Şimdi Ara

X1900XTX için Soğutma ve Sessizleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir Sapphire Radeon X1900XTX kullanıcısıyım. Son günlerde gerek fanın çıkardığı sesten, gerekse yükselen sıcaklık değerinden ötürü bir çözüm yolu arıyorum. Oyun oynanmadığı anlarda bile 70 dereceye yakın bir sıcaklık değeriyle karşılaşıyorum buna birde muhteşem nameler çıkartan fan eklenince insan çıldırma noktasına geliyor.

Ufak bir araştırma yaptım ve REVOLTEC Freezer PRO VGA Cooler (RS044) (http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RS044 ) ile Arctic Cooling Accelero X2 VGA Cooler (http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=S0219 ) arasında ikilemde kaldım.

Bu konuyla ilgili tecrübesi olanların önerileri nelerdir ? Yukarıda bahsettiğim iki ürün dışında daha iyi verim alabileceğim; sıcaklığı çok daha fazla düşürebilecek ve bir okadarda sessiz çalışabilecek farklı bir ürün öneriniz var mıdır ?

Teşekkürler..

• Revoltec olmaz muhtemelen kartına, sitede yapılan incelemede uymamıştı x1900 serisi karta sanırım..

Accelero al.. Hem sessizdir (ciddi anlamda sessizdir) hem de stok fandan daha iyi sonuçlar alırsın sıcaklık olarak
  • benim tavsiyemde accelero yönünde, elimize revoltec geçti, açıkcası x1900xt gibi bir kartta pekde güven verecek bir soğutucu gibi durmuyordu.
  • performans bazında mı montaj olarak mı ?
  • ikiside

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderc -- 24 Ocak 2007; 22:15:30 >
  • Vf900 derım x2 yı kullandım pıyasanın en sessızı ama vf900 un degerlerı azda olsa daha ıyı+kasayı ısıtmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: enderc

benim tavsiyemde accelero yönünde, elimize revoltec geçti, açıkcası x1900xt gibi bir kartta pekde güven verecek bir soğutucu gibi durmuyordu.

Öneriniz için teşekkürler bu iki ürün arasından Arctic Cooling Accelero X2 VGA Cooler yönünde tercih yapmanın daha doğru olacağını vurgulamışsınız peki bunların dışında daha iyi verim alabileceğim bir ürün söz konusu mudur, söz konusuysa hangisidir? Açıkçası günlerdir kafam davul gibi oldu en iyi verim alabileceğim ürün hangisiyse onu bir an önce alıp bu dertten kurtulmak istiyorum. Bu ürünleri kullanmam halinde sıcaklık değerinde ortalama olarak ne kadarlık bir düşüş yaşanır ?

İlgi gösterip yorum yapanlara teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.