Şimdi Ara

X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
7
Favori
14.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg

X-Men Apocalypse'e şurada sayılı gün kalmışken 20th Century FOX'un X-Men evreninin geleceği konuşulmaya devam ediyor. Çıkacağı kesin olan Deadpool ve Wolverine 3'ün dışında yılan hikayesine dönen Gambit filmi ertelenmiş durumda. FOX ise spin-off filmlerle evrenini genişletmeyi amaçlıyor.

Daha resmi açıklama gelmese de iddialara göre Jean Grey solo filmi için planlar yapılıyor! Evet, evet hem de Dark Phoenix hikayesi! Dark Phoenix hikayesi 2006 yapımı X-Men: The Last Stand filmine konu olmuştu. Film her ne kadar ilk iki filmin yönetmeni Bryan Singer'dan sonra başarısızlık olarak görülse de Dark Phoenix hikayesi güzel işlenmişti.

Sophie Turner, genç Jean Grey olarak karşımıza ilk olarak 27 Mayıs 2016'da X-Men Apocalypse filminde karşımıza çıkacak!

https://www.flickeringmyth.com/2016/04/rumour-next-x-men-film-could-revisit-the-dark-phoenix-saga/
    whatculture.com
    X-Men: The Dark Phoenix Saga Movie To Follow Apocalypse?
    https://whatculture.com/comics/xmen-the-dark-phoenix-saga-movie-to-follow-apocalypse
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ya cok alakasiz olacak kusura bakmada artik milf,mature ya da famkee,cate blanchett (boyle yazilmiyor olabilir) isimlerini duyunca direk aklima geliyorsun o profil resmin falan

Filmde dandik olur eger Sophie basrol olacaksa kiz cidden kotu oyuncu bir bu birde Emilia Clarke Got da bana gore baya kotu oynuyorlar
  • Filmin adı supernova olmuş. Dark phoenix hikayesi işlenecek. Çekimleri haziranda başlayacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence genç kalır ve kotaramaz. Film için önerdiğim isim Famke Janssen.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Sophie Turner da kadroda yer alacağını duyurmuş ama kadrosunda yer alacağı film The New Mutants mı yoksa Dark Phoenix mi anlayamadım

Ayrıca projenin geçici ismi (working title) X-Men: Supernova olarak geçiyor.

Dark Phoenix
  • X-Men: Supernova
  • Sophie ne allah aşkına asla tek başına film sırtlayamaz

Famke yi görmek isterim şahsen

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Seni hınzır seenii

• X-Men üzerine ne olursa izlenir. Ben izlerim ne azından.
  • Simon Kinberg filmin yönetmeni olacak. Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Nicholas Hoult, Alexandra Shipp, Sophie Turner, Tye Sheridan aynı rollerde filmde yer alacak. Aynı zamanda Jessica Chastain filmin villain ı Lilandra yı canlandırmak için görüşme halinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 14 Haziran 2017; 20:42:6 >
  • femke janson yerine genç olan sophie yi tercih ederim. femke artık bu saatten sonra jean in annesi olur ancak.
    forumda da amma mature sever varmış.
    Not: hakaret etmedim espiri yaptım umarım birilerini rencide etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemoberk

femke janson yerine genç olan sophie yi tercih ederim. femke artık bu saatten sonra jean in annesi olur ancak.
    forumda da amma mature sever varmış.
    Not: hakaret etmedim espiri yaptım umarım birilerini rencide etmem.

Ettin ne yazık ki.
  • Suphia turner:beren saat

Oyunculuk olarak

Koca bir balon

• Profesör X, Magneto, Logan bunlar gitti mutantizm bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Suphia turner:beren saat

Oyunculuk olarak

Koca bir balon

Mimik fakiridir ayrıca.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Ya cok alakasiz olacak kusura bakmada artik milf,mature ya da famkee,cate blanchett (boyle yazilmiyor olabilir) isimlerini duyunca direk aklima geliyorsun o profil resmin falan

Filmde dandik olur eger Sophie basrol olacaksa kiz cidden kotu oyuncu bir bu birde Emilia Clarke Got da bana gore baya kotu oynuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Ya cok alakasiz olacak kusura bakmada artik milf,mature ya da famkee,cate blanchett (boyle yazilmiyor olabilir) isimlerini duyunca direk aklima geliyorsun o profil resmin falan

Gurur duyarım.
  • Sophie filmi tek başına taşıyamaz.

• Simon kinberg yapımcısıydı diğer filmlerin apocalypse faciasından sonra Bryan singer tekmeyi yemiş demekki

• Onun dışında ilgi çeken karakter yok zaten.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.