Şimdi Ara

x1650 mi x1650pro mu (sapphire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki kart arasında kaldım x1650pronun ne artısı vardır acaba x1650 den oyunlarda x1650pro daha iyimidir? szice bu kart alınırmı x1650 90 ytl /////x1650pro100ytl
    sapphirex1650-(pro) (512mb128bit) 16x ddr2 pcı-e
    http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=uMx3WLcfT6hRwFMLHmjHkg

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=u_xiz14-bN9guAnvg-kXdg

burda karşılaştırmalarda bulundum ama anlamadım bi yardımcı olun

• quote:

Orjinalden alıntı: speed16

arkadaşlar bu iki kart arasında kaldım x1650pronun ne artısı vardır acaba x1650 den oyunlarda x1650pro daha iyimidir? szice bu kart alınırmı x1650 90 ytl /////x1650pro100ytl
    sapphirex1650-(pro) (512mb128bit) 16x ddr2 pcı-e
    http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=uMx3WLcfT6hRwFMLHmjHkg

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=u_xiz14-bN9guAnvg-kXdg

burda karşılaştırmalarda bulundum ama anlamadım bi yardımcı olun

Ben ce alıyosan pro al ama aslında biraz daha para biriktirsen en azından 2600 pro falan alsan daha iyi olur
    Pro ile düz arasındaki fark ise düzde işlemci 500mhz pro da 600mhz bu da küçümsenecek bi fark değil ayrıca pro daha iyi oc oluyor duyduğum kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 20 Şubat 2008; 18:48:59 >

• ikisi de degil.. ikisi de ddr2 bellekli hic bi isini gormez oyun konusunda.. en azindan 7600gt falan al ddr3..
  • HIs 2600Xt ıceq alırsan güzel olur...
  • Ama sanırım arakdaşta bütçe sıkıntısı var çünkü iki kartda ucuz önce onu sormak lazım bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoMinicSS

Ama sanırım arakdaşta bütçe sıkıntısı var çünkü iki kartda ucuz önce onu sormak lazım bence

tebrik ediyorum arkadaşım seniçok doğru aslında zorunluluktan alıyorum 128mb 6200 nvidia kartımı crysis oynucam diye yakınca 100 ytl civarı bakmaya başladım şimdi pro daha iyi diyosunuz onu alıcam yarın
    bide bu o c olmak nedemek overclok falanmı
    he birde ddr3 tavsiye etmişsiniz benim ramlar falan ddr2 ama ddr3 olurmu ki?
    Hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim...

• quote:

quote:

Ama sanırım arakdaşta bütçe sıkıntısı var çünkü iki kartda ucuz önce onu sormak lazım bence

tebrik ediyorum arkadaşım seniçok doğru aslında zorunluluktan alıyorum 128mb 6200 nvidia kartımı crysis oynucam diye yakınca 100 ytl civarı bakmaya başladım şimdi pro daha iyi diyosunuz onu alıcam yarın

DDr3 Ekran kartının slotu ddr2 ram slotu ile uzaktan yakından alakası yoktur OC overclock (hız aşırtma)demektir..Pro iyidir.. şimdiden Hayırlı olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fx5200 mü ati 9950 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

iyi hayırlı olsun ddr3 olanını alabilirsen çok daha iyi olur

• tamam sağolun ilgi ve alakanıza teşekkürler sistemim pnt4 3,20 ghz 1gb foxconn anakart 400psu ram heralde lowda oynatır crysisi
  • HD3650 alirim daha iyi , bütçenizi biraz daha yükselterek yeni nesil ekran karti'larini incelemeyi tercih ediniz.
  • arkadasim aklin varsa sakin SAPPHIRE alma;; karta 2 kez OC yap 3. de ariza veriyor.... Benden söylemesi; vede servise gidiyor 1 AY gelmiyor sonra yeni seriden ekrn karti gönderdik dierek insan avutuyorlar; karti iade edeyim diyorum: o na da olmaz diyorlar,,, Offfff.gif
  • benim tavsiyem x1650xt olur kesinlikle yabana atmayın bi arştırın..
  • tamam araştırıcam öneriler için
    bugun 1650pro almaya gittim getirmemiş naletler hala 3 gündür sipariş gelcek bekliyoz
    ne oldu 3 günönce yine büyük umutlarla promu almaya gidiyom girdim teknolojx e işte sipariş vermişmiydiniz sipariş gözükmüyo ayağına yatıyolar 3 gün oldu tık yok
    sen neden 1650 alıyon dedi bana 1550 daha iyi dedi bende hiç olmazsa yeni oyunları low da oynatır diye 1650 istediğimi söyledim (low da) hangi oyunu oynadığımı sordu crysis falan saydım işte bana dediği aynen şu ÖNCE Bİ ALAYCI ŞEKİLDE GÜLDÜ CRYSİSTE GRAFİKMİ İSTİYO HER EKRAN KARTIYLA OYNARSIN O OYUNU diyince fitil oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.