Şimdi Ara

x360 mı yoksa ps3 mü karar veremedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
21.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu ps3 ün blu ray filmleri 720p tv de 480p olarak göstermesi canımı sıktı ben ps3 alıcaktım fakat bu konu aklımı çeldi aslında gönlümden hep xbox360 geçmişti ama sorunlu dendi vs vs... şimdi ben ne yapayım ps3 ün çıkmasına az kalmışken xbox360 almak mantıklımı olur?alırsam karşılaşacağım sorunlar düzelirmi sonunda x360 kullanan arkadaşlar karşılaştığınız sorunları yaarsanız sevinrm saygılar.

• xbox 360 al bence bende yakında alıyorum
  • valla dostum 360 ve ps3 ile ilgili bölümlerin hepsini oku ince ince ele ve kararını kendin ver bence
  • Xbox360 al. PS3 şu anda çok pahalı, o parayı hak etmiyor. PS3 alacaksan 2008'de al, o zamanlarda PS3 esas kozlarını göstermeye başlayacak. Şu anda PS3 almanın bir anlamı yok, zaten adam gibi oyunda yok.
  • yaw okadar çok şey yazıldı çizildiki kafam çok karıştı burda kullanıcılar xbox360 ın yaşadıkları sorunlarız yazarsa çok daha net olacak sırf şu milletin 3 kırmızı ışık demesi yüznden korkuorum xbox almaktan ınanın ps3 gbi sorunsuz çalışsa düşünmem xbox alırm ama kıme sorsam yok olabilr yok bilmem ne yok sorun yaşarsın kafam bulandı
  • ps3 şu an için çok erken bence.bende x360 almayı düşünüyorum tabiki önce psp mi satmam lazım.
  • Karar veremeyen çok.Hemen alacağım diyorsan x360 derim
  • Ps3'ü alırsan oyunsuz kalırsın. Bence Xbox360 al gruba katıl
    Konuşa konuşa multiplayer çeviriyoruz
    Oyunları da bol. yakında klasikler daha da artacak.
  • Şans meselesi birazda... Konsolu aldıktan sonra zevkinin kursağında kalması gibi bir risk almak gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Şans meselesi birazda... Konsolu aldıktan sonra zevkinin kursağında kalması gibi bir risk almak gerekiyor.

yapma ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Şans meselesi birazda... Konsolu aldıktan sonra zevkinin kursağında kalması gibi bir risk almak gerekiyor.

tamir falan olmuyomu 3 kırmızı ışık veren xbox360 lar
  • tamir oluyor ama ne kadar sağlıklı onu bılmıyorum. Çünki elimde 5 -6 aylık xbox 360 var ve kırmızı ışık yok
    XBOX 360 mı PS3 mu dersen .bana göre xbox 360 cunkı frimware olayı var
    o yuzden hıc bır turlu xbox 360 ımdan vazgecmem.
    sistem güç olarak ps3 sanki daha iyi bu fark coook ılerde ortaya cıkar. PS2 İLE XBOX gibi fark olur olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 5 Ocak 2007; 1:21:43 >
  • Bu sorunun cevabı tabiki XBOX360; bugün hobi/merak/para bolluğu haricinde sebeplerle, Xbox360'dan daha iyi bir seçim olduğu düşünülerek PS3 alınmaz.

Çok basit birkaç neden :

- Xbox360 için çok sayıda güncel ve hit oyunu, ÇOK UYGUN fiyatlara alıp, LIVE üzerinden oynayabiliyorsunuz. LIVE gerçekten oyun kavramını çok değiştiriyor. Gears of War oyununu arkadaşınızla ilerlemeli olarak, sohbet ederek oynamak istemez misiniz ?

- Xbox360'ı ikinci el aldıktan sonra, ne zaman isterseniz zarar etmeden, hatta iyi zamanlama ile kar ederek bile satabilirsiniz. Tabi bir kere tadını alınca satacağınızı sanmam.

- Xbox360'ı ikinci el alın, Mart 2006 civarı üretimli olmasına dikkat edin, çok büyük ihtimalle sorun çıkarmaz, gözünüzü boş yere korkutmayın.

PS3 için şimdilik çok erken; bence düşünerek kaybettiğiniz ve Xbox360'dan uzak kaldığınız saniyelere yazık.

* İsterseniz araştırın, soruşturun; ben boş yorum yapmam, eninde sonunda benim söylediğim sonuçlara varırsınız.

• Su an Amerika`dayim.Sansima bir PS3 buldum cunku burda da hic bir yerde yok.Her gun PS3 icin bir oyun cikiyor. XBOX 360`da almayi dusunuyorum ama cok kararsiz kaldim.Her yerde XBOX dolu.Ustelik 350 dolar gibi bir fiyata.Ama Turkiye`de oyun ve teknik destek nasil bulacam bilemiyorum.Burda oyunlar 59 dolar ama Turkiye`de dunyanin parasi olur.Ustelik Microsoft Turkiye`yi planlarina hic katmiyor.Bir de Full HD bir televizyon alacagim o zaman PS3`un farki ortaya cikar herhalde.Ama soylemem gerekirse 2 gunde 5 tane PS3 oyunu oynadim hic biri PC`de oynamak kadar zevk vermiyor.Ozellikle de FPS tarzi oyunlarda.Aslinda yerim olsa alacam bir XBOX ve bir tane daha PS3 satacam Turkiye`de 800-900 YTL`ye.Alan olur mu?
  • 3 kırmızı olayı gözünü korkutmasın.Çözümü var.Onu dert etme.
    Kaldıki PS3 lerin sorunsuz oldugunu kim söylüyor ? Çok sorun çıkartan cihaz var.Alan az oldugu için henüz o kadar ortaya çıkmadı ama kapanıp açılmayan, disci almayan, wifi yı calısmayan , ses çıkartan vs çok cihaz var.Bu sorunlar daha kötü 3 kırmızıdan.
    Thermal pasta işini sende yaparsın.2008 e kadar 360 çok daha mantıklı.HD-DVD film açısındanda 360 açık ara önde.Upscaling ve Live ozelligi ilede tartışmasız nextgen in lideri bence

