Şimdi Ara

X-Clio Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
8.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elinde bu kasayı kullanan varmı nasıl bişe anlatabilirmi

kasa müthiş bişey ama bide kullanandan duycam istedim fiyatı 135$+KdV fiyat biraz fazla ama :D

• ben kullanmıyorum ama yabancı forumlarda baya bi araştırma yaptım (kullananlar, test edenler vs.) ve almaya karar verdim yalnız ben en ucuz hepsiburda da buldum ordaki fiyatıda 145$ + kdv (bi kaç zımbırtı hediyeli ) sen bu söylediin fiyatta nerde buldun?

şu görüntüye baksanıza

X-Clio Kasa

• valla şahsi görüşüm fe3l huricane haha yakışıklı
    o önceki 25cm'lik fanhoşuma gitmedi
  • kasa bayağı hoş. modlamaya karar vermeseydim bende kasamı bununla değiştirecektim. Kasayala ilgili biraz araştırma yaptım ve kasanın normal bir kullanıcı için fazla olduğuna karar verdim. İnternet üzerinden biraz araştırmadan sonra kasayı gözle görme şansına da erişmiştim. Dış görünüşü süper. Benim gördüğüm yerde yanında power verilmiyordu. Zaten öyle de olması gerek. Öndeki ve yandaki 25lik fanlar anladığım kadarıyla hiç ses yapmıyor gibi birşey. Belki türbülanstan doğan ufak bir uğultu olabilir ama bununda 3-4 aydan önce olacağını sanmıyorum. Fanlar yanlış hatırlamıyorsam 500-700 devirler arası dönebiliyordu. Ön ve yan taraftaki fanlar o kadar iyi hava akışı sağlıyorki kasnın orjinalinde egzost fan kullanılmamış. Çalışır haldeyken arkadaki egzost deliğinden çıkan havayı görseniz belkide sırf zevk için oraya fan takacaksınız. Üst tarafında birkaç giriş var. Bunlar kulaklık, mikrafn usb ve bir giriş daha vardı ama şu an onu hatırlamıyorum. 5.25 ve 3.5 yuvalarının önündeki kapak oldukça rahat açılıp kapanıyor. Belki benim hüsnü kuruntum ama ben zamanla o kapağın yalama olacağını düşünüyorum. Kasanın metali öyle peynir gibi kesebileceğin kadar ince değil. Yeterince sağlam. O büyüklükte bir kasaya da daha incesi olmazmş gibi görünüyor. İçerisinde hemen öndeki fanın arkasına doğru ufak bej rengi bir malzeme kutusu var. Buraya sık olarak kullandığınız tornavida, kablo vs koyabilirsiniz. Ganlar hakkında söylenecek diğer bir söz ise ışıklandırmalarının yetersiz olduğu. dört tarafına led takmışlar ama o keyfi sürebilmek için ortamda hiç ışık olmaması lazım. Aksi takdirde ışıklar kanatların uçlarında görülüyor.
    Uzun lafın kısası kasa öyle masa altlarına sığabilecek birşey değil. Göze hitab eden, modlamaya açık ve kullanışlı bir kasa. Ben kasayı kadıköyde incelemiştim fiyatı 134$+kdv idi. Ciddi olarak alıcı olduğunuz anladıklarında indirim yapacaklarından emin olabilirsiniz. Yine de almadan önce ithalatçı firma ve satış güvenliği hakkında bilgi edinin. Kolay gelsin alırsanız içi dolu resimlerini da koymayı unutmayın.

• ben bir yerde 135$+kdv ye biryerde görmüştüm
    quote:

Orjinalden alıntı: isok

ben kullanmıyorum ama yabancı forumlarda baya bi araştırma yaptım (kullananlar, test edenler vs.) ve almaya karar verdim yalnız ben en ucuz hepsiburda da buldum ordaki fiyatıda 145$ + kdv (bi kaç zımbırtı hediyeli ) sen bu söylediin fiyatta nerde buldun?

şu görüntüye baksanıza

X-Clio Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Álfonso -- 21 Mart 2007; 15:34:16 >

• arkadaslar aylar önce bu kasadan bahsetmistim ben ankarada 75 dolar + kdv ye satıyorlardı enermak alacagım için almamıstım hatta zamanında volkov 19 la bakmıstık anlasılan baya bi kazık yemissiniz
  • ilk cıktıgında kadıköyde piyasası 100ytl civarı idi feel2 alınca gerek kalmadı almadım metali cok ince okadar kaliteli deil alacaklara söleyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL VECTRA C KASA HAKKINDA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o fandan traktör gibi ses çıkmaz umarım.çok fazla büyük değilmi
  • o fiyata tt nin yada cm nin kasalarını almak daha mantıklı
  • evet mc.kork haklı onunla tesadüffen görmüştük bu kasayı öyle ufak bişey deyil resimdekinden çok dah şahane bir kasa ve okkadarda pahalı deyildi ankara kızılayda biyerde görmüştük grisi ve siyahı vardı ana dükkanın nerde olduğunu ve ismini hatırlayamadım
  • quote:

bende araştırmıştım bunu güsel bişeydi 135$+kdv ye kadıköyde eksen bilgisayarda vardı istersen sitesinide verim oradan bakarsınhttp://www.eksenbilgisayar.com/ bu linkten bakabilirsin
    ben şimdi baktım ama sitede 145$+kdv yazıyo ama magaza vitrininde 135$+kdv yazıyodu istersen oraya yakınsan bakabilirisn

