Şimdi Ara

X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
7
Favori
14.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

deadpool günümüzde geçiyor olsa deadpool 2 de xmen i nasıl 80ler 90lar daki halleriyle görebildik ki

Alıntıları Göster
    dark phoenix filmi ile deadpool 2 aynı zamanda geçiyor büyük ihtimal dikkat ederseniz sahnede Quicksilverın kıyafetine bakın 90 lardaki nirvana kıyafeti giymiş dark phoenix de o zaman da geçiyor

o odada jean greyi konuştuklarına eminim

deadpool 2 son sahnede wolverinin zaman çizgisini bozmuştu Ve hugh jackman cameo diye bir paylaşım yapmıştı instagramdan yani x-men dark phoenix de büyük ihtimal wolverineyi göreceğiz logan zaman çizgisi bozuldu çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 10 Mart 2019; 13:25:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

dark phoenix filmi ile deadpool 2 aynı zamanda geçiyor büyük ihtimal dikkat ederseniz sahnede Quicksilverın kıyafetine bakın 90 lardaki nirvana kıyafeti giymiş dark phoenix de o zaman da geçiyor

o odada jean greyi konuştuklarına eminim

deadpool 2 son sahnede wolverinin zaman çizgisini bozmuştu Ve hugh jackman cameo diye bir paylaşım yapmıştı instagramdan yani x-men dark phoenix de büyük ihtimal wolverineyi göreceğiz logan zaman çizgisi bozuldu çünkü

Alıntıları Göster
    bence de mantıklı olan bu ama işte anlamadığımız deadpool 2 filminde film hangi zamanda geçiyor bize herhangi bilgi vermiyorlar zannımca, filmde dikkat etmedim mesela güncel elektronik cihazlar vs bilgisayarlar kullanılıyormuydu

• Nedense x-men serisinden zevk almamaya başladım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:14:25 >
  • X-Men serisi güzel bence bakalım bu nasıl olacak
  • Bu filmi şimdi kim ciddiye alacak ?

• O nasıl bir Jean arkadaş. Cyclops'u oynayana bak. Bir de Jean'e. Ne bu mature fantazisi mi ? Famke ile James'in de yaşı vardı ama bu kadar belli etmiyordu. Hatuna yapılan makyaja bak. Giydiği kıyafete bak. Jean onların yanında Profesörlerden biri gibi duruyor Zaten yakışmıyordu hatun. Daha da itici olmuş.

Ve Mystique Düşük bütçeli cosplay bildiğin.

Ilgi çeken tek yer Quicksilver sahnesi. Magneto'nun kurşun yağdırma sahnesi ise komedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 22 Mart 2019; 20:33:11 >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Acikcasi End game in sızan görüntülerinden güzel gözüküyor ben umutluyum bu filmden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Acikcasi End game in sızan görüntülerinden güzel gözüküyor ben umutluyum bu filmden
    kesinlikle daha güzel gözüküyor bende ümitliyim ama seriye 2011 den mi başlıycaz pek izlemedim seriyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

kesinlikle daha güzel gözüküyor bende ümitliyim ama seriye 2011 den mi başlıycaz pek izlemedim seriyi

Alıntıları Göster
    Aslında herhangi bir x men filmi izlenmeden de gidilir eğer karekterleri az buçuk biliyorsan

• Karadelik fotusu gibi.

• Benim merak ettiğim bu filmin sonu nasıl olacak? Nasıl bitirecekler? New Mutants'ı saymazsak bu Fox'un son X-Men filmi. Bu evrenin son filmi mi olacak yoksa bir şekilde Marvel evrenine mi bağlayacaklar? Sırf bunun içinde gidip sinemada izleyeceğim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:14:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

.
    Hocam kusura bakma gülerim sadece.
  • Test

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:14:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

.
    Haklısın hocam hasılatta falan da belli olur zaten 4 milyar barajını geçer herhalde dark phoenix.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Benim merak ettiğim bu filmin sonu nasıl olacak? Nasıl bitirecekler? New Mutants'ı saymazsak bu Fox'un son X-Men filmi. Bu evrenin son filmi mi olacak yoksa bir şekilde Marvel evrenine mi bağlayacaklar? Sırf bunun içinde gidip sinemada izleyeceğim.
    hugh jackman cameo diye bir paylaşım yapmıştı büyük ihtimal bu filmle beraber tüm x-men evreni marvela bağlanacak yoksa hugh jackman neden cameo diye bir paylaşım yapsın ve neden son film olacak dark phoenixe eklesinler ya x-men dark phoenix'de wolverine canlanacak ve marvel evrenine girecek bu filmle beraber yada avengers endgame post credits de olacak ikisinden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 23 Nisan 2019; 23:14:55 >
  • Haziran ayında geliyor dimi ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.