Yurtdışında çalışmaya gidiyorum ve burada 1 yıl kalacağım,
Sigarayı bırakmak için yerel bir ürün olan Maraş otu adı altında içinde niktin ve meşe külü bulunan ağız yoluyla emilerek alınan bir tütün kullanmaktayım bunlar 1 tl ye poşeti otogarların maraş turizme ait bankolarında türkiyenin her yerinde satılmakta bir defasında türkiyede yunusların arabamı aramasında cebimde bulunup narkotik madde olmadığı bilindiği üzere herhangi bir problem çıkarılmamıştı burada maraş otunu bilmeyen var olabilir diye açıklıyorum bunlarufak yassı naylon poşetlerle depolanıyor 5 erli halde bunlardan 200 adet çalışacağım yere kaldığım süre zarfında kişisel kullanımım için götürmek istiyorum ancak gideceğim ülkede xray cihazından geçerken görünmesi konusunda endişelerim var. sonuçta yabancı bir ülkede ingilizce olarak maraş yöresine ait bir ürünün açıklamasını nasıl yapabilirim veya 200 adet lik meblayı nasıl izah edebilirim bilmiyorum.
bu konuda bana önerisi veya paylaşabileceği bilgisi olan varsa sevinirim.
Not: ayrıca bana 1 yıl boyunca yetecek desyrel adı altında bir ilaç var uyku ilacı anti depresan olarak geçiyor buda açıkcası sorularımdan bir tanesi ( orda eczaneden herhangi bir uyku ilacı temin edebilirim ama maraş otunu nerede bulacağım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme