Şimdi Ara

# X1950PRO İle İlgili Soru Ve Yardım LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bende ekran kartımı değiştirmeye karar verdim ama sistemimi komple değiştirmek istemiyorum sadece anakartıma uygun bi ekran kartı almak istiyorum buda sanırım AGP olacak.
    kafamda model olarak x1950Pro var agp modeli. bukart sanırım beni 1 yıl idare eder çünkü busene kısmetse askere gidecem onun için dx10 lu bi kart almayı düşünmüyorum artık gelince geçerim.
    Sizce bu kararım yerinde olurmu? Birde zalman 400w lık psu ya sahibim bu yeterli olurmu? Vede bu kartın yüksek çözünürlüklerdeki performansı nasıl? Malum 22" lcd var :)
    birçok inceleme ve forumdaki konuları okudum artık son kararı vermek için bu kartı alıp kullanan arkadaşların yorumlarını ve izlenimlerini almak istedim.
    Birde bu kartın güç girişi nasıl oluyo extra aparat falan gerekiyomu yoksa kutu içinden çıkan kabloyla bildiğimiz hdd güç kablosunu bağlayarak oluyomu?
    Son olarak bu kart DX9 mu yoksa DX9.c mi destekliyo?

Eğer alın derseniz yarın almayı düşünüyorum. İstanbulda nerden alabilirim? Kadıköy civarı olabilir. Yada ikinci el satış yapan arkadaşlardan olabilir.

Cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgat -- 16 Ocak 2007; 20:51:11 >

• 400 watt psu yetmez onu söyleyim.Kart dx 9.c ,ekran kartında iki tane harddisk ve cdromlardaki güç girişinden var.
    Yüksek çözünürlükte aşırı iyi.Zaten üst seviye ekraan kartlarından farkıda ciddi derecede burda çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgat

Selam arkadaşlar bende ekran kartımı değiştirmeye karar verdim ama sistemimi komple değiştirmek istemiyorum sadece anakartıma uygun bi ekran kartı almak istiyorum buda sanırım AGP olacak.
    kafamda model olarak x1950Pro var agp modeli. bukart sanırım beni 1 yıl idare eder çünkü busene kısmetse askere gidecem onun için dx10 lu bi kart almayı düşünmüyorum artık gelince geçerim.
    Sizce bu kararım yerinde olurmu? Birde zalman 400w lık psu ya sahibim bu yeterli olurmu? Vede bu kartın yüksek çözünürlüklerdeki performansı nasıl? Malum 22" lcd var :)
    birçok inceleme ve forumdaki konuları okudum artık son kararı vermek için bu kartı alıp kullanan arkadaşların yorumlarını ve izlenimlerini almak istedim.
    Birde bu kartın güç girişi nasıl oluyo extra aparat falan gerekiyomu yoksa kutu içinden çıkan kabloyla bildiğimiz hdd güç kablosunu bağlayarak oluyomu?
    Son olarak bu kart DX9 mu yoksa DX9.c mi destekliyo?

Eğer alın derseniz yarın almayı düşünüyorum. İstanbulda nerden alabilirim? Kadıköy civarı olabilir. Yada ikinci el satış yapan arkadaşlardan olabilir.

Cevaplar için teşekkürler

arkadaşım on munara bir kart bende pazar günü alıcam ama bakalım nasıl olacak.. sana söyliyeyim ben bi vatan da var biliyorum başka hep internet mağzalarında gördüm hepsiburada da filan...git vatan bilgisayar al ve herkese söylemede agp ciler saldırmasın banada kalsın :) :) :) ayrıca 450 w psu olsa daha iyi olur...

• arkadaşlar bendede 3.0 prescot işlemci 1 gb ddr ram i865 msi board var. 480 watt tagan güç kaynağım var. Ati 1950pro agp alınır mı bu sisteme? elimde 250 milyon nakit var.
  • bu arada bu kartın kaç çeşidi var? 128 bit 256 bit? internette birçok farklı değer var? ben sanırım agp olarak 1950pro alacam :)
  • duna harika olur !!!!Daha ne bekliyosun çok az var zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duna

arkadaşlar bendede 3.0 prescot işlemci 1 gb ddr ram i865 msi board var. 480 watt tagan güç kaynağım var. Ati 1950pro agp alınır mı bu sisteme? elimde 250 milyon nakit var.

