Şimdi Ara

x360 mı yoksa ps3 mü karar veremedim (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
21.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek cevam <- Ps3 -> MGS4, Killzone 2, God Of War 3, Home vs. daha ne olsun dostum heleki orjinal alıyorsun oyunları Xbox360 alınca illaki chip işine bulaşır banlanırsın aman sen sen ol kopya oyun aşkına Xbox360 alma ban korkusu emek verenlerin hakkını yemek gibi kötü bir olguyada bulaşma riski var Ps3 al için rahat olsun elindeki güçlü siyah incinle Mgs4 oynama zevkini yaşa Ps3 sahibi olmak ayrıcalıktır sende bizlere katıl.

Bu arada Ps3 oyunları pahalı diyen arkadaşlar hayır yeni çıkan oyunlar bile gittigidiyorda 90-100 ytl satılıyor 15-20 gün beklerseniz yeni çıkan oyunları 60-70 ytl arasında bile alma şansınız mevcut 2-3 ay önce çıkmış oyunlar genelde 50-60 ytl rahatlıkla buluna biliyor ve zaten Ps3'e fazla oyun çıkmıyor ama çıkıncada baba oyunlar geliyor Mgs4 ve benzeri oyunlaryakındada oyun patlaması yaşanacak zaten God Of War 3, Re5, Killzone 2, Resistance 2 vs. daha ne olsun.

• ps3 daha ağır basıyor ama dedikleri gibi geniş bi çevren varsa wii almalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-07

quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

quote:

Orjinalden alıntı: arveladze011

xbox da internet browser falan yok.
    sen yine birçok kişinin dediği gibi git bir adet sorunsuz 360 modellerinden birini al.
    bende şu anda biri banlı olmak üzere 2 adet 360 var. bir arkadaşımın 2 makkinesi 3 kırmızı gördü ama şu anda elinde 2 tane daha extradan 360 var (lan parti manyaaaa ).
    gerisini sen düşün artık.
    online olayı insanı bitiriyor zaten.
    ps3 de alırsın. ben de alıcam ama şu an senin için ps3 erken.oyun sayısı az ve fiyatları çok yüksek.kaldı ki grafik olrak ikisinin oyunları arasında fark yok (kimse atlamasın bu sözüme sazan gibi)
    attırırsın bi firmware xbox a paşa paşa kullanırsın banlanana kadar. sonra single devam edersin.
    zaten ben bi daha banlanıyım gidip bi tane daha alacağım.
    artık başka birşey demiyorum gerisini sen düşün.

saol peki bu ban işi nasıl oluyor yani nasıl anlıyorlar?ve de üç kırmızı olma olasılığı nedir?olmayan modeller varmı?

Anliyolar kafani rahat tut (Tabi yilda sanirim 2 update yapiyolar bu updateler sonrasinda oluyor banlar). HDMI girisi olan X360 larda oran oldukca dusuk (Ozellikle Falcon boardlarda) X360 kutusunda 175W yazarsada zaten Falcon oldugunu anliyoruz . (Umarim daha boyle sorular sorulmaz )

saol peki ne kadar bi 360?şu anda hiçbi sitede stok kalmamış ve fiyat da göremedim:(

• Her iki konsolada sahip biri olarak bende bu soruyu MGS4 oynamasaydım ve dün itibariyle God of War 3 açıklanmasaydı Xbox 360 al derdim kesinlikle ama sırf bu 2 oyun için bile Ps3 almalısın hiçbir oyun bu iki oyunun yerini tutmaz birde Uncharted var tabi kısaca sana tavsiyem korsan oynamak için Xbox 360 alma belki bu senin çok az oyun oynamana sebep olacak Ps3 korsan oynatmadığı için sana tafsiyem bir ton oyun oynacağına az ama gerçekten ama gerçekten öz oyun oynatacak konsol olan Ps3 al
    Unutma God of War çıkmış ve çıkacak tüm oyunlara bedeldir sadece onu oynamak yeter

• xbox ve ps3 de her oyunu oynadım gt 5 deki grafiği hiçbir oyunda görmedim arkadaş
  • tmm dişimi sıkmaya ve ps3 almaya karar verdim 1 sene fln sürebilir ama alcam ve yanında bikaç oyuna elbette ancak fiyatlar 1 senede ne kadar iner bir tahmininiz varmı
  • Şu an 650 - 750 lira arası bulabilirsin hatta, 10 taksit yapan yerler bile var, arkadaş kadıköyden aldı 750 lira PAL 40GB 10 taksit rahatlıkla alınabilir, tabii bunlar firma garantili ürünler, hiçbir farkı yok vede garanti konusunda da son derece başarılılar her türlü arızayı sorunsuz gideriyorlar.
  • Kesinlikli doğru bir seçim yapmışsın ps3 geleceğin konsolu yarın öbür gün kırılır kopya oyunlarda çalışır rahat edersin aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor. Ben keşke ps3 alsaydım diorum şu an.
  • Gidip PS3 alıcaksın inanmıyorum sana

