Şimdi Ara

x1950 pro hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tul un 256 mb x1950 modelini almak istiyorum fakat sistemim nvidia tabanlı forumda bazı arkadaşlar uyumsuzlukla ilgili bazı yorumlar yapmış ve bu da benim kafamı iyice karıştırdı.Sizce sistem penceremdeki sistemle alacağım bu kartın uyumsuzluk yaşama ihtimali var mı?

• Bir uyumsuzluk olmaz. Nvidia çipsetli anakartta ATİ ekran kartı kullanıp da sorun yaşamayan o kadar çok kişi var ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: exe1987

Arkadaşlar tul un 256 mb x1950 modelini almak istiyorum fakat sistemim nvidia tabanlı forumda bazı arkadaşlar uyumsuzlukla ilgili bazı yorumlar yapmış ve bu da benim kafamı iyice karıştırdı.Sizce sistem penceremdeki sistemle alacağım bu kartın uyumsuzluk yaşama ihtimali var mı?

Geçenlerde bende tul X1950pro aldım fakat kutuyu açtığımda inanmadım ben artic coolingli bir ekran kartı beklerken içindinden dandik bir ekran kartı çıktı tabi aldığım yere iade ettim yerine gigabyte X1950 pro aldım. Umarım sizin başınıza böyle birşey gelmez.(sanırım forumda bir arkadaşın başınada buna benzer bir olay gelmişti.)
  • nerden aldığınıda yazarmısın hocam
    bizde bilelim
  • İsim verip firmayı rencide etmeyip (zaten satan yerler sınırlı) bir hata yaptılar yalnız sonrasında yardımcı oldular, sanıyorum dağıtıcısından kaynaklanan bir sorun.
    saygılarımla...
  • hic bise olmaz dostum onu diyenler kac kere ekran kartı almısta uyumsuz cıkmıs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiDNiGhTKiSs -- 2 Haziran 2007; 10:10:19 >
  • Bişi olmaz o uyumsuzluk eskiden di..
    Günümüz teknolojilerinde fazla görünen birşey değil çok nadir..!
  • Sağolun arkadaşlar yüreğime su serptiniz cevaplarınızla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.