Şimdi Ara

X-predator mu haf 922 mi haf 932 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa alma limitim 200 tl idi sonra aerecool u gördüm 300 e çıkardım şimdi 400 oldu hadi hayırlısı :) olmadı biraz daha bekleyelim haf x için,öneriler için saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraykut

Kasa alma limitim 200 tl idi sonra aerecool u gördüm 300 e çıkardım şimdi 400 oldu hadi hayırlısı :) olmadı biraz daha bekleyelim haf x için,öneriler için saolun

hocam haf-x in fiyatı düşmez
    vatan %25 i indirimi beklersen iyi olur senin için
    ben haf-x i 343tl ye word karta 5 taksit %25 indirimle almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 15 Şubat 2011; 17:15:30 >
  • Arkadaşlar reset tuşu yok diye Xpredatörü geç diyenlere şaşıyorum. Lütfen reset tuşunu kaç kez kullanıyorsunuzda yokluğunu eksi olarak görüyorsunuz. Ben Haf 932 kullanıyorum gerçekten kaliteli bir kasa ama çok çirkin. eğer bilgisayarımı daha önce almamış olsaydım kesinlikle kasa tercihim xpredatör olurdu. hem haf 932 kadar kaliteli hem üzerinde sessizlik isteyen için fan kont var. artı ful tower bir kasa. içine ben bile sığarım. :))) Neyse Kardeşim alacaksan xpredatör almanı tavsiye ederim. hepinize saygılar.
  • Bir kasa yapiyorsun tamam mis gibi hersey okey,reset tusu nasil yapmazsin aklim almiyor,tek eksisi bana gore o,yoksa xpredator de guzel kasa ama bastan kaybediyor.
  • Dogruyu soylemek gerekırse arkadasında dedıgı gıbı nedır bu reset butonu duskunlugu
    almana tek engel oysa kullanıcı ıncelemesınde arkadasın bırı kendısı yapmıstı reset butonunu
    ıstersen bı bakarsın basıt bırsey.. bende tercıhını xpredatorden yana kullan derım
    sahsen ben sıstemı toplıyacagım zaman xpredator ılk alacagım donanım...
  • Hic isim gucum yok birde para verip tusa zaman vericektik,bence parayi tas tamam bir kasa almak hep iyidir,o islere gerek yok,para ver bide el emegi ile ugras sacma olur,reset sempatim yok ama,pc takilinca sen ne yapardin kabloyu mu cekelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

Hic isim gucum yok birde para verip tusa zaman vericektik,bence parayi tas tamam bir kasa almak hep iyidir,o islere gerek yok,para ver bide el emegi ile ugras sacma olur,reset sempatim yok ama,pc takilinca sen ne yapardin kabloyu mu cekelim.

Vallahi hatirladigim kadariyla CM RC 690 da da reset tusu yoktu ama herhangi bir sorunda yoktuYani power tusuna 5 saniye basin kapansin, tekrar basin acilsin...cok problem edilecek birsey degil bence

• o kadar para verdikten sonra herşeyi ararım ben kasada ve küçücük reset tuşu bana önemli bir eksik olarak gözükür. ayrıca da niye uğraşayım ki reset koymak için, kasayı almam olur biter...

edit : ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 17 Şubat 2011; 8:04:54 >
  • Arkadaşım sana xpredator'un Türkiyede'ki ilk sahibi olarak söylüyorum.Bu konu da yazılanların %95'ini önemseme.Xpredator ve HafX arasında ağım şahım bir fark yok.Biri diğerinden çok daha iyi diyen yalan söyler.Bu iki kasa arasında öyle artıları eksileri şeklinde araştırma yaparsan net bir sonuca ulaşamazsın.Tamamiyle senin göz zevkine kalmış bir tercih bu.Emin ol her iki kasadan birinin aldığında kesinlikle pişman olmayacaksın.O nedenle kimseye kulak asma gönlünden ne geçiyorsa onu satın al.
    Ama sen eğer ki haf 932 ve xpredator arasında kaldıysan daha yeni teknoloji olan xpredator almanı öneririm.
    Bu arada reset tuşu yok diye tutturanlar için şunu söylemek istiyorum.Bu kasayı 3 aydır kullanıyorum ve henüz 1 kez bile reset atmaya ihtiyaç duymadım.He olurda lazım olursa power tuşuna 5 sn parmağımı basılı tutarım olur biter.
    Eğer yeni bir kasa alacakken,almayı düşündüğüm kasayı reset tuşu yok diye direk eleyebilecek durumdaysam, gider everest kasalardan birini satın alırım.Henüz bu sınıfta bir kasa kullanacak seviyeye gelememişimdir çünkü.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 19 Şubat 2011; 13:39:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia123

