Bildirim
X3 455'ten G3258 e geçmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
degmez geçmeye x3 455 4.çekirdegini açıp o.c yaparsanız bu durumda hiç hiç geçmeye degmez.gececekseniz farkı hissetmek için fx 8320-50 veya i5 geçin -
quote:
Orijinalden alıntı: ask_olcer
degmez geçmeye x3 455 4.çekirdegini açıp o.c yaparsanız bu durumda hiç hiç geçmeye degmez.gececekseniz farkı hissetmek için fx 8320-50 veya i5 geçin
Demek için girdim ama arkadaş zaten söylemiş :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ask_olcer
degmez geçmeye x3 455 4.çekirdegini açıp o.c yaparsanız bu durumda hiç hiç geçmeye degmez.gececekseniz farkı hissetmek için fx 8320-50 veya i5 geçin
Düşük TDP ve o.c potansiyeli beni çeken şeyler hocam 750ti alip devam edeyim o zaman -
Aynen kardesim. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 çekirdek işlemciden 2 çekirdeğe geçmek akıl kârı değildir. Elindeki ile devam etmelisin.
quote:
Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia
Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar değer mi? Ana kullanım oyun,grafik(photoshop,aftereffects) ve ses tasarım(ableton live) yazılımları
grafik yazılımları ileri düzey şekilde kullanmıyorum aldığım en uzun render süresi 2 saat oluyor zaman sıkıntı değil
Renderde x3 daha iyi çekirdek açarsan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 14 Ocak 2015; 16:40:16 > -
Pek değişim yaşamazsın.
Yine de gececegim sanirim beyler, su ufak canavari gercekten cok merak ediyorum -
http://forum.donanimhaber.com/m_101530875/tm.htm
şu konuda x3 435 işlemcisini gtx970 ile test etmiştim benchmark vs de yaptım işlemci performansıyla alakalı. belki geçmek istediğin işlemcinin güncel değerlerini internetten bulup bunlarla kıyaslayabilirsin elindeki işlemcinin oyun vs neler yapacağını görebilmek adına. sendeki ayrıca testte kullanılanın üst modeli. test konudaki 2. mesajda -
quote:
Orijinalden alıntı: metebyr
http://forum.donanimhaber.com/m_101530875/tm.htm
şu konuda x3 435 işlemcisini gtx970 ile test etmiştim benchmark vs de yaptım işlemci performansıyla alakalı. belki geçmek istediğin işlemcinin güncel değerlerini internetten bulup bunlarla kıyaslayabilirsin elindeki işlemcinin oyun vs neler yapacağını görebilmek adına. sendeki ayrıca testte kullanılanın üst modeli. test konudaki 2. mesajda
Hocam gecicem ben karar verdim, 3 senelik AMD macerasindan sonra Intele tekrar bi goz kirpicam, broadwell gelsin iyi bir sistem toplarim zaten 1 sene idare eder
-
Sanki her islemcinin cekirdegi aciliyor arkadas hadi %25-30 sansin var actin bunun stabil calisacagini nerden biliyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X