Bildirim
x10 mini mi galaxy gio mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben ikisinide kullanmıyorum ama şua aralar gio almayı düşünüyorum. x10 mini e de baktım ama ekranı çok küçük. işlemcisi ve rami yüksek ama onu kullanamadıktan sonra bir işe yaramaz bence. 2,6 inç ekran ile hangi oyunu oynayabilirsin? hangi uygulamayı istediğin gibi kullanabilirsin? -
oyun oynamıyıcam oynayacağım tek oyun satranç sudoku başka işimyok foto çeksin hızlı olsun istiyorum bide ellim büük beim msj yazmada sıkıntı olur mu -
sık mesaj yazan biriysen x10 mini pro daha iyi olur senin için. oyun oynamayacaksan çok problem olacağını düşünmüyorum. hızı ise kullananlar çok hızlı olduğunu söylüyorlar. -
aynen msj yazmak için pro alcaz gibi görünüyo saol kardeşim fikirlerinden dolayı... klavyene sağlık -
vatan da live with 601 tl ye düşüyo hafta sonu indirimlerle onu al daha iyi -
x10 mini pro al dostum her türlü işini görür -
x10 mini pro
hatta xperia mini pro düşün
ikisi de var bende tecrübeyle sabit :) -
gio
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X