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-stc-t01-stc-t01-cm-stacker-aluminyum-atx--btx-full-tower-kasa/productdetails.aspx?I_ID=29662
    kullananlar bilir..

Bir bilen olarak kasaların padişahıdır diyebilirim ama eskidi artık , ayrıca modlamayacaksanız Stacker pek zevk vermez , modlamak gerek

Yeni bir kasa alacak olsam tek tercihim CoolerMaster Cosmos S olurdu , modlanıncada muhteşem oluyor

• Kardeş göz zevkine göre almanı tavsiye ederiem. yaklaşık 7-8 aydır haf 932 kullanıyorum reset tuşunu bir kez kullanmadım. taktir senin. hadi kolay gelsin.
  • İyice arada kaldım en iyisi bir kaç hafta daha beklemek gidip görmek lazım kasaları,yorumlar için saolun
  • x predator e bulaşma bile
    cok cirkin bir kasa
    işcilik te pek iyi degil

arkadaşım bak

haf 932 ile 922 nin tek farkı boyutu

922 midi tower
    932 full tower

ama bana sorarsan kesinlikle haf 922
    al tipi cok güzel

922 evet midi tower ama görsen kocaman (öbür midi lere göre)
    haf 932 ilede arasında pek boyut farkı yok

bu arada toz filtresi toz filtresi diye yıtınanlar 3tl bişe o toz filtleleri
    ilk defa kasasını acmış biri bile birir nasıl takılıcgını

haf 932 de cok güzel
    tipinide seviyorum ama 922 daha hoş geliyo bana

bu arada aerocool alırsan kasadaki tüm fanları degiştirmen lazım fanların parca kalitesi vs güzelde
    hava akımı berbat rpm side cok düşük

bu arada arkdaş haf 922 sinin resmini cekmişte pek güzel cekememiş sadece kasanın yanı var :D
    buyur ressimleri:

http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6606

dostum ressimleri up edicektim ama
    direk siteyi verim özelliklerinede bakarsın dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomperStomper -- 6 Nisan 2011; 1:30:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

Orijinalden alıntı: onuraykut

Kasa alma limitim 200 tl idi sonra aerecool u gördüm 300 e çıkardım şimdi 400 oldu hadi hayırlısı :) olmadı biraz daha bekleyelim haf x için,öneriler için saolun

hocam haf-x in fiyatı düşmez
    vatan %25 i indirimi beklersen iyi olur senin için
    ben haf-x i 343tl ye word karta 5 taksit %25 indirimle almıştım

• HAF 932 Advanced gelecek onu bekleyin derim almadıysanız

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-932-advanced-big-tower-kasa.html

Bu kadar para verilince HAF 942 de alınabilir

Edit: 2 aylık konuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 6 Nisan 2011; 12:12:27 >

• İkisinin arasında çok büyük bir özellik farkı yok.Ben kullanıyorum Xpredator.İkiside birbirinden çok üstün değil.Reset butonuna bir kere bile ihtiyaç duymadım.Hangisi göz zevkine hitap ediyorsa onu almalısın derim. :)
    Bana göre HAF X'lerin tasarımı çok kaba.Ben o yüzden Xpredator seçtim. :) 2 fanlı olanını 264 tl'e aldım 2 fanlı modeli bile soğutmada çok iyi performans veriyor onu söyleyebilirim.Daha sonra göz zevkine uygun olarak yan kapağa led takabilirsin.Ben öyle yapacağım. :)
  • bunlar big tower kasalar çok büyük kasalar. bence rc 690 II advenced daha güzel bir kasa ve özellikleride diğerlerinden az değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

