Şimdi Ara

X1950GT AGP aldım bende.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim esas sorum, şu resimde gördügünüz x1950 secondary'nin ne oldugu, bir çakışma vs yok, herşey düzgün işliyor, ama tek ekran kartım var, kart agp, bu ikincil olayı nedir, sizde de boyle mi?

X1950GT AGP aldım bende.

• Almanya'da bir adama sormuşlar Türkleri nasıl bilirsiniz diye.
    "- İyi insanlar hoş insanlar ama, durup dururken bir problem yaratır sonra da onu çözmek için kafa yorarlar." demiş.

Arkadaşım herşey düzgün işliyor, böyle şeylere kafanı yorma, herkesin böyle senin de böyle olacak. Anlaştık mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Almanya'da bir adama sormuşlar Türkleri nasıl bilirsiniz diye.
    "- İyi insanlar hoş insanlar ama, durup dururken bir problem yaratır sonra da onu çözmek için kafa yorarlar." demiş.

Arkadaşım herşey düzgün işliyor, böyle şeylere kafanı yorma, herkesin böyle senin de böyle olacak. Anlaştık mı

Süpersin baba ya + 1905
  • tv out veya başka bi monitör kullanıcaksan dvi çıkışından, onun için yapılmış bişey
  • quote:

Almanya'da bir adama sormuşlar Türkleri nasıl bilirsiniz diye.

Gerçi bana coluk cocuk gibi davranmışın, alaylı yazmışın, ama yazmadan edemedim.
    Mesleğim olan mühendisliğin en önemli özeliği, bir sorunun cıkmasını illa beklememek, eger bi soruna işaret eden izler görülüyorsa, sorun cıkmadan, bunları çözümlemeye calismaktır. Bilgisayar konusunda da bilgim kısıtlı oldugundan, siz değerli arkadaşlarımın görüşüne danışmam bu yüzden, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mum -- 1 Ocak 2008; 12:57:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mum

Gerçi bana coluk cocuk gibi davranmışın, alaylı yazmışın, ama yazmadan edemedim.
    Mesleğim olan mühendisliğin en önemli özeliği, bir sorunun cıkmasını illa beklememek, eger bi soruna işaret eden izler görülüyorsa, sorun cıkmadan, bunları çözümlemeye calismaktır. Bilgisayar konusunda da bilgim kısıtlı oldugundan, siz değerli arkadaşlarımın görüşüne danışmam bu yüzden, teşekkürler.

Bilakis aklımdan en ufak bir alay en ufak bir küçümseme geçmeden bu anektodu paylaştım, çünkü (zamanında ben de dahil), forumda birçok arkadaş bu tür, aslında sorun olarak görülmeyecek konuları sorun zannederek paylaşmışlardı forumda, (bilmeyeni ayıplamak değildi yaptığım, herşey düzgün çalışıyor işte şüphelenmeyin herşeyden anlamında) zaten buna benzer onlarca konu var, isteyen araştırarak da bulabilir, zaman kaybetmeden hazır bilgiye ulaşabilir. Kısacası yaptığım ince ve zararsız bir nükteydi, kesinlikle sosyal statünü ön plana çıkarman gerekmezdi.
    Daha yeni bir "mühendis"le polemikten çıktığım için, bu sefer fermuar çekiyorum ağzıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 1 Ocak 2008; 13:26:43 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mum

Bilakis aklımdan en ufak bir alay en ufak bir küçümseme geçmeden bu anektodu paylaştım, çünkü (zamanında ben de dahil), forumda birçok arkadaş bu tür, aslında sorun olarak görülmeyecek konuları sorun zannederek paylaşmışlardı forumda, (bilmeyeni ayıplamak değildi yaptığım, herşey düzgün çalışıyor işte şüphelenmeyin herşeyden anlamında) zaten buna benzer onlarca konu var, isteyen araştırarak da bulabilir, zaman kaybetmeden hazır bilgiye ulaşabilir. Kısacası yaptığım ince ve zararsız bir nükteydi, kesinlikle sosyal statünü ön plana çıkarman gerekmezdi.
    Daha yeni bir "mühendis"le polemikten çıktığım için, bu sefer fermuar çekiyorum ağzıma.

Bu bir yaşam biçimi oldugu için statüyü öne sürdüm, yoksa pek kimseninde umrumda olacagını sanmıyorum.
    Araştırarak bulamadım, sende iyi biliyorsunki bu forum çok geniş kapsamlı bir yer, oyle kolaydan bulamayabiliyorsun her aradıgını. Senin adına polemiksiz günlere, cevabın için teşekkürler.

• Benim bildiğim Ati lerin hepsinde var böyle bir dalga motoru sorun olduğunu sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.