Şimdi Ara

X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
7
Favori
14.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    büyük ihtimalle iw part 2 de x-men karakterlerini göreceğimiz için . böyle bir erteleme yaptılar.
  • Jean bu filmde iyi mi yoksa birileri onu mu durduracak ? Ya da varsa kötü karakter kim ? Bunlar hala belli değil sanırım.
  • Wally-West kullanıcısına yanıt
    Dark phoenix dediğine göre jeanin kötü tarafı olacak. Artık jeani kim durdurur bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Dark phoenix dediğine göre jeanin kötü tarafı olacak. Artık jeani kim durdurur bilemiyorum.

Karşısında kim duracak bu durumda
  • Wally-West kullanıcısına yanıt
    Normalde duracak kişi sayisi az. Bence profesör x bir şeyler yapacak.

• quote:

Phoenix'in karşısında durabilecek bir karakter yok, iyi tarafta tabi. Benim aklıma gelmedi daha doğrusu.
  • Jean Grey ablamizi severim ama Dark Phoneix filmini hiç merak etmiyorum.İzlememem büyül ihtimal.Bu filme gelene kadar bir sürü film çekilmesi lazım...

• Bari artık Marvel 4.evrene bağlamaya çalışsınlar .Karman çorman oldu her şey.
  • quote:

x-men son direnişin öncesini anlatacağına göre
    Xavier dark phoneix'e(Jean greye) karanlık tarafına duvar örmüştü ama buda saçma olmaz mı sonucunu biliyor olacağız
  • Bu x-men seriside çorba oldu

• Bu X men evreni ne olacak geçmiştemi geçicek hikayeler hep, Logan filmi ile bildiğimiz x menlerin sonu gelmişti hep

Avengers ile birleşcek deniyor ama hangi zaman diliminde olcak bu

• evohan kullanıcısına yanıt
    logan filmi 2030 civarında geçiyordu. bu film ise 90'larda geçecek yanılmıyorsam. zaten fox'dan çıkacak son x-men filmi olacak büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

logan filmi 2030 civarında geçiyordu. bu film ise 90'larda geçecek yanılmıyorsam. zaten fox'dan çıkacak son x-men filmi olacak büyük ihtimalle.
    Onu biliyorum işte bende onu sordum, 2030 da bu evren kapanıyor biliyoruz habire geçmişte olanları anlatıp durmak zorunda kalıcaklar, şimdi disney yepyeni bir xmen evrenimi çekecek başka oyuncularla acaba

• filmle ilgili bilgiler, büyük spoilerlar var istemeyen bakmasın.

-Jean, dark phoenix'e ekibin astronotları kurtarmak için çıktıkları bir uzay görevinde dönüşecek. gelen bir kozmik dalga -bu phoenix gücü olabilir- güçlerini kontrol etmesini engelleyecek.

-quicksilver'ın uzayda ağırçekim bir koşu sahnesi olacakmış.

-magneto yine filmin villanı.

-uzayda kozmik dalgaya maruz kaldıktan sonra jean kontrolünü kaybedip geminin kaza yapmasına sebep olacakmış ve bir uzaylı gezegenine gideceklermiş. ancak bu uzaylılar skrull'lar değil.

-mystique, jean'in kontrolünü kaybettiği anlardan birinde ölecekmiş.

-bunu tam anlamadım ama sanırım beast, mystique'in ölümünden sonra magneto'ya katılacakmış.

-son savaşta x-men kostümleri yok

• Quicksilver'ın uzaydaki ağır çekim sahnesine şimdiden hypelandım vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberkS -- 30 Mayıs 2018; 7:10:7 >
  • UberkS kullanıcısına yanıt
    filmdeki en başarılı sahneler genelde onun oluyor bende heyecanlandım. zaten dark pheonix hikayesini de severim tek eksik Famke Janssen.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    "Magneto yine filmin villanı."

Adam yalama oldu artık bir iyi bir kötü. Filmin sonunda yine Xavier ile barışırlar.

• anladığım kadarıyla film süresince takımdan ayrı olacakmış, son savaşta falan ikna edip getirecekler herhalde herzaman ki gibi.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Sızan bilgiler magneto nun villian olması hariç güzel ben umutluyum bu filmden

• Magneto'nun yine kötü olması hariç -ki şaşırmadım-
    diğer şeyler bayağı iyi gibi. Merak ettim açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.