Full HD de PS3 ün degil 360 ın farkı ortaya çıkar emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 5 Ocak 2007; 10:56:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg
    3 kırmızı olayı gözünü korkutmasın.Çözümü var.Onu dert etme.
    Kaldıki PS3 lerin sorunsuz oldugunu kim söylüyor ? Çok sorun çıkartan cihaz var.Alan az oldugu için henüz o kadar ortaya çıkmadı ama kapanıp açılmayan, disci almayan, wifi yı calısmayan , ses çıkartan vs çok cihaz var.Bu sorunlar daha kötü 3 kırmızıdan.
    Thermal pasta işini sende yaparsın.2008 e kadar 360 çok daha mantıklı.HD-DVD film açısındanda 360 açık ara önde.Upscaling ve Live ozelligi ilede tartışmasız nextgen in lideri bence

Full HD de PS3 ün degil 360 ın farkı ortaya çıkar emin ol

@korayg

Kendini daha faydalı işlere adamanı öneriyorum; her seferinde Xbox360'ı övüp, PS3'ü kötülemek zorunda değilsin.
    Böyle söylüyorum, çünkü verdiğin bilgiler tarafsız olmadığı gibi genel geçerli/doğru değiller.

- Xbox360'lardan 3 kırmızı hatası verip tamir edilebilenler de var, edilemeyenler de var. Cihazı elinde kalan birçok kişi var; parçalayıp satmak zorunda kalan. Ancak bu tabi ki Xbox360 alınmaz anlamına gelmiyor; yukarıda açıkladığım gibi üretim tarihine dikkat etmek yeterli sorun ihtimalini sıfıra yakın seviyeye indirmek için.

- PS3'ün de mutlaka donanımsal arızaları olabilir; ancak şimdiye kadar Xbox360'ın 3 kırmızı ışık sorunu kadar yaygın ve gündemde olan bir sorunu yok.
    Maalesef Xbox360'ın ilk parti üretimlerinin çok büyük çoğunluğunda cihazın çalışmasnıı engelleyen arızalar ortaya çıkıyor.

- 2008'e kadar Xbox360 mantıklı diyebilmek için müneccim olmak gerekir. 3 ay sonra PS3 kırılırsa, 1 yıl içerisinde çıkacak oyunlarla ve fiyatıyla PS3 lider olabilir, olmayabilir de... Ama kesin konuşmak doğru değil.

Tüm bunlara rağmen, önceki mesajımda belirttiğim sebeplerle, bugün bir next-gen konsol alınacaksa, dikkatli olmak suretiyle, Xbox360 alınmalıdır;
    henüz PS3 kendisini tercih ettirecek avantajlar sunamıyor; şimdilik Xbox360 açık ara önde benim gözümde...

Not : Yine yazdıklarımın madde madde doğru olmadığını alıntı yaparak açıklayabilirsin; dayanağı belirtildikten sonra her görüşe saygı duyarım.
    Ancak bu konuda başka cevabım olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Ocak 2007; 12:11:16 >

• İŞin gerçeğini öğrendim.
    PS3 720p HDTVlerde Bluray film oynatamıyormuş.

quote:

the PS3 can't show a Blu-ray movie in 720p.

http://arstechnica.com/articles/headstart.ars/3
  • 2008'de PS3'un daha gozde olacagina dair "Xbox-asiklarinda" bile boyle bir gorus var. Ben buna kesinlikle katilmiyorum. Xbox 1'in donanimi PS2'ye gore cok daha iyi olmasina ragmen PS2 hep onde oldu. Burada onemli olan kimin ilk oldugu ve konsolu cikaran firmanin, oyun firmalariyla olan iliskileri. Ustelik Microsoft gibi
    bir firmadan bahsediyoruz, rekabet edemedigini satin alan bir firmadan. Bence 2008'de Microsoft, Sony'e fark atacak. Bakti fark atamiyor, satin alir. Isin sakasi bi yana, dusunuldugu gibi PS3 cephesinde bir patlama falan olmayacak. Tabii bu benim kisisel gorusum, aksi olursa epey supriz olur benim icin.
  • BEYLER XBOX360 TAMİR EDİLMİYOR O TAMİR EDİLİRDİYENLER İNANMAYIN YOK BENDE BİLMEMNE SENE SAĞLAM SANA SAĞLAM ÇIKAR ONA SORUNLU ÇIKAR FABRİKABU BİDE XBOX360 ÇÖZÜLMÜŞ ÇÖZÜLCEĞİ KADAR PS3 ESRARLI BİDE BEN PS3 ALDIM BEN HEM PS1 PS2 PS3 OYUNLARINI RAHATÇA OYNUYORUM OYUNLAR HIZLA ÇIKIYOR http://www.playstationturk.com/JReviews-rop-categ-id-1.html bu site size ps3 hakında tüm herşeyi söyler ps3te bide oda xbox gibi online oyun oynanılabiliyoır bence altını çizerek söylüyorum ps3 alın xbox boşuna almayın sonra

• ps3 bide çözünürlüğü ve herşey bakımında daha iyi xbox blurey cd oynatmıyor normalde blu rey oynatıcılar 20 milyar civarında ps almak dah cazip beyler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.