Şimdi Ara

X1900GT AtiTools Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Saphire X1900GT Ekran AKrtımı ati tools kullanarak birazcık overclocklamak istedim ama find max core yada mem e tıkladığım zaman ekran kararıyor ve reset den başka bi çözüm olmuyor. Sorun nerede olabilir acaba.??? Asus P5B Core2 6300 Var. ramlerde 2*512 667mhz Kingston .. yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler..

• bende de x1950 pro var..onda da benzer sorun oluyor,ekran donuyor ve reset atıyorum..ayrıca dogru durust o/c olmuyor, hata veriyor.!!sanırım bu x1900-1950 lerde bi hata mı var ne uretimde? o/c ye gelmiyor..ya da yeni driver lazım ati den...anlamadım..
  • dostum bıraz voltaj verdıkten sonra kartın hızlarını arttır......yoksa olmaz........
    1950 serısı kartlarda da atı tool 0.25 beta 16 bunu ındır dostum kartı yanlız bu tanıyor.......
  • Tesekkürler Signomis. de bu voltajı biosdanmı arttırıcam kaçtan kaça getireyim ..???? .. bide makinayı yeni aldım bişey olmaz di mi??? Yakmayalımda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychedelic77

Tesekkürler Signomis. de bu voltajı biosdanmı arttırıcam kaçtan kaça getireyim ..???? .. bide makinayı yeni aldım bişey olmaz di mi??? Yakmayalımda..

hayır bıostan arttırmayacaksın..
    once kendıne bır profıl yarat sonra sag alttan settıngs var ordan fan control var onu 100'e getır...sonra voltage controldan gpu ve mvddc kısımlarındakı voltaj mıktarını cok fazla degıl bır mıktar arttır....bunları yaparken fan ayarı dahıl asagıdan apply yapıp profılıne save yapacaksın....sonrasını bılıyorsun artık core ve memory hızlarını arttırabılırsın....stabıl oldugunu anlamak ıcın bench yapmayı unutma...
  • çok reşekkürler yardımın için ... :)
  • Ya bu şerefsiz özellikle sapphire firması x1900 lere dandik fan takıyor x1950 lere de öle belki ati referansındandır ama şöle ki OC yapmaya çalışınca aptal fan ve altındaki bakır tabaka soğuk havayı boşluğa yayıyor.

Bu x1900gt ile ilgili çok güzel hisler var içimde sanki Fatal1ty ile baya bi OC olacakmış gibi geliyor bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.