Şimdi Ara

X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
7
Favori
14.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:15:5 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:15:11 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:15:19 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:15:27 >
  • Yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Men's Final Battle diyor videoda. Yani Fox'un son X-Men filmini izliyoruz. Zaten Days of Future Past ile geleceği değiştirdiler. Marvel'in bu X-Men'i aynı şekilde alacağını sanmıyorum. Bence reboot yapacaklar bu filmden sonra.

.

(
    )

• 5 gün kaldı çıksa da gitsek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pek beklentim yok. Beklentinin oldukça altında olan apocalypse ayarında olsa yeter. First class'tan da hiç beklentim yoktu ama iyi iş çıkarmışlardı umarım öyle olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 günden fazla var hocam. şu an itibari ile ayın 1'i ve ayın 7'sinde çıkıyor.
    o değilde şimdi siz 5 gün kaldı deyince 5.günün şafağında doğuya bakın repliği geldi aklıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemoberk -- 1 Haziran 2019; 8:44:35 >
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    5. Günün şafağında sinemalara bakınhttp://www.beyazperde.com/filmler/film-242867/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şimdi box office türkiyeye baktımda 5 haziran çarşambaya alınmış. erkene almışlar ilginç.
  • Biri şu başlığı düzenlese bari
  • çarşamba günü winterfell leydisi x-men in alayını.....
  • Konu başlığı sağolsun kasımda sanıyorum filmi. İleride çocuklarıyla da ilgilenmez böyle üyeler diye ödüm kopuyor.
  • İLK YORUMLAR

X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon KinbergX-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon KinbergX-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 4 Haziran 2019; 11:40:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

İLK YORUMLAR

çevirecek birileri var mı?

• Bu filmi Marvel mı yaptı Fox mu . Bilen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt
    Fox
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Kısacası beğenmişler.Yorumlardan birinde de şu yazıyor yılın en iyisi.Müzikler felan çok iyiymiş.

buda yorumların devamı
    X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg

burada da biri şok oldum emojisi atmış twitter a biride sormuş film o kadar kötümü diye o da cevap vermiş film şaşırtıcı derecede güzel diye
  • yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.