aslında benim kafamda bi soru işareti daha yok değil; oda fiyatı. hepsiburdadan alsam kargoyla birlikte 260 ytl. firebalda bi kasa görmüştüm Nzxt Lexa kargo da dahil 300 ytl. acaba 40 lira daha verip onumu almalıyım? hepsiburada kargo payını cebine indiriyo hadi 10 liralık bi floppy alsak neyse, ama 1 milyarlık bi plazma bile alsan kargo parasını ödüyosun
bazı yerlerde öyle bir dez avantaj var. Dediğin diğer kasayı göster bakalım o nasılmış?
beyler şu kasanın arkasının oldugu bi fotograf var mı elinizde? sapphire pure crossfire 3200 bilmem ne ile kullanacam. uygun mudur?
kasa güzel parasıda öyle..
arkadsaşlar bir kaç resim farklı sanırım yan kapaktaki fana giri kasa resmi olanlarda daha yukarıda siyahta daha aşağıda acaba farklı modellerimi birisi daha iyi gibi işlemci üzerine doğru denek geliyor..
Kasanın önden görünüşü çok güzel ama yan kapakta bulunun plexi nin üzerine montajlı olan Fan kasa içini görme imkanını sıfıra indiriyor Fiyata biraz abartı... 100$ ın altına inerse alınabilir bir kasa
O fan evi bile serinletir yav
eğer sessiz çalışıyosa görünüş güsel soğutmada şüphesz gsl alınabilirr...
kasa gerçekten çok güzel fiyatı biraz pahalı bende alcaktım vazgeçtim feel aldım memnunumda.....
kasa gerçekten çok güzel harddisk ve dvd romları hiçbir kasaya bukadar kolay taktığımı hatırlamıyorum kasa modlamaya vakti olmayanlara hazır almak isteyenlere bire bir bu kasa
quote:
kasa gerçekten çok güzel harddisk ve dvd romları hiçbir kasaya bukadar kolay taktığımı hatırlamıyorum kasa modlamaya vakti olmayanlara hazır almak isteyenlere bire bir bu kasa
kesinlikle haklı ve ayrıca son derece sessiz çalışıyor
feel alıcaktım vazgeçtim bu kasayı daha öncede görmüştüm bunu almayı düşünüyorum
stoğunda olan ve ucuz olan istanbulda olursa iyi olur online da olabilir bildiniz site varmı ?
ev arkadaşıma ve sınıfa arkadaşıma aldık. bence; eğer çok sessiz bi ortamda bilgisayar kullanmıyosanız sesi sizi rahatsız etmez ama elbetteki o 25 cm fanların bi miktar sesi olacak iki fanında fan devir kontrolü var (500-800devir sanırım) soğutması gerçekten başarılı kendinden mavi aydınlatmalı olduğu için modifiye isteyenleri biraz kısıtlayabilir ama çok sorun olmuyor çünkü aydınlatma çok kuvvetli değil üstteki usb girişleri kasayı masa üzerinde kullanıcaklar için ilk başta kullanışsız gelebilir ama alışınca zor olmuyor. diğer kasalardan daha fazla toz çekmiyor tabi bu birazda bulunduğunuz ortama bağlı egzos fanını sadece zevk için takabilirsiniz zira yeterli sayılabilecek miktarda hava zaten çıkıyo vidasız kurulum gerçekten çok pratik ve kolay. malzeme kalitesi ortanın üzerinde
benden bukadar :)
bende kasayı gördüm Powersız 200 lira gördüğüm 2 yerdede ama 200 lira etceğini pek sanmıyorum. Tek özelliği 2 tane büyük neonlu fanı var gerisi Boş
quote:
Orjinalden alıntı: new_cont
bende kasayı gördüm Powersız 200 lira gördüğüm 2 yerdede ama 200 lira etceğini pek sanmıyorum. Tek özelliği 2 tane büyük neonlu fanı var gerisi Boş
zevk meselesi senin için boş olabilir bence o fiyattaki kasalar içinde en güzeli bu diğerleride bir koliyi anımsatıyor sadece benim için thermaltakenin bir tane alüminyum kasası var mesala pahalı birşey ama bence çöplük zevkler tartışılamaz
arkadaslar ben bir x-clio kullanıcısı olarak yazıyorum.bende x-clio var.çok kullanıslı fakat cok buyuk bı kasa.sureklı ev degıstırmeyecek olan arkadaslara tavsıyer edebılırım.kasa nın mteryalı sogutucusu tıpı herseyı on numara fakat gercekten buyuk. ama sabıt koyulacaksa bı yere super otesı bı kasa.rahatlıkla mod yapılabılır.içi cok cok genıs.her aldıgınız yenı bır parca ıcın fazlasıyla yer var.yalnız mod cu arkadaslar o kadar para verdıkten sonra kasaya kıyamıyorsunuz onuda solıyım.bıyerını kesıp bıcemezsınız.kasayla ılgılı herhangı bır sorunuz olursa ben yardımcı olmaya hazırım.tesekkur ederım
bence fazla abartılı,o paraya normal bi kasaya mod da yapılabilir,feel lerde aynı,modlu kasa almak pek zewkli olmaz
bende bazen ole dusunuyorum ama modlu kasa alıp temız temız kullanmak ta ii oluyo be.bence x-clio da rahatlıkla mod yapılabılır.guzel yapıldıktan sonra bu kasa mod+mod olur.kop olur
gayet zewkli bi kasa herşey rahatlıkla sığıyo içine kasayı yerde kullanırım ayaklarımı serinletiyo resmen soğutması gayet iyi ve sessiz bide kasanın altında sabitleyici ayakları var pek belli etmio kendini