Şimdi Ara

X-Clio Kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
8.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mdg

o fiyata tt nin yada cm nin kasalarını almak daha mantıklı

+1
  • dedigim gibi kasa cok sahane bişi ama o fiyatı haketmiyor materyal cok kötü
  • fiyat biraz yüksek bencede ama bu kasa tutulmassa fiyat inebilir
  • zor ya inmesi adamlarda öle bi cene varki beni bile kandırıyorlardı satarlar yenilerinide getirirler bunlar
  • arkadaşlar bende bu kasadan alacaktım ama kasa çok büyük olduu için almadım bu kasayı taşımak için özel hambal falan tutmanız gerekiyor
  • vallah kardeş alacaksan aklında kaldıysa iyi photosop bilen birini bul beyendiğin kasaların çeşitli resimlerini bul. Sonra programda kasaları teker teker masanın yanına oturt ve önceden nasıl duracağını gör. Ben odayı dekor ederken böyle yapmıştım. Emin ol ki daha kolay karar vereceksin.
  • ewet kasa biraz büyük server kasası gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: isok

reklam olmasında hepsiburada da 145$ +kdv
    ben almadım henüz. daha ucuza bulabilirmiyim bakıyorum.. koyduğum resimler inceleme fotğrafları. ben gümüş rengini düşünüyorum

X-Clio Kasa

Mecidiyeköyde gördüm 115$+KDV bilginiz olsun...Goldun sokağına girin sola bakarak devam edin görürsünüz kasayı

• quote:

Mecidiyeköyde gördüm 115$+KDV bilginiz olsun...Goldun sokağına girin sola bakarak devam edin görürsünüz kasayı

sanırım bahsettiğin yer normal bilgisayar dükkanı? internetten sipariş almıyorlar değilmi alsalar tam süper olacakmış fiyatı gerçektende iyiimiş orda
  • quote:

quote:

sanırım bahsettiğin yer normal bilgisayar dükkanı? internetten sipariş almıyorlar değilmi alsalar tam süper olacakmış fiyatı gerçektende iyiimiş orda

Normal bilgisayar dükkanı arkadaşım evet..

• o gördüğün 115$+kdv nin içinde power yok değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordqbeck

o gördüğün 115$+kdv nin içinde power yok değilmi?

psusuz
  • aslında biraz fiyatı düşük olsa daha güzel olucak ama
  • daha ikinci elede düşmemiştir.
  • Benim bu kasada canimi sikan bir nokta var. Ondeki dfanin arkasinda ki harddisk yvalari bende o sekilde koyulmamaliydi. Cunku fanin iceriye ufledigi havaya buyuk oranda engel oluyordur. Onun yerine diskerin yerlesim bicimini klasik sekilde yapsalardi ve diskler yine fan hizasinda olsaydi hem disklerin isinmalari engellenir hem de kasa icine daha cok hava girmesi saglanirdi.
  • quote:

Benim bu kasada canimi sikan bir nokta var. Ondeki dfanin arkasinda ki harddisk yvalari bende o sekilde koyulmamaliydi. Cunku fanin iceriye ufledigi havaya buyuk oranda engel oluyordur. Onun yerine diskerin yerlesim bicimini klasik sekilde yapsalardi ve diskler yine fan hizasinda olsaydi hem disklerin isinmalari engellenir hem de kasa icine daha cok hava girmesi saglanirdi.

sorun olmaz gibime geliyor. özellikle şu görüntüyü izledikten sonra
    http://www.youtube.com/watch?v=7H-xi2d6bLc

• güzel işlev yapabilir bence sen sen ne istersen o olur
  • fanların olduğu yer benze canını sıkmamalı Kuvvet_Mira. Ben şahsen gördüm içerideki hava akışı süper. Zaten akışı o kadar engelleyecek olsa bu kasa seri üretime geçmezdi. İçin rahat olsun.
    isok, verdiğin linkten sonra havalandırma konusunda söylenecek söz kalmıyor. Bu kadar abi. Daha buna mod yapacaksan keyfii olur. Işık takarsınz ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6460740D9 -- 11 Ocak 2007; 23:25:01 >
  • quote:

quote:

Benim bu kasada canimi sikan bir nokta var. Ondeki dfanin arkasinda ki harddisk yvalari bende o sekilde koyulmamaliydi. Cunku fanin iceriye ufledigi havaya buyuk oranda engel oluyordur. Onun yerine diskerin yerlesim bicimini klasik sekilde yapsalardi ve diskler yine fan hizasinda olsaydi hem disklerin isinmalari engellenir hem de kasa icine daha cok hava girmesi saglanirdi.

sorun olmaz gibime geliyor. özellikle şu görüntüyü izledikten sonra
    http://www.youtube.com/watch?v=7H-xi2d6bLc

Herkez yorum yapmış alan,almayan; tek link ile tüm soruları kafalardan silmişsin teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.