X 300 modelinde kızılötesi mevcut .. kızılötesi ile melodi yüklenebiliyomu ve melodileri nereden bulabiliriz şimdden teşekkürler
Yokmu bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş..
İRDA cihazı Usb den bağlanandan var ama bir türlü uygulayamadım.
PC-MA620 cihazı ile laptoptan bağlanmaya çalışıyom bi türlü olmadı. Forumları komple okudum ama care bulamadım.
arkadaşım easygprs diye bi program var onu netten indirebilirsin bu program kızıklötesi cihaz sayesinde telini tanıtmaya yarıyo ve bu sayede melodidir resimdir atabiliyosun hatta msj bile atabiliyosun!!! bende de x300 var ve defalarca yaptım boş konuşmuyorum yani.melodileride netten bulabilirsin.mmf uzantılı olcak ama melodiler haberin olsun bu teli tanıtma işi biraz zahmetlidir haberin olsun ilk seferde yapamayabilirsin.biraz bekletebilir ayrıca seni ama sonunda mutlaka olur
PC-MA620 cihazı usb bağlantısı ile pc ye bağlıyorum. Sonra easygprs programını açıyorum ama telefonu görmüyor. Başka marka kızılöteli telefonları deniyorum sorun çıkmadan hemen tanıyor ama samsung X300 ü bir türlü göremiyorum.
Bu arada 1-2 telefoncuya gittim onlarda halledemediler melodi atma işini sorun ne diye sorduğumda aslında atırılyo ama şimdi olmadı sonra uzun bir zamanda tekrar deneyelim diyorlar..
quote:
Orjinalden alıntı: burak_okan
abu teli tanıtma işi biraz zahmetlidir haberin olsun ilk seferde yapamayabilirsin.biraz bekletebilir ayrıca seni ama sonunda mutlaka olur
Zahmetli ama bir haftadır uğraşırım bi sonuç alamadım başka telleri hemen tanıyor İrda ama samsung x300 ü koyunca ayağını diretiyorrr.
hocam olmamasının bikaç sebebi olabilir.bak şimdi tam hatırlamıyorum ama denetim masasından ve programın ayarlarından kızılötesi ile ilgili hızı değiştiriyodun.o zaman tanır ve olur ancak şu an hatırlamıyorum ne yaptığımızı. kızılötesi cihaz da şu an bende değil o yüzden evde bakıyım sana yazıyım diyemicem ama evde göz kararı incelicem ve hatırlayabilirsem sana yazarım forumda tekrar.ama hız olayından tanımıyo olması muhtemel