Şimdi Ara

X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
7
Favori
14.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet sondaki aksiyon sekansı filmin günahlarını unutturuyor
    güzel vakit geçirdiysen sıkıntı yok ama sosyal medya filmi çok fena gömüyor şu film Disney markası altında mcu ya bağlı bir film olarak gelseydi deli gibi överlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 5 Haziran 2019; 19:50:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rotten tomatoesdan 21 almış

• Çok bir beklenti ile gitmemiştim ama gerçekten istediğim aksiyonu alamadım. Kabul son kısım fena değildi ama gene de wow müthişti süperdi diyebileceğim sahneler azdı. Efektler olsun müzikler olsun falan oldukça iyiydi. Puanım 6.5/10
  • Film rezil galiba imdb 6.0

• Bakma imdb ye ona buna git izle öyle gömüldüğü gibi kötü bir film değil güzel bir 2 saat geçirirsin herşey bir yana sondaki aksiyon için bile gidilir

• eskiden wolvi çıkartı 15-20 kişiyi öldürürdü. anında puana +2 olarak yansırdı. acilen yeni aktör bulmaları gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

.
    Edemedi galiba hocam ya.
  • 2d yine çok sınırlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi dün izledim yazma fırsatı bulamadım son zamanlarda sinemada izlediğim en iyi filmdi endgame gibi overrated bir film yanında çöp kalır film akıcı ve güzeldi aksiyon sahneleri çok hoşuma gitti ama bence sophie turner jean için uygun bir aktör değil Famke mükemmeldi diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wolverine i görememek de üzdü filmde after credits yok boşuna beklemeyin

• Flimden yeni çıktim.

Geçmiş günler gelecek ayarında değil ama izlenir

Normalde raven çizgi romanda bir Wolverine bir Hulk olmasa da hücre yenilemesi hızlı fiziksel müdahale ile öldürülmesi kolay olmayan bir mutant.bu yüzden çok yavaş yaşlanıyor.ama flimde bu hiç islenmedi.hatta şeklini aldığı mutantlarin güçleri bile belli oranda kopyaliyor.bu kadar kolay olmemesi gerekirdi.

Konu daha canlı olabilirdi.uzaylilara bağlamak saçma olmuş .

Herkes Jean i oynayan karakteri vasat buluyor oyunculuk olarak lakin strom u oynayan hatun nereeee hel bery nere.

Flimin eksikleri var.lakin ben pişman olmadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Edemedi galiba hocam ya.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:15:34 >
  • Jean quicksilver kapismasi bildiğin flash superman kapışması olmuş bu arada.

Memnuniyetsiz biri değilimdir,lakin su flimlere seneler önceden bir kurgu bir planlama yapsalar mesela

Avengers i thanosa hazirliyorsun yıllarca ,adam warlock yok.belki yapicaklardi ama wonder woman in gisesini görünce son bir hamle cap Marvel i sokusturdular

Black panter in gisesini gördüklerinde iş işten geçmişti.yoksa eminim adam warlock u zenci bile yapabilirlerdi.yoksa evrene hakim biri olarak 40 yıl düşünsem dead factor olarak cap Marvel olacağı aklımın ucuna gelmezdi

Bu seriyi son villian olarak apocalips yada phonix olarak dizayn Edip ta en baştan dizayn edebilirlerdi mesela.akillarina geldikçe aa suda var diyip sepetten bir villian çıkardı x men serisi.

Ve karşındaki karakter ne kadar güçlü kozmik olursa olsun onu yenebilmenin muhakkak bir ihtimali vardır.

Ama güç dengeleri bir türlü ayarlanamiyor,bu aradaki savaşa da yansıyor.tamam phonix kozmik,o mutantlarin dengi değil.ama yalvarip yakarip jeanin insafa gelmesimiydi çözüm yolu.yap doktor strange -dormamu gibi bir ayar

Bunun en güzel DC nin adaletin şafağı doomsday savasi.ama bunu yapan DC gidip staphenwolfu spo nun şamar oğlanı da yapıyor.cunku bir kurgu yok.gecen bölüm spo cular kusunce onun gönlünü almak gerekti

Gel Marvel e ,fiziksel güç olarak yerden kalkan bir helikopteri tutmaya calisirken göbeği çatlayan cap Amerika ,aynı sinematik evrende aynı yapımcıların çektiği flimde,thanosun solucan uzay gemisine yumruk atıp durduracak kadar güçlü hulktan daha fazla zorladı thanosu fiziksel olarak.

Son derece plansız gitti x men ,Avengers ,dc

• X-Men: Days of Future Past
    X-Men: Apocalypse
    X-Men: First Class

Bu filmlerin ayarında bir film mi? yoksa gerisinde mi? Bu üç filmi de çok beğenmiştim, bu filmleri beğenip Dark Phoenix ile ilgili yorum yapan olursa ona göre hareket edeceğim.
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Dofp ve First class ayarında değil.Çünkü bu filmler zaten yapılmış en iyi çizgi roman filmlerinde zirveye oynar.Ama Apocalypse den iyi . Eger çizgi roman filmlerini seviyorsan sana keyifli bir 2 saat geçirecek.Sosyal medyadaki olumsuz yorumlara aldanma bir çoğu sürü psikolojisine uyuyor.Şu film çoğu mcu filminden iyi.Güven bana.

Her şeyi geçtim sondaki aksiyon sekansi için bile izlenir.Mutantlar güçlerini çok iyi kullanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 6 Haziran 2019; 22:36:23 >
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:15:40 >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Bence kesinlikle izlemelisin aksiyon sahneleri çok başarılıydı

• disneyin yaptıgı cogu filmden iyiydi ama onceki xmen filmlerinin havası yoktu, yinede seyredilir.
  • Kesinlikle sinemada izlenecek bir film değil! Baştan sona tahmin edilebilir bir film olmuş. 10/6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 7 Haziran 2019; 17:52:55 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.