gayet güzel oynanıyor.dediğin diğer oyunlarda çok fazla bir sistem istemiyor.
    obvlion da tüm özelikleri aç aa yı af yi hepsini fulle ve hdr i aç .bütün özellikler max yani.çözünürlüğü 1600x1200 getir.fraps ı kurup kaç fps aldığına bi bak
    ya da gothic ve fear ı da deneyebilirsin.iyi bir sınama olabilir bu üçü.

• quote:

Orijinalden alıntı: hooijdonk1120

quote:

Orjinalden alıntı: getaway

medal of honor u 32 mb tnt 32 de bitirmiştim.ayrıca fifa 2007 geforce 4 de gayet güzel oynanıyor.dediğin diğer oyunlarda çok fazla bir sistem istemiyor.
    obvlion da tüm özelikleri aç aa yı af yi hepsini fulle ve hdr i aç .bütün özellikler max yani.çözünürlüğü 1600x1200 getir.fraps ı kurup kaç fps aldığına bi bak
    ya da gothic ve fear ı da deneyebilirsin.iyi bir sınama olabilir bu üçü.

Alıntıları Göster
    ben xfxin modelinden sorun yaşıyan görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

Al işte...Tamda Shapirre 1950Pro ekran kartının yarın siparişini vermeyi düşünürken. Bunu okuyunca bütün dengem bozuldu. Aslında 1650XT almayı düşünüyordum ancak bütçeyi biraz zorlayıp hem 1950Pro hemde ona yakışacak olaca SS 500Watt PSU almayı düşünüyordum ki bu yazıyı gördüm. Gerçektende Bu kartla sorun yaşanlar var mı? yani bu kartta genel bir sorun mu var yoksa böyle bir kaç kişidemi sorun var..(Overclock olup olmaması benim için sorun değil. Çünkü 1650XT almayı düşünüpte 1950Pro alan biri için bu değerler bile yeterli olacağını düşünüyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaq -- 18 Şubat 2007; 13:35:57 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.