Şimdi Ara

x360 mı yoksa ps3 mü karar veremedim (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
21.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım arkadaş xboxla ps3 arasında kalıp wii almış
  • bende şu aralar aynı sorunla boğuşuyorum arkadaşım bana 3 aylığına ps3 60 gb verdi ama 3 ay sonra xbox mu ps3 mü alsam kararsızım 1 haftadır sürekli bunu düşünüorum(ger ide almayabilir ama alma ihtimaline karşı hala düşünüyorum)
  • tabi ki bariz,açık ara xbox360.artık bu soruyu sormak banal oldu,ps3mu xboxmı tartısmasının modası çoktan geçtı konsol forumunu takıp eden çoğu kışı çoktan aldı xboxını.
    xbox360
  • quote:

Orjinalden alıntı: one love

yaw okadar çok şey yazıldı çizildiki kafam çok karıştı burda kullanıcılar xbox360 ın yaşadıkları sorunlarız yazarsa çok daha net olacak sırf şu milletin 3 kırmızı ışık demesi yüznden korkuorum xbox almaktan ınanın ps3 gbi sorunsuz çalışsa düşünmem xbox alırm ama kıme sorsam yok olabilr yok bilmem ne yok sorun yaşarsın kafam bulandı

ben daha hiçbir sorun yaşamadım sende yaşamazsın kimseye bakma canın ne istiyosa onu al....
  • yaf tabiki xbox360 ama ne atik ne yasin ne özkan elktronik hicbirinde yokkk kafayı sıyırdım sıyırıcam :D

• Birisini alacaksan kesinlikle PS3 derim kafan rahat olsun az oyna ama öz oyna, uncharted 20 küsür bölümmüş yeni başladım bende tek başına MGS 4 ve Uncharted aylarca oyalar seni

quote:

Orjinalden alıntı: one love

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu ps3 ün blu ray filmleri 720p tv de 480p olarak göstermesi canımı sıktı ben ps3 alıcaktım fakat bu konu aklımı çeldi aslında gönlümden hep xbox360 geçmişti ama sorunlu dendi vs vs... şimdi ben ne yapayım ps3 ün çıkmasına az kalmışken xbox360 almak mantıklımı olur?alırsam karşılaşacağım sorunlar düzelirmi sonunda x360 kullanan arkadaşlar karşılaştığınız sorunları yaarsanız sevinrm saygılar.

• xbox360 5 para etmez
    en iyisi iyi bir ekran kartı al pc de oyun oyna
    ben aldım pişmanım
    grafiklerde hiç bir değişme yok,ilk çıktığında nasılsa şimdide aynı grafik kalitesinde oyun oynatıyor.

yani alırsan 2005 yılındaymışsın gibi oyun oynayacaksın.
  • EVET BENCE DE EKRAN KARTI AL.BOL BOL 3D MARK PUANLARI YAPIP FORUMDA HAVA ATARSIN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

EVET BENCE DE EKRAN KARTI AL.BOL BOL 3D MARK PUANLARI YAPIP FORUMDA HAVA ATARSIN...

• quote:

EVET BENCE DE EKRAN KARTI AL.BOL BOL 3D MARK PUANLARI YAPIP FORUMDA HAVA ATARSIN...

Al ekran kartı al.Seneye çıkan oyunları 15X10 çözünürlükte lowda oyna.
  • quote:

kıytırık bir araba yarışındaki araçların farlarını koymaktan daha fazla hava atılıyor emin olabilrsin.

ayrıca ben 3d marktan bahsetmedim.şimdiye kadar 1 kere 3dmark 03 yaptım.onun dışında hep oyun oynadım.

1 yıl önce sıfırını 200 ytl ye aldığım 1950 ekran kartı xbox360 kat kat daha iyi grafik veriyor.

• Tabi tabi kıytırık oyun..
    Gainward sende artık şu nickini değiştir.O kartın dönemi bitti.Ne bilim gainward 4870 3dmark2009 koy...
  • quote:

Hala pc de oyun oynayan var ya.

• Gainward sana şu konsolu öneriyorum

bunu al otur yerine

x360 mı yoksa ps3 mü karar veremedim
  • Kıytırık dediği oyun GT5 değil arkadaşlar. "Kıytırık" diyor farkındaysanız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Kıytırık dediği oyun GT5 değil arkadaşlar. "Kıytırık" diyor farkındaysanız.

Neyse arkadşlar önemli değil.Arkadaşın fikridir saygı duyarım.Ama biraz saçmalamış.Kıytırık falan filan yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gainward6600gt

xbox360 5 para etmez
    ben aldım pişmanım
    grafiklerde hiç bir değişme yok,ilk çıktığında nasılsa şimdide aynı grafik kalitesinde oyun oynatıyor.

Xbox-5 para etmez he tmm
  • Gt5'e kiytirik oyun diyor.Gidip pc de nfs pro street oynuyor
  • Evet kıytırık...

• quote:

Orjinalden alıntı: gainward6600gt

xbox360 5 para etmez
    ben aldım pişmanım

Sadece gülüyorum. Ben bilgisayarı yenilediğime pişmanım.Keşke Ps3 alsaydım.Hem Xbox 360'ım hem de Ps3'üm olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 15 Temmuz 2008; 16:48:29 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.