Şimdi Ara

X box ile bluetooth speaker?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aradaşlar selamlar bugün itibari ile xbox 360 satın aldım aklıma takılan bir soru var Evimde mevcut ses sistemime takılı bulunan logitek Wireless speaker var. Bunu bilgisayardaki sesİ almak için kullanıyorumarada aradabir cep telefonunda bağlayarak müzik dinliyorum xbox ta da böyle bir özellik varmıdır? arada kablo kullanmadan oyunlardaki sesi bluetooth speaker üzerinden alabilir miyim? cevaplarınız için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde merak ettiğim bir konu, xbox 360 ve one da çalıştırabiliyor muyuz acaba herhangi bir hoparlörü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m3l1h M kullanıcısına yanıt
    evet dün arka kısmını incelediğim kadarıyla aux çıkısı var (emin değilim akşam elimde olucak inceler söylerim.)
  • Mümkün olmadığını düşünüyordum, sonuç olumlu çıkarsa işime yaracaktır. Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENDE Led monitore bağladım ses gelmiyor sonuçta hoparlör yok monitorde.ancak hoparlör girşi olarak optik ses çıkışı var xbox 360 ve one da yani yeni nesil ses sistemlerinin çoğunda olan bu çıkış aynı zamanda gözlemlerime göre ucuz hoparllörlerde blunmuyor genellikle pahalı ev sinama sistemlerinde bulunuyor.
    yani ucuza xbox 360 dan ses alırım hayali kuruyorsanız unutun derim.
  • Ne yani optik kabloyla ses alınca kalite oluyor da son dönemin en gerekli teknolojilerinden olan kablosuz bluetooth teknolojisi mi ucuzluk oluyor? benim sorum net.

XBOX 360'DA BLUETOOTH ÖZELLİĞİ VAR MI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wetpozer -- 26 Kasım 2013; 16:28:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.