Şimdi Ara

X16 Ekran kartı x8 da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amd Phenom x4 3.4 ghz
    ddr2 4x1 800 mhz 4gb ram
    PC-AM2RS790G - PURE CrossFireX 790GX

Elimde gtx 460 hawk var, tesadüfen gpu z e ekran kartımın x8 hızıda çalıştıgını gördüm, ve bu sorun sli veya crossfirex modune geçtiğindenmiş, ve anakartla gelen bir switch card ile x16 moduna geçebilirmiş, ben bunu taktım
    ama hiçbirşey değişmedi, biosda express e girdigimde x16 modu var ayarlayıp çıkıyorum ama hala x8 de,

gpu z de yazan : PCI-E x 16 @x8

bunu nasil düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omletster -- 11 Şubat 2012; 12:23:19 >

• Kartınız x16 hızında çalışıyor zaten. O gördüğünüz x8 ikinci ekran kartının x8 hızında çalışacağıdır. Yani SLI yaptığınızda x8/x8 hızında çalışacak kartlarınız. Bende cf olduğu için şuanda kartlarım x8/x8 hızında çalışmaktadır. Tek kart kullansaydım x16 hızında çalışacaktı.

X16 Ekran kartı x8 da
  • diğer PCı exp. slotuna takmayı deneyin veya biosa girip load safe defulyts yapıp ilk bios ayarlarına geçip deneyin. Bunun çözümünü ancak bu şekilde deneme yanılma yoluyla bulabilirsin. Bu sayede çözülür diye düşünüyorum.
  • tamam sorunumu hallettim, bu düşük hızın bundan kaynaklandığını düşünmüştüm ama, öyle değilmiş
    eskiden 9600gt kullanıyorum gtx 460 aldım ama çok aşırı bir fark göremedim, arkadaşım 9800gt kullanıyor, onunla nerdeyse aynı fps oranı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.