Şimdi Ara

X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
7
Favori
14.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Marvel artık kendi sinematik evreni için yeni kadro kuracaksa sadece ''Michael Fassbender'' ı kadroda tutsunlar, gerisi çöp. Ne kadar leş bir film olsada Magneto için izlenir.

Bu arada Raven eski filmlerde (gelecek yılları) hayatta burada nasıl ölüyor ?
    Aynı zamanda Jean Grey içinde geçerli bu durum. Bir gram anlamadım, iyice felç etmişler güzelim canım seriyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nier

Marvel artık kendi sinematik evreni için yeni kadro kuracaksa sadece ''Michael Fassbender'' ı kadroda tutsunlar, gerisi çöp. Ne kadar leş bir film olsada Magneto için izlenir.

Bu arada Raven eski filmlerde (gelecek yılları) hayatta burada nasıl ölüyor ?
    Aynı zamanda Jean Grey içinde geçerli bu durum. Bir gram anlamadım, iyice felç etmişler güzelim canım seriyi.

Days of the Future Past filminden sonra zaman çizgisi değişti, eski serinin geçerliliği kalktı. Nasıl izliyorsunuz filmleri anlamadım. Dark Phoenix iyi değildi tamam ama içine etmelik bir durum yok. Raven'ın ölümüne çok şaşırdım yeni seri de can alıcı karakterlerden biriydi.

• Ravenin ölümüne tek sevinen benim galiba. Bütün filmlerde başrol gibi oynuyordu. Çok fazla gözüküyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Ravenin ölümüne tek sevinen benim galiba. Bütün filmlerde başrol gibi oynuyordu. Çok fazla gözüküyordu.
    X-men i x-men yapan onlarca karakteri bir kenara bıraktılar, sırf birilerinin tanıdığı veya başka bir şeyi diye bu karakteri ön plana çıkarttılar.
  • Hepsi öldü sayabiliriz artık, çünkü bundan sonraki X-men filmleri başka oyuncular baska bir hikaye ile marvel evreninde olacak. Hayırlısı diyelim :))
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Zaman makinesini icat etmişsin, beni 2002-2003'e gönderdin. :)

Unutursak ne olalım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.