selam arkadaşlar... amd x2 7750 be veya amd x2 7850 be için kullanilmak uzere bir kaç anakart modeli duşundum(ekran karti olarak iki ay 4770 i bekledikten sonra SAPPHIRE ATI Vapor-X HD 4850 512MB 256BIT GDDR3 karar kildim secimde etkisi olur diye belirtmek istedim) FOXCONN A7GM-S AMD 780G DDR2 1066 BIOSTAR T-SERIES TA780G M2+ ECS A780GM-A 5200 MT Black Series 1066MHz DDR2 AM2+ ASROCK A780GM-LE AMD 780G/AMD SB700 DDR2 1066MHz bu anakartlar ozellik ve chipset olarak hemen hemen ayni modeller gerekli incelemelerini de yaptim ama hangisini tercih etmeliyim diye siz ustalara ya da kullanan arkadaşlara son olarak danişmak istedim belki benim gozumden kaçmiş durumlar vardir son model olan asrock biraz daha yakin gibi duruyor bana(140w işlemci destegi) ama daha once asrock anakart hiç kullanmadim siz degerli forum uyelerinin goruşu benim için seçim konusunda son fikir veren etken olacaktir simdiden teşekkur ederim...
ECS A780GM-A 5200 MT Black Series 1066MHz DDR2 AM2+ bu anakartı kullanıyorum bence gayet iyi ama northbridge biraz fazla isiniyor bulabilirsen 10$ daha verip ecs a780gm-a ultra black modeli var onlarda sb750 oluyor belki diger 2 cekirdegide acarsin
quote:
Orjinalden alıntı: hikqq
ECS A780GM-A 5200 MT Black Series 1066MHz DDR2 AM2+ bu anakartı kullanıyorum bence gayet iyi ama northbridge biraz fazla isiniyor bulabilirsen 10$ daha verip ecs a780gm-a ultra black modeli var onlarda sb750 oluyor belki diger 2 cekirdegide acarsin
işlemci ram falan default hızlarındayken sıcaklıklar kaç derece hocam rica etsem bi bakabilir misiniz ultra black modeli alabilirim belki gigabyte falan para vermeyeyim şimdi işlemciye yatırım yaparım onun yerine :D
bendeki anakart ultra olani degil yani sb700 olan ama islemci 40 derecede anakart 42 derecede civarinda ayrica ultra black modeli bulabliecegin en ucuz sb750 anakart
sorun falan vermez değil mi o kart ne bileyim gigada ısınıyor yok driver olmadı yok ramler 1066 çalışmıyor gibi bi yığın sorun var. Ben asus almayı düşünüyordum onun hakkında da forumda bir tane iyi bir yorum göremedim yerden yere vurmuşlar asusu amd çipsetler için
şöyle bir durum var arkadaslar benim listede belirttim ecs 780gm (ultra olmayani) yani sanirim işlemcide 140w destegi yok buda ilerde am3lerle sikinti çikarir mi baktim ama tam kesin bir neticeye varamadim...
Bu işlemciler için(x2 7750 be, x2 7850 be) anakart incelemelerime devam ederken ASROCK A790GMH/128M modeline rastladim 790gx ve sb750 chipsetlerini kullaniyor ve fiyat olarakta gayet ekonomik ama bu zamana kadar asrock marka anakart hiç kullanmadim ve dogru dürüst (yabanci sitelerde dahil) incelemesini bulamadim bu anakarti kullanan yada bu marka ile ilgili bilgisi olan arkadaslar varsa yardimlarini bekliyorum
7750 ile bu anakartı 1 aydır kullanıyorum sorunsuz.. ayrıca 140w desteği mevcut
+1
ECS A780GM-A Ultra Black.
quote:
Orjinalden alıntı: cluber00
ECS A780GM-A Ultra Black.
bencede gayet güzel
çünkü hem 780g gibi yeni bir chipset amd overdrive destekleyen bir chipset üstelik sb750 kprüsüde var fiyatı da uçuk diil 4 çekirdek açma olayı gerçekleştrilebilir
Teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için benim belirttiğim modeller biraz daha ekonomikti ama sizin soylemiş olduğunuz modelide inceledim zaten biliyordum sb750 güney koprüsünü kullanmasi guzel ama o kadar vermişken o fiyata yakin ASROCK A790GMH/128M(790gx/sb750) modelide nasil olur diye duşunmuyor değilim fakat güzel bir incelemesini bulamadim ya asrock yada ECS A780GM-A Ultra Black modelini alacağim asrock hakkinda tam bilgi toplayamadiğim taktirde ecs yi seçmeyi düşünüyorum...
board konusunda ne yaptınız asrock mu ecs mı ben de gıdıp gelıtorum boıard konusunda fıyatlar yakın hem asrock da 128 sp da var ama marka olarak ???? kullanan varmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme