bakın kardeslerim iclerinizden bazıları kafasına gore bu kasayı karalamaya calısmıs ama hiç bu kasa calısırken gordunuz mu diye sormak istiyorum bi cok kişi internetten incelemis ve sadece o kadar bilgi ile kasayı karalıyor ben atilla isminde bi arkadasıma bu kasanın da icinde oldugu bir bilgisayar topladık ve montajdan sonra acıkcası ben inanamadım bi kasanın icinde ancak bu kadar hava akımı duzenli olur fanları oyle sanıldıgının aksine cok fazla ses cıkarmıyor bizim topladıgımız kasaya biz sadece bi tane silverstone FM102 egzoz fan taktık ve sonuc inanılmaz tabii arkadasların bazılarının soylediklerine katılıyorum malzemesi oyle aman aman degil ama sonuca bakmak lazım arkadasımın bi kac parcasını fosforlu spreyle boyadık ve mavi ledli fanları sayesinde inanılmaz gozukuyordu bi de kasanın fiyatı pahalı demisler onlara sormak istiyorum acaba gidip 30 ytl verip everest kasa mı almak isterdiniz diye sonucta bu ise gonul verenler bence biraz paraya kıymak zorunda zaten kıymayacaksa da o zaman yapmasın herkesin butcesi farklı bunu kabul ediyorum ama farklı butcesi olanlar farklı altarnetiflere baksınlar ama acıkcası bu kasa hakkında cok fazla soylenecek bi sey yok herkese saygılar....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme