Şimdi Ara

X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
7
Favori
14.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 27 Nisan 2019; 9:18:47 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 27 Nisan 2019; 9:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

.
    Hocam bir halta benzemiyor dediğin film top 250'de 9.sırada şuan. Filmin sırf ilk yarısındaki durgunluk yüzünden nefret ediyor herkes ve ufak tefek gereksiz şeyler vardı veya olması gereken ama olmayan sahneler falan ama o kadar çok karakter var ki 1-2 dakikalık süre de yetmiyor hiçbirine o yüzden ağırdan almışlar 2.yarısı efsaneydi zaten. Bir halta benzemiyor demek ayıp bence bu film için ilk filmdeki gibi aksiyona boğmamışlar bizi o da işlenmesi gereken çok karakterden dolayı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Hocam bir halta benzemiyor dediğin film top 250'de 9.sırada şuan. Filmin sırf ilk yarısındaki durgunluk yüzünden nefret ediyor herkes ve ufak tefek gereksiz şeyler vardı veya olması gereken ama olmayan sahneler falan ama o kadar çok karakter var ki 1-2 dakikalık süre de yetmiyor hiçbirine o yüzden ağırdan almışlar 2.yarısı efsaneydi zaten. Bir halta benzemiyor demek ayıp bence bu film için ilk filmdeki gibi aksiyona boğmamışlar bizi o da işlenmesi gereken çok karakterden dolayı bence.

Alıntıları Göster
    Dur bakalım film dağa yeni vizyona girdi elbet puanı düşecek ayrıca hep x men filmlerinin timeline ı eleştirilirdi ama end game ile mcu nun timeline karmakarışık bir şey oldu en azindan dofp da zaman yolculuğu daha işlenmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Dur bakalım film dağa yeni vizyona girdi elbet puanı düşecek ayrıca hep x men filmlerinin timeline ı eleştirilirdi ama end game ile mcu nun timeline karmakarışık bir şey oldu en azindan dofp da zaman yolculuğu daha işlenmiştir

Alıntıları Göster
    9.2'den aşağı düşer elbet o puan ama top 250 de ilk 50'de kalır artık çok çok büyük ihtimal yeter de artar. Bu arada ben bir karışıklık göremiyorum spoiler vermeyeyim x men konusu olsa da ama her şey yerli yerinde dikkatli izlemediniz herhalde pek soru işareti falan kalmadı. Bu arada spider man filmi ile sona kavuşacak 3.faz onu da beklemek lazım.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 27 Nisan 2019; 9:18:12 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 27 Nisan 2019; 9:18:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

.
    biraz mantıklı düşünürsek wolverine görüncek bir film de ama hangi film belli değil kas çalışıyor şuan hugh jackman(cameo diye bir paylaşımı var)
    şimdi dark phoenix de görünse tamamen saçmalık olur son film ve bitecek film için neden burada çıksın amaçsız bir şekilde Acaba spider man far from home da olabilir mi diye düşünmüyor değilim
  • X-Men: Apocalypse de gayet güzel bir filmdi.
    X-Men: Days of Future Past çok iyi bir filmdi.

Umarım buda güzel bir film olur. Merakla bekliyorum
  • Heyecanla beklediğim film. Days of Future Past'ı sevmiştim ama Apocalypse beni sarmamıştı. Bundan beklentim büyük yine de. Birileri ölmeli.
  • Days of Future Past harbiden iyi bir filmdi.Sinemada izlemiştim daha ilk sahnede o çaresizliği çok güzel hissettirmişti mutlu ayrılmıştım sinemadan.Kesinlikle tartışma çıkarmak istemiyorum ama bazı süper kahraman filmlerinde !!! hissetmek istediğimiz çaresizliğin yanında her zaman bulunan, umudu çok güzel anlatmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 4 Mayıs 2019; 1:10:34 >
  • fragmandan anladığım kadarıyla uzaydan kırmızı bir varlık vücuduna giriyor. origin bu mu? dark phenix in femke zamanında çift kişilik olayı vardı. burda değiştirmişler mi? bilen var mı?
  • süperkahraman olayının en saçma tarafı her zaman kıçlarından ''bu daha güçlü'' karakter üretmeleri. bunun sınırı yok ve çok saçma. tam sidik yarışı bu filmler. ve ne hikmetse hep daha zayıf olan iyiler kazanıyor
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    uzaydan vücuduna girmiyor, zaten vücudunda olan "phoenix" uyanıyor gibi bir şey oluyor orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: cheers darlin

uzaydan vücuduna girmiyor, zaten vücudunda olan "phoenix" uyanıyor gibi bir şey oluyor orada.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:14:53 >
  • jean in gücünün kaynağı zaten phoenix, uzaya çıkana kadar bu kızın mutant gücü yok muydu?

• quote:

jean in gücünün kaynağı zaten phoenix, uzaya çıkana kadar bu kızın mutant gücü yok muydu?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:14:59 >
  • quote:

phoenix force bir karakter değil cosmic bir enerjidir yani sadece jean grey değil başka karakterlerede girebiliyor phoenix force uzayda yaşamını sürdüren Çok ama çok güçlü bir enerjidir sadece
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    2006 yılındaki x-men öyle değildi. ama her ikisinde de jean cozutturuyor. sanırım sizin dediğinize göre çizgi roman ı baz almışlar. fakat bu zamana kadar animasyon da dahil her yerde phoenix i hep jean in bir parçası göstermişlerdi. şimdi eski filmlerle de çelişiyorlar.
    zaten new mutant ı saymassak bu fox un son x-men filmi ben esas disney ne yapacak onu merak ediyorum. sophie turner ı çoğu insan beğenmedi. bence gelen gideni aratırmış istermisiniz birde zenci bir jean olsun. benim en büyük korkum bu. çünkü disneyde bunu yapıcak potansiyel var. fox disneyden daha ciddi bir şirketti. ben sophie yi jean e yakıştırmıştım.

• Büyük ihtimalle Mystique ve Quicksilver ölecek gibi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.