Şimdi Ara

X3 455'ten G3258 e geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar değer mi? Ana kullanım oyun,grafik(photoshop,aftereffects) ve ses tasarım(ableton live) yazılımları

grafik yazılımları ileri düzey şekilde kullanmıyorum aldığım en uzun render süresi 2 saat oluyor zaman sıkıntı değil

• degmez geçmeye x3 455 4.çekirdegini açıp o.c yaparsanız bu durumda hiç hiç geçmeye degmez.gececekseniz farkı hissetmek için fx 8320-50 veya i5 geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask_olcer

degmez geçmeye x3 455 4.çekirdegini açıp o.c yaparsanız bu durumda hiç hiç geçmeye degmez.gececekseniz farkı hissetmek için fx 8320-50 veya i5 geçin

Demek için girdim ama arkadaş zaten söylemiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask_olcer

degmez geçmeye x3 455 4.çekirdegini açıp o.c yaparsanız bu durumda hiç hiç geçmeye degmez.gececekseniz farkı hissetmek için fx 8320-50 veya i5 geçin

Düşük TDP ve o.c potansiyeli beni çeken şeyler hocam 750ti alip devam edeyim o zaman
  • Aynen kardesim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 çekirdek işlemciden 2 çekirdeğe geçmek akıl kârı değildir. Elindeki ile devam etmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar değer mi? Ana kullanım oyun,grafik(photoshop,aftereffects) ve ses tasarım(ableton live) yazılımları

grafik yazılımları ileri düzey şekilde kullanmıyorum aldığım en uzun render süresi 2 saat oluyor zaman sıkıntı değil

Renderde x3 daha iyi çekirdek açarsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 14 Ocak 2015; 16:40:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Pek değişim yaşamazsın.

• Yine de gececegim sanirim beyler, su ufak canavari gercekten cok merak ediyorum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_101530875/tm.htm

şu konuda x3 435 işlemcisini gtx970 ile test etmiştim benchmark vs de yaptım işlemci performansıyla alakalı. belki geçmek istediğin işlemcinin güncel değerlerini internetten bulup bunlarla kıyaslayabilirsin elindeki işlemcinin oyun vs neler yapacağını görebilmek adına. sendeki ayrıca testte kullanılanın üst modeli. test konudaki 2. mesajda
  • quote:

Orijinalden alıntı: metebyr

http://forum.donanimhaber.com/m_101530875/tm.htm

şu konuda x3 435 işlemcisini gtx970 ile test etmiştim benchmark vs de yaptım işlemci performansıyla alakalı. belki geçmek istediğin işlemcinin güncel değerlerini internetten bulup bunlarla kıyaslayabilirsin elindeki işlemcinin oyun vs neler yapacağını görebilmek adına. sendeki ayrıca testte kullanılanın üst modeli. test konudaki 2. mesajda

Hocam gecicem ben karar verdim, 3 senelik AMD macerasindan sonra Intele tekrar bi goz kirpicam, broadwell gelsin iyi bir sistem toplarim zaten 1 sene idare eder

• Sanki her islemcinin cekirdegi aciliyor arkadas hadi %25-30 sansin var actin bunun stabil calisacagini nerden biliyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.