Şimdi Ara

X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
7
Favori
14.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erwin

Kevin Feige alsa ne olacak ayıla bayıla izlediğiniz 20 filmin 15 tanesi leş zaten.

Iron Man 1
    Winter Soldier
    Avengers Infinity War
    Ragnarok
    belki Avengers 1 dışında filmlerin tamamı leş.

Fox'un hiç olmazsa çıkardığı filmlerde belli bir kalite oluyor.

X-Men First Class
    Days of Future Past
    Logan
    hep güzel filmlerdi.
    Direk çöp demeyelimde ortalama ve ortalama altı filmler diyelim biz ona.Ama onun haricinde dediğine katılıyorum millet sanıyor ki x-men mcu'ya geçince her şey çok güzel olacak, acayip iyi filmler olacak.Ama çoğu filmi belki de fox'un yaptığı çoğu filmden daha risksiz ve ortalama olacak.Spider-man mcu'ya geçince millet dediki oha yaşadık,çok iyi oldu,ergen spiderdan kurtulduk!!! vs ama ortaya çıkanı gördük ergen diye laf ettikleri spider-man yerine çocuk evet bildiğin çocuk spider-man geldi.Sonrada dediler ki işte 10 yıllık plan fasa fiso;Benim yarına çıkacağım meçhul ben izlemek zorunda mıyım çocuk spider-man'i ama izlettiler işte.Sonra spider-man mcu'ya geçti de noldu heyecanlanan var mı bu spider-mani görünce benim çevremde yok.X-men'de benzer akıbette olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 28 Eylül 2018; 1:23:29 >

• The Last Stand volume 2. İzlediğim en kötü fragmanlardan birisiydi. Jean yine Scott ı öldürüp Magneto nun tarafına geçecek sonra Magneto hatasını anlayıp 3429. kez iyi tarafa geçecek falan. İzlersem sırf Quicksilver sahnesi için giderim herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Valla işte hepsi 2-3 puanlık filmler değilde 5-6'lık filmler. Yukarıda yazdığım filmler dışında öyle ayıla bayıla izlediğim bir tanesi olmadı, hep göz boyamak için 3-5 action, içi boş villainler(zaten bu artık dalga konusu oldu koca 20 filmlik MCU'da Loki (şimdi Thanos) dışında oturaklı bir villain yok)

DC desen güzel başladıkları konseptin içine ettiler. BvS tamamen planlama hatası bir film. Batman'in mükemmel serileri ve hikayeleri varken bu Batman'le o hikayeleri birleştirip harika bir seri ortaya çıkartabilecekken direk gidip damdan düşer gibi Superman'e karşı koydular.
  • Nasıl çöpse artık film.

• 3.kez ertelendi ve filmin bütün gazı kaçtı artık kendi adıma iptal olsa hiç üzülmem hiç de bir şey kaybedeceğimizi sanmıyorum parası bi yana aktörler de bıkmıştır artık eminim bundan Allahtan MCU ya dahil olcaklar da Kevin Feige ve ekibinin adam edeceğine eminim yoksa bu Foxa kalsa X Men markasını tamamen mahvedecekler artık öbür New Mutants dan hiç haber yok zaten tamamen Allah'a emanet

Ekleme : New Mutants 2 Ağustos 2019 muş da bir yaz mevsiminde 2 x men filmi zor gibi umarım ertelenmez hoş bunlar Fox un kendine ait son X men filmleri olduğu için koy gitsin kafasına da girmiş olabilirler bekleyip göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan insan -- 29 Eylül 2018; 2:20:4 >
  • Ertelendiği tarih normalde Gambit'in vizyon tarihiymiş, bu nedenle Gambit filmi de 2020 ortasına ertelendi. Muhtemelen iptal olur 2020 başında Disney'in Fox'u satın alımının tamamlanma durumuna göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Ben mesajımda DC filmleri şahane mi yazdım? Onlar da leş.

Alıntıları Göster
    Fanboy olmanın eksilerinden işte. Biri Marvel filmine çöp dedimi direk karşı saldırıya geçilmeli
  • Sophie Turner nolursun çık hayatımdan çık şu film endüstrisinden kim seni oyuncu yaptı ya nefret ediyorum senden defol git ya git kim aldı seni X Men evrenine her gördüğümde sinirden duvarları yumrukluyorum bu kadar cringe bu kadar kanser bir tip,oyuncu olamaaaazzzzzzzzzzzzzz
  • Kostüm bile last stand'den çakma. Şu mimiksizin dark phoenix i canlandırmasını kabullenemiyorum Famke varken. Belki gelecekten vs ufak bir vision bir şey gösterirler umudundayım.
  • İlk fragmana göre çokta kötü değil bence. Bi şans verip sinemada izlerim.
  • Sophie Turner pek sevilmiyor anlaşılan. Oyunculuğu tartışılır ama güzel gözleri var

Bana göre seri 7 bandında . Biraz az , biraz fazla ... her film bu çizgiden çok da sapmıyor. Bunun da ortalamanın üstüne çıkacağını beklemiyorum. Güçlü bir başrol ve aksiyon tabanlı olmayan bir kurgu olsaydı (belki vardır) iş değişirdi tabi.
  • Bir insan role bu kadar mı yakışmaz.
  • Ben baya beğendim bu film olacak gibi

• Jean Grey pek sevdiğim bir karakter değil. Sophie Turner'ı da sevmem, resmen combo yapmışlar bana

Yeni nesil X-Men filmlerini James McAvoy ve Michael Fassbender kotarıyor, bunlar da olmasa izlemem.
  • Film iyi bile olsa evrene bir şey katmayacak.Zaten bitti diyorlar,zaten öncesini tam anlatamadılar sonrası da olmayacak.Garip bir şey yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Sophie Turner pek sevilmiyor anlaşılan. Oyunculuğu tartışılır ama güzel gözleri var

Bana göre seri 7 bandında . Biraz az , biraz fazla ... her film bu çizgiden çok da sapmıyor. Bunun da ortalamanın üstüne çıkacağını beklemiyorum. Güçlü bir başrol ve aksiyon tabanlı olmayan bir kurgu olsaydı (belki vardır) iş değişirdi tabi.
    uzaylı gibi android gibi bir şey hareketleri falan oklava yutmuş gibi .
  • ne olcak şimdi bu x men evrenei arkadaşlar, en son logan filmindeki gelecek deadpool 2 deki mudahale ile değiştimi acaba, bu film hangi yıllarda geçecek, deadpool 2 hangi yıllarda geçiyordu :)
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Bu film 90 larda geçiyor deadpool büyük ihtimal günümüzde geçiyorDu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 10 Mart 2019; 11:9:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Bu film 90 larda geçiyor deadpool büyük ihtimal günümüzde geçiyorDu
    deadpool günümüzde geçiyor olsa deadpool 2 de xmen i nasıl 80ler 90lar daki halleriyle görebildik ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Mart 2019; 12:56:38 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.