Şimdi Ara

x1900gt için PSU sorusu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar x1900gt için FSP 350 watt sizce yetermi bu PSU'da 12v 25A maximum diyor ekran kartı kutusunun üstünde 12v 25A is recommended yazıyor zaten şu an kasayı aldıgımda gelen p4 psu yu kullanıyorum 12v 18A ama kart çalışıyor benc testlerinde falan sorun olmadı 2005 - 8382 2006 - 5086 alıyo default bu psula bile ?? Eger olumlu cevap gelirse hemen alıcam FSP 350 watt'ı..

• Degerler cok iyi sorun yok gibi ama birde PSU stabilitesini incele speed fan kullanıp psu'yu test edebilirsin...
  • Bu speed fan programı için bi link verebilirmisin ? Bulamadimda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rampagee -- 29 Ekim 2006; 3:58:47 >
  • FSP 350 watt psu iyidir. Fazla pahalı olmaması lazım. Ama para harcayacaksan önce bir UPS almalısın.
  • Yok amacım para harcamak diil su P4 dandik psudan kurtulmak bu kartı P4 dandik psuya emanet etmek istemiyorum 350watt FSP için kimse yetmez demedi ya alıcam sanırım overlockçu falan diilim zaten işim olmaz default geldim default gidecem
  • tavsiyem daha iyi bi psu alman... (ornek: enermax liberty 400W yada tagan gibi kaliteli markalar) sonuçta X1900GT boru değil
  • Ben olsam enermax liberty 400 watta vereceğim paraya fsp 550 watt alırdım. İleriye dönük bir yatırım olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    7700xt için psu ve 2k monitör
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Ben olsam enermax liberty 400 watta vereceğim paraya fsp 550 watt alırdım. İleriye dönük bir yatırım olurdu.

• bence sen fsp nin veya lc powerin 400 yada 450 lilik bi poewerini bulusan al senin en iyisi bu olur bence
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
  • speed Fanı linkten indirebilirsin...
    http://www.almico.com/sfdownload.php
    dedigim gibi bir test yap sonra buraya tekrar yaz ki PSU için kesin konusalım cunku psu sıkıntısı yasasaydın''bilgisayarım durmadan reset atıyor''diye konu acardın.İlk mesajımda dedigim gibi degerler cok iyi psu sorunuda yok gibi güle güle kullan sistemini.
  • şu soru aklıma geldi benimde.

şimdi eğer kaliteli ups alırsan çok yüksek mesela 600 watt lık bir silverstona gerek yok mu?
  • Alında ucuk bir ekran kartı kullanmayacaksanız tabiki mantıklı.Ancak iyi bir psude 600W psu ya yakın bir fiyatta ama hem psu hemde ups kullanmak cok daha güzel olurdu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.