Şimdi Ara

X-RAY TYT Matematik Denemeleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
3.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar konuma geleyim : tyt karekök mat sb + ilyas güneş ile birlikte Problemler Harici matematik konularım bitti. (Problemler için Çap Problemler Aldım Başlayacağım)
    Karekök rutin olmayan sorular harici baya çözdüm hakkını verdiğimi düşünüyorum. Matematik denemesi olarak : ARI YAYINLARININ XRAY denemesini aldım. Ancak temel kavramlar konusunu bile yapamadım inanır mısınız? temel kavramları yapamadım. (Konu eksiğim yok karekök kitabında yapıyordum bir de çözümleri iyi değil keşke almasaydim) sizce ne yapmalıyım Matematiği iyi olanlar akıl verin bana lütfen Sizce farklı bir deneme mi alsam mat denemesi önerir misiniz ? Konularımin çoğu bittiğinden dolayı SB almak saçma geldi bana siz ne düşünüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolas Cagee -- 28 Kasım 2019; 0:8:19 >

• Yardımınıza İhtiyacım var arkadaşlar.
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arı yayınları 345 alt yayını hocam soruları fena değil aslında ama gereksiz sorular var içinde bence arkadaki 10 tane mi ne vardı genel geosuz deneme problemler bitince onları kullanabilirsiniz ama sorular öyle rezalet değildi hocam çözememe sebebiniz zorlanmanız mı yoksa sorularla ilgili başka bir sorun mu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam karekök te baya baya yaptığım konuları burada yapamıyorum şaka gibi zorluyor anlamadım moral diye birşey kalmadı bende acaba ilk deneme için başka bir yayın mi alsaydim

• Bu yayın dışında önerebileceginiz geliştiğinizi hissettiğiniz bir deneme önerirseniz sevinirim

• Nicolas Cagee kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası tam anlamıyla branş denemelerine geçmedim yani geometride katı cisim analitik çalışmadığım için ben size yaptığımı söyleyeyim alesleri çözüyorum x ray gibi düşünebilirsiniz arkada 4 5 tane geo var genellikle hepsi kolay kalanı ise güzel matematik sorularından oluşuyor benim çok hoşuma gitti bence problemleri ilk halledin oraya yoğunlaşın sonrasında 10 tane var sanırsam ales 2015 2018 arası yani 10 tane seçin derim her sabah 1 tane çözün o süre zarfında geo da eksikleriniz varsa onları kapatır (elimde oldukları için örnek veriyorum) bilgi sarmal 3d belki hız ve renk limit gibi yayınlara geçebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saolun hocam önerilerinizi dikkate alacağım.

• Kafa denginin ilk denemeleri çok zor değil hocam kullanabilirsiniz

• leyture kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam inceleyeceğim başka önerileriniz varsa alabilirim

• Hocam ben geçen sene bu karekök kitabında 1.bölüm olan kısım yani mutlak değer, eşitsizlik, ardışık sayılar vs.gibi konuları hafife alıyordum pek çalışmamıştım zaten sınavda da bunlar beni yaktı o yüzden bu senenin başında bu konuları iyice bir hallettim not alarak vs. karekök ü çözdüm siz de öyle yaptığınızı söylüyorsunuz zaten, bu aşamadan sonra acil in ilk 12 soru denemesi var geçen seneden bu sene bastılar mı bilmiyorum o denemeyi alıp çözdüm her gün 1 er tane bu dediğim konuları unutmamak için ama süre konusunda kendimi kasmadım bazıları 15dk bitiyordu bazıları 30 hatta 35 dk da falan bitiyordu belki o denemeyi bulursanız o da işinize yarayabilir onun dışında eğer not alarak çalıştıysanız böyle bir defteriniz varsa tekrar yapın bilgilerinizi tazeleyin

• leyture kullanıcısına yanıt
    İlyas güneş izleyip not aldım konular taze hocam dediğiniz mantıklı geldi.

• Hocam ben de aldım bunu ama soruları cidden çok zor oran orantıya kadar. Oran orantı ve sayı problemleri çok zorlamadı ama cidden soruları çok zor çok kafa yoruyor insan. Yani sorun sizde değil denemeler zor.

• Ben günlük çözmeye başladım 5.denemedeyim soruları abartı düzeyde zor olduğunu düşünmüyorum her denemede 1-3 arasında zor soru var.
    Karekök Tyt Matematik soru bankası rutin olmayan sorular daha zorlayıcı bence

Kaf + X-ray şeklinde gidiyorum

• hocam yıl 2020 oldu tyt için hala karekök çözüp denemeye geçiyorsunuz yav
    karekök çözdükten sonra deneme çözecekseniz ygs denemeleri çözün

• cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Hocam kötü mü ettim sizce karekök alarak hakkını vererek çözdüm ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.