Şimdi Ara

x360 mı yoksa ps3 mü karar veremedim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
21.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oo herkes bu yollardan geçti. Kesinlikle xbox360. Ps3 alıp süs gibi köşeye koymaya değmez.

Şimdi sen forumda atik elektronik aratcan. telefon numarasını bulucan onlarla irtibata giricen. Ordan garantili xbox360 alıcan. Doya doya oynıcan.

Oyunları bedava. Torrentten indir dvdye çek oyna. Olmadı yazamam ben öyle cd filan diyosan 10ytlye oyunları satılıyor. Aynı grafik, aynı özellikler, daha güzel gamepad, daha çok oyun çeşidi varken xbox360ın nie gidip ps3 alasınki?

ayrıca blue-ray filmleri izlemek için bi kere bi FULL HD televizyona ihtiyacın var. Eğer yoksa filmleri blue ray izlemenin de pek bi anlamı yok. Ayrıca ps3te oyunlar her seferinde orjinal almalısın ve her seferinde bi tomar para vermelisin. Bazı oyunları alıp beğenmediğinde içine oturmakla birlikte çokta oyun seçeneğin yok... Ve ayrıca her filmin blue-rayi yok. Genelde eski filmlerin blue-rayleri var ve Türkiyedede şuanda hiç mi hiç yaygın olmadığı için hiçbiryerde filmleride dorudüzgün bulunmamakta.

Valla kararı sen ver.

NOT: bu arada yukarda soyatari arkadaş sallamış. Blue-ray playerlar 20milyar filan değil. Neresinden sallamışsa 20milylarlık alet olan şeyi 600 dolara satarlarmı? bi düşün biraz... blue-ray playerlar şu anda 1200ytl gibi bir fiyat ve hiçte gerekli olmayan birşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinal -- 22 Ocak 2008; 0:01:37 >

• niye hortlamıski bu konu simdi
  • zamanında forumda baya bi eleman varmış, şimdi gördümde yorum yazanlardan kimse kalmadı forumda
  • zamanın muhabbetlerine bak 720p blu_ray film...:))))
  • O zamanlar oyun yok lafı vardı.Hatta ps3 ün hiçbirzaman geowdan daha iyi grafikli oyunu olmaz diyorlardı...
  • ARTIK PS3...AL RAHATLA...
  • Ee hala yok zaten sony_55
    gt5 deme sakin cünkü o bir yaris oyunu tamam yaris oyununda gt nin üstüne yok ama fps de geow hala acik ara en iyi grafikli oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

Ee hala yok zaten sony_55
    gt5 deme sakin cünkü o bir yaris oyunu tamam yaris oyununda gt nin üstüne yok ama fps de geow hala acik ara en iyi grafikli oyun

Ama geow fps değilki tps.
    Hem geowdan daha iyi grafikli oyun ps3 de 2 tane var...
    UNCHARTED ve UT3...
    Bunlarıda görmezden gelemeyiz dimi...
    Zaten gt5 konusuna girmiyorum.Malum ona oyun demek yakışık kalmaz...
  • bence butun sorun ps3 un daha kırılamaması ve oyun olmaması simdi delikanlı gibi konusalım kıvırtmadan bu aletin oyunu yok kardes henuz ama olacak illaki olacak e ben de xbox gibi mukemmel bir aletle takılıyorum su an ilerde bu alet kırılıp oıyunlar cıkarak alınacak zaman geldişi zaman alırım simdi alıp sus yapamam param bosuna gider ileride daha ucuz olur

bide ben ps3 uhn kumandasını begenmiyorum sahsi gorusum kimse saygı duymak zorunda degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

bence butun sorun ps3 un daha kırılamaması ve oyun olmaması simdi delikanlı gibi konusalım kıvırtmadan bu aletin oyunu yok kardes henuz ama olacak illaki olacak e ben de xbox gibi mukemmel bir aletle takılıyorum su an ilerde bu alet kırılıp oıyunlar cıkarak alınacak zaman geldişi zaman alırım simdi alıp sus yapamam param bosuna gider ileride daha ucuz olur

bide ben ps3 uhn kumandasını begenmiyorum sahsi gorusum kimse saygı duymak zorunda degil

ya oyun olsun olmasin 170ytl'e kadar variyor yeni cikan oyunlarin fiyati hic bir oyuna o parayi vermek akila mantiga sigmiyor yani ..
  • SONY_55
    Dogru geow katagori olarak tps olabilir ama benim icin degil ozaman dmc ne oluacak:)
    Neyse,2 oyun saymissin bunlar geow dan iyi diye katilmiyorum senin görüsündür.
  • valla geow uda bitirmiş biri olarak dün elime uncharted geçti en sonunda ve bencede grafikler felan daha iyi sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: soytarii

ps3 bide çözünürlüğü ve herşey bakımında daha iyi xbox blurey cd oynatmıyor normalde blu rey oynatıcılar 20 milyar civarında ps almak dah cazip beyler

20 milyar mı? sen bana 10 milyar ver ben sana aliyim ucuzdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GHosT RiDeR__ -- 3 Şubat 2008; 1:45:46 >

• ikisinide al ikiside süper konsollar
  • oyun listelerine bakın ve 2008 de ps3 gelmesi beklenen oyunları gorun?

işler geçen seneki gibi degil arkadaşlar oyunlar arttı ve 2008 10-15 tane hit oyun gelmesi bekleniyor.buradaki tek sorun oyunların pahalılıgı ps3 kırılsın s,iz ozaman gorun şenligi
  • quote:

ikisinide al ikiside süper konsollar

yahu zatan adam konuyu aöalı 1 yılı geçmiş bu zaman kadar atı alan çoktan üsküdarı geçmiştir hala neyin tavsiyesini veriyosunuz
  • ya kim hortlattı 1 yıllık konuyu hasta mısınız kardeşim?
  • gears of war ın grafikleri övüldüğü kadar iyi değilmiş.Neden bu kadar abartıldı bu oyun anlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gainward6600gt

gears of war ın grafikleri övüldüğü kadar iyi değilmiş.Neden bu kadar abartıldı bu oyun anlayamadım.

Çıktığı zaman diliminde grafik babında ona rakip olacak bir tane oyun göster bana...Şimdiye ne bakıyorsun.Oyun çıkalı 2 sene olmuş nerdeyse.2 sene önceki pcleri bilmiyon mu sen...
    6600gt o oyunu oyatabilirmiydi acaba..

Pc leri severim her işimi gördüğü için
    Konsolları sevmem her işimi görmediği için
    Pc leri sevmem oyun konusunda çok beceriksizler.
    Konsolları severim oyun konusunda çok ustalar...
  • Acaba konuyu açan arkadaş hangi konsolu almıştır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.