Álfonso ilgin için teşekkürler.. malesef oraya yakın değilim.. internetten siparişle satın almak zorundayım. zaten xclio yu her yerde rahatlıkla bulamıyoruz.

quote:

....Kasayala ilgili biraz araştırma yaptım ve kasanın normal bir kullanıcı için fazla olduğuna karar verdim. ....Ön ve yan taraftaki fanlar o kadar iyi hava akışı sağlıyorki kasnın orjinalinde egzost fan kullanılmamış. Çalışır haldeyken arkadaki egzost deliğinden çıkan havayı görseniz belkide sırf zevk için oraya fan takacaksınız. ....

lordqbeck inde dedii gibi bu kasa gerçekten performans kasası.. direkt olarak ekran kartı, anakart, cpu ve hard disklere soğuk hava tedarik ediyor. ayrıca egzos fanı yerinden çıkan havayı benimde izleme şansım oldu.. kasanın içinde çıkan fırtınadan kaynaklı o hava akışı

içi dolu görüntüleriii böyle..

X-Clio Kasa

X-Clio Kasa

not: fotoğraf makinesinini merceğinden kaynaklı yamukluklar var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 3 Ocak 2007; 15:17:08 >

• Ankara kızılayda kaç lira ya bulabiliriz baya hoşuma gitti bu kasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Ankara kızılayda kaç lira ya bulabiliriz baya hoşuma gitti bu kasa

153$+kdv kızılay konur 1de
  • 153+ ya daha ii bişi alınabilirdi die düşünüyorum.Kaldıki kasa büyük olmasına ramen hala içi sıkışık duruyor,öndeki fanın etkisinin çok olduğunu sanmıyorum.iç tarafından 5cm lik bi açık war tamamen gösteriş için yapılmış bi kasa.ama almışsın hayırlı olsun görünüş güzel kapakları kapalıyken.ön kısımdan gelen kabartma çok hoş
  • reklam olmasında hepsiburada da 145$ +kdv
    ben almadım henüz. daha ucuza bulabilirmiyim bakıyorum.. koyduğum resimler inceleme fotğrafları. ben gümüş rengini düşünüyorum

X-Clio Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 5 Ocak 2007; 9:45:48 >
  • Beyler güzel kasa tamam da çok kaba be...
    Ön taraf 25 cm genişliğinde.
    O kasayı nereye koycan... Tmm tipi güzel aşırı bi kasa da
    Feel Hurricane 1 daha güzel ve kibar bundan

(biyerde FEEL in yandanyemişi olarak geçiyordu)
  • arkadaşlar ben olsam feel kasayı tercih etmem benim görüşüm bu ama bunun görünüşü feel dan daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Álfonso -- 5 Ocak 2007; 23:41:50 >
  • bunun siyahı yokmu?
  • gorunusu daha guzel..
    ama cok abartılı...
    Ben koymak istemem monitörün yanına bu aleti...
  • WinPeAcE siyah olanıda böyle bişey.. Bunun motor gibi görünen aksamınında siyah olanını gördüm ben (her tarafı siyahtı)
     X-Clio Kasa

ToffieBoi sanırım haklı olabilirsin.. ama böle devasa büyüklükte ve ışık saçan bi kasayı monitörün yanına koymak zaten mantıklı gelmiyor bana kasadan gözünü alamazsınki espiri bi yana ışık gözünü alır, yorar vs. bunu alacak bi kullanıcı masasının altına değil yanına koymalı (benim şimdiki kasamın yeri) aslında düşünmeden alınacak bi görüntüye sahip bi kere feel kasalardan daha kaliteli (feel geneli olarak bunu söyliyebilirim; daha KALİTELİ <işçilik,boyut,genişlik,soğutma, özelliklede fan> görünüş ise ZEVK meselesi.) xclio nun tek sorunu 135$+kdv olması bunlar tabiki benim kendi düşüncelerim. bu markada hiç bi -mamül diyeyim- ürün kullanmadım istanbula gidemediğim için orda birine araştırtıyorum daha ucuza bulabilirsem almayı düşünüyorum. istanbulda daha ucuza görenler yada duyanlar, bakın görün artık

bu sayfada da baya bi post atmışım, burdaki markaya, maddeye, eşyaya herneyse, sempatizanlığım falan olduğunu düşünmeyin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.