Şimdi Ara

X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
7
Favori
14.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmin test gösteriminden sonra bütün senaryosu sızmış. senaryo baştan aşağı değiştirilip yeni çekimler yapılacakmış. muhtemelen ertelenecek.
  • yazık oldu
  • Fox bu sene çok güzel sıvıyor.
  • 2.5 haftaya düşmüş.
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    son direniş falan silindi zaman çizgisinden, days of the future past'ı izlemeni öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magneto'yu da rezil ettiler be .

• Bu kadar salak bir firma daha olamaz. Resmen Last Stand v2 yapmışlar. Hatta bazı sahneler birebir eski filmden alınma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman umut verici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Bu kadar salak bir firma daha olamaz. Resmen Last Stand v2 yapmışlar. Hatta bazı sahneler birebir eski filmden alınma
    Tam bunu yazmaya gelmiştim. Fragmanı izlerken hemen aklıma Last Stand geldi. Kendiyle mücadele eden bir kadın, burda da küçük kız.
  • Apocalypse faciasından sonra bu da sıvama bölümü olacak gibi. Bundan sonra Kevin Feige alacak zaten direksiyonu.

Dipnot: No Wolverine No party.

• Ben bu filmle Last Stand arasında benzerlik göremedim.

• Kevin Feige alsa ne olacak ayıla bayıla izlediğiniz 20 filmin 15 tanesi leş zaten.

Iron Man 1
    Winter Soldier
    Avengers Infinity War
    Ragnarok
    belki Avengers 1 dışında filmlerin tamamı leş.

Fox'un hiç olmazsa çıkardığı filmlerde belli bir kalite oluyor.

X-Men First Class
    Days of Future Past
    Logan
    hep güzel filmlerdi.
  • yok aga ben ısınamadın yeni nesil eblek yüzlü oyunculara..

yeni dark phoenix orta okulda ön sırada oturan çalışkan ama ağlamaklı öğrenciye benzemiş

X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg

eski dark phoenix ise cidden korkunç bir kadın

bunada bakalım solda ki eski raven sağdaki yeni.. Jennifer lawrance yani nasıl eblek değil mi yüzü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 27 Eylül 2018; 16:47:57 >

• Nerde Famke Janssen, nerede bu mimiksiz kız çocuğu. ah ah bedduam var benim bu filmde tutmayacakta işte dark phoenix hatrına izleyeceğiz.
  • Tek film olarak görmek ıstıyorum ama sonra tüm filmleri evreni dusunuyorum nasıl dıyorum ? Kafalar karısıyor..

• Son zamanlarda izlediğim en kötü fragmandı. Bomboş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Nerde Famke Janssen, nerede bu mimiksiz kız çocuğu. ah ah bedduam var benim bu filmde tutmayacakta işte dark phoenix hatrına izleyeceğiz.
    Valla ya bu kadar soğuk bi oyunculuk görmedim Famke ye alışmıştık ne güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Kevin Feige alsa ne olacak ayıla bayıla izlediğiniz 20 filmin 15 tanesi leş zaten.

Iron Man 1
    Winter Soldier
    Avengers Infinity War
    Ragnarok
    belki Avengers 1 dışında filmlerin tamamı leş.

Fox'un hiç olmazsa çıkardığı filmlerde belli bir kalite oluyor.

X-Men First Class
    Days of Future Past
    Logan
    hep güzel filmlerdi.
    BvS ve JL kadar leş olmadıkları kesin

Marvel filmlerinin oscarlık falan olduğunu iddaa etmiyorum ama bi iki tanesi dışında izlerken sıkılmadım en azından hikayesini anlattı eğlendirdi geçti bazen de epik şeyler verdi.

Ortada bir düzen ve bağlantı var hiç yoksa, izlerken keyif veren göndermeler ve detaylar var.

dediğin gibi olsa 4-5 milyar dolarlık giderle 17 -18 milyar dolarlık bir hasılat yakalanmazdı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Nerde Famke Janssen, nerede bu mimiksiz kız çocuğu. ah ah bedduam var benim bu filmde tutmayacakta işte dark phoenix hatrına izleyeceğiz.
    son yıllardaki bu tarz filmlerin bütün amacı sadece para.. Jennifer Lawrence , ne bilm bu game of thrones kızı Sophie Turner mesela bunların yüzbinlerce çocuk fanı var olay bunları sinemaya çekmek.Artık olay tamamen çocuklar üstüne.Yeni xmen serilerinde görüyoruz bunu , spiderman de de gördük.Bunun sebebi de çocuk populasyonun artması olabilir.20-30 sene önce 1 milyar çocuk varken dünyada şu anda 1.9 milyar çocuk var.Doğal olarak sinema endüstriside bunlara yöneliyor.

En temizi netflix ve avrupa filmleri.. Mis gibi.. Yada eskileri izlemek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

BvS ve JL kadar leş olmadıkları kesin

Marvel filmlerinin oscarlık falan olduğunu iddaa etmiyorum ama bi iki tanesi dışında izlerken sıkılmadım en azından hikayesini anlattı eğlendirdi geçti bazen de epik şeyler verdi.

Ortada bir düzen ve bağlantı var hiç yoksa, izlerken keyif veren göndermeler ve detaylar var.

dediğin gibi olsa 4-5 milyar dolarlık giderle 17 -18 milyar dolarlık bir hasılat yakalanmazdı sanırım

Alıntıları Göster
    Ben mesajımda DC filmleri şahane mi yazdım? Onlar da leş.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.