Arkadaşım sana xpredator'un Türkiyede'ki ilk sahibi olarak söylüyorum.Bu konu da yazılanların %95'ini önemseme.Xpredator ve HafX arasında ağım şahım bir fark yok.Biri diğerinden çok daha iyi diyen yalan söyler.Bu iki kasa arasında öyle artıları eksileri şeklinde araştırma yaparsan net bir sonuca ulaşamazsın.Tamamiyle senin göz zevkine kalmış bir tercih bu.Emin ol her iki kasadan birinin aldığında kesinlikle pişman olmayacaksın.O nedenle kimseye kulak asma gönlünden ne geçiyorsa onu satın al.
    Ama sen eğer ki haf 932 ve xpredator arasında kaldıysan daha yeni teknoloji olan xpredator almanı öneririm.
    Bu arada reset tuşu yok diye tutturanlar için şunu söylemek istiyorum.Bu kasayı 3 aydır kullanıyorum ve henüz 1 kez bile reset atmaya ihtiyaç duymadım.He olurda lazım olursa power tuşuna 5 sn parmağımı basılı tutarım olur biter.
    Eğer yeni bir kasa alacakken,almayı düşündüğüm kasayı reset tuşu yok diye direk eleyebilecek durumdaysam, gider everest kasalardan birini satın alırım.Henüz bu sınıfta bir kasa kullanacak seviyeye gelememişimdir çünkü.

edit: imla

EN güzel açıklama bu olmuş.
    Bana kalırsa xpredator al.

• İki kasaya da sahip değilim ama okuduğum kadarıyla(yabancı siteler,yerel siteler vb...)

HAF X'in XPredator'a göre artıları PSU Kablo Saklama için saklayıcısı var.Ekran kartının karşısına takılan fan[Airduck olayı] ve kasanın içindeki fanlar sessiz ve daha iyi soğutuyor[Sanırım bu 7 Fanlı modelden de daha iyi soğutuyor].Tabi ki reset düğmesi var.[Ne kadar küçük bir ayrıntı olarak gözükse de lazım olabilir.]En önemlisi ise 19 cm yüksekliğe kadar CPU soğutucusuna izin veriyor.[XPredator'da problem yaratabiliyor.]Tekerlekleri bile var kasanın isteyen takar isteyen takmaz,ağır kasa için güzel ayrıntı.USB 3.0 portlarını USB 2.0 ile değiştirebiliyorsunuz.

XPredator'un HAF X'e göre artısı ise vidasız ekran kartı montajı var ve daha fazla fan takılabiliyor.Ve tavanı perdelerden oluşuyor.[Bu kimi kullanıcılar için güzel bir ayrıntı.Ve o perdeleri PC'yi kullanmadığınız zaman kapayınca toz girişi azalıyor.]Unuttuğum en önemli artısı ise 6 fana kadar kontrol desteği veriyor.Yük altında dönüş hızlarını arttırıp kasayı daha soğuk yapabilirsiniz,boşta iken dönüş hızını azaltıp daha sessiz yaparsınız.

Tasarım olarak iki kasa da birbirinden güzel.Evil Black'in kasa içi bence çok fiyakalı duruyor.Kalitelerini bilemem ama buradaki kullanıcıların çoğu Cooler Master'ın kalitesini öve öve bitiremiyorlar hatta tanıdık bir bilgisayarcım bile.Aerocool'un kalitesi hakkında en küçük bir fikrim bile yok ama XPredator'un yan kapağı ile problemi olanları duydum.

Tercih kullanıcıya kalıyor yine.İki kasayı da kullanmadım.İki markanın ürünlerini de kullanmadım,etmem,bilmem ama benim gönlüm Cooler Master'dan yana oldu.En kısa zamanda almayı düşünüyorum.

Edit:Ekleme ve Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Fuddy -- 22 Haziran 2011; 11:50:05 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.