500 lira verip yeni ama soyu tükenmiş bir kart almayın derim..
    pci-ex i geçtim dx10 kapıda..
    bence yazık verdiğiniz paraya..

bu arada x1950pro lar 256 bittir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

quote:

arkadaşlar bendede 3.0 prescot işlemci 1 gb ddr ram i865 msi board var. 480 watt tagan güç kaynağım var. Ati 1950pro agp alınır mı bu sisteme? elimde 250 milyon nakit var.

500 lira verip yeni ama soyu tükenmiş bir kart almayın derim..
    pci-ex i geçtim dx10 kapıda..
    bence yazık verdiğiniz paraya..

bu arada x1950pro lar 256 bittir..

haklısında arkadaşım eldeki parçaları napacam? satmaya kalksam ya satılmaz yada çok ucuza gider artık mecburen gittiği yere kadr gidecek ki zaten bu sene içi askere yolculuk olayı var yani kafadan 1,5 seneye yakın yeni sistem kurmam zor
    X950 PRO AGP alsam 400wattlık zalman psu m yetermi sizce imzamda sistemimin diğer bileşenleri mevcut.

cevaplarınızı bekliyorum

• kadikoyde agp 1950pro bulabilirsem alacagim bugun.
  • http://www.teknofiyat.com/?search=1950pro&altlimit=&ustlimit=

bu arada 128bit ve 256bit olarak 2 versiyon gozukuyor arada.
  • Arkadaşlar merhaba. Tolgat kardeş askere gideceksen bence bu kartı alma yanlış bilmiyorsam fiyatı 290$ civarında vallahi parana yazık edersin zaten askerdeyken kullanamayacaksın geldiğinde de Dx10 oyunları yayılmış olacak ve sistemini yenilemeyi düşüneceksin bence iii düşün şık biraz daha dişini hem o parayı askerde harçarsın
  • kart 199$+kdv
    bende var bu kart ama sıtemımın ram ı az oldugundan oyunları yuksek çozunurlukte açamıyorum(yukleme cok uzun suruyor)Yoksa gayet guzel bı ekran kartı.
  • quote:

http://www.teknofiyat.com/?search=1950pro&altlimit=&ustlimit=

bu arada 128bit ve 256bit olarak 2 versiyon gozukuyor arada.

x1650pro larla karıştırıyor olmayasınız..
  • sanirim oyle olmus. biraz araştirma sonucu x1950pro dan sogudum. 500 milyon veremem bir ekran kartina. x1650pro alacaktim fakat bu sefer 128bit olayi ile karsilastim. iyiden iyiye kafam karisti :(
  • quote:

sanirim oyle olmus. biraz araştirma sonucu x1950pro dan sogudum. 500 milyon veremem bir ekran kartina. x1650pro alacaktim fakat bu sefer 128bit olayi ile karsilastim. iyiden iyiye kafam karisti :(

sizi soğutan tek yönü fiyatı olmalı.. ki onda da haklısınız..
    1280x1024 çözünürlüğe kadar x1650pro da işinizi görecektir.. tabi fiyatı oranında..
    128 bit olayına takılmayın.. hata edersiniz.. önemli olan ihtiyaçlarınıza cevap verip vermediği olmalı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim1806

Arkadaşlar merhaba. Tolgat kardeş askere gideceksen bence bu kartı alma yanlış bilmiyorsam fiyatı 290$ civarında vallahi parana yazık edersin zaten askerdeyken kullanamayacaksın geldiğinde de Dx10 oyunları yayılmış olacak ve sistemini yenilemeyi düşüneceksin bence iii düşün şık biraz daha dişini hem o parayı askerde harçarsın

Askerlik bu yıl sonuna doğru olacak kısmetse ee bütün yılıda eski kartla geçirmek olmaz zaten artık yetmiyo :( benim alacağım model 256 mb lık olan oda 220$ seviyesinde olacak. bulabilirsemde ikinci el alacağım.

Bu kartı kullanan arkadaşlar 400 wattlık zalman psu yeterli gelirmi tek derdim psu nun yetip yetmemesi .

• bende de aynı det var kartı sipariş ettim fakat 380w pegasus büyük fanlı power var yarın ne yapsam pegasusun 480w lığını alsammı diye düşünüyorum
  • SAPPHIRE X1900GT; PCI-E16X; 256MB/256bit DDR3 bu kart hakkında ne düşünüyorsunuz? pci gerçi ama fiyatı uygun 185ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gellapes

SAPPHIRE X1900GT; PCI-E16X; 256MB/256bit DDR3 bu kart hakkında ne düşünüyorsunuz? pci gerçi ama fiyatı uygun 185ytl.
    185ytl mi hani nerde
  • Beyler kendi sorularınızı kendi konularınızda açın lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.