Ben xboxda oyunlara yetişemiyorum adam 2 oyunla 2 yıl idare edicek. Tamam konuşmuyorum banane

E3 2008 haberlerinidemi okumadın.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Doom 4'ün duyurulmasından bu yana oyuncular merakla yeni gelecek haberleri beklemekte. Bugün gelen bir haber ne kadar söylenti niteliğini taşıyor da olsa büyük ilgi çekecektir. E3.net sitesinden yer alan bilgiye göre Doom 4'ün çıkacağı platformlar PC ve Xbox 360 olarak gözüküyor. Resmi bir haber olmadığından bu şimdilik söylenti niteliğini taşımakta. Ancak eğer bu söylenti doğruysa Doom 4, Microsoft'a özel olacak.
    MerlininKazani
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daha ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 17 Temmuz 2008; 10:43:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: expander_

Gidip PS3 alıcaksın inanmıyorum sana

Ben xboxda oyunlara yetişemiyorum adam 2 oyunla 2 yıl idare edicek. Tamam konuşmuyorum banane

E3 2008 haberlerinidemi okumadın.

Kendi düşen ağlamaz dostum

• arkadaslar ps3 için cıkacak oyunları okumadınız herhalde.....alacak arkadaslar direk ps3 alsın.... birde xbox ve ps3 ü karşılaştırmayın bile......ps3 kat kat üstün bir alet.....ps3 blu ray disk kullanmasaydı xbox gibi dandik bi alet olurdu......ps3 ün oyunları pahalı diyorsunuz herhalde pahalı olacak adamlar blu ray disk kullanıyor.......ps3 de 2 oyun sizi cok rahat uzun bi süre oyalar....su anki gta ve mgs gibi......
  • Sadece şunu söylüyorum.Xbox360 kesinilkle dandik bir alet değildir.Aksine süper bir konsoldur.Biraz eleştiriken tutarlı gerçekci yorumlar yapalım...
    Ama GT5 O KADAR...
  • başlığı açan arkadaş zaten xbox bölümüne açarak xbox alıcanın sinyallerini vermiş ortalığı biraz ateşleyim demiş zannedersem
  • PS3 ü tek geçerim.xbox da neymiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

arkadaslar ps3 için cıkacak oyunları okumadınız herhalde.....alacak arkadaslar direk ps3 alsın.... birde xbox ve ps3 ü karşılaştırmayın bile......ps3 kat kat üstün bir alet.....ps3 blu ray disk kullanmasaydı xbox gibi dandik bi alet olurdu......ps3 ün oyunları pahalı diyorsunuz herhalde pahalı olacak adamlar blu ray disk kullanıyor.......ps3 de 2 oyun sizi cok rahat uzun bi süre oyalar....su anki gta ve mgs gibi......

Tam bir fanboy konuşması.Xbox 360 a dandik dediğin yetmedi birde ps3 kat kat üstün oldu işe bak.Senin dandik dediğin xbox 360 bize next-gen oyunları 2-3ytl ye oynama fırsatı sunuyor.PS3 te Blu-ray varda ne oldu, evinde blu-ray film arşivinmi var.Onlarında 2 tanesi seni çok rahat uzun bir süre oyalar mı? Senin 100lira verip aldığın blu-ray olan oyunları biz aynı kalitede dl dvd de 3ytl ye oynuyoruz.(multi oyunlar) Birde 2 tane oyun nasıl uzun bir süre oyalayacak ben onu anlayamadım, oyun bitmesin diye haftada bir mi oynayacaksın ne olacak.Yoksa atari kaseti gibi değiştire değiştire mi oynayacaksın?

XBOX 360 ile PS3 arasında kararsız kalanlar eğer maddi durumunuz iyi ise 2 cihazıda alın, eğer o kadar masraf yapamam diyorsanız iki cihazıda görün, oynayın, maddi durumu gözden geçirin ve kendiniz için doğru kararı siz verin.

• quote:

Orjinalden alıntı: memphis1tr

PS3 ü tek geçerim.xbox da neymiş

• quote:

Orjinalden alıntı: memphis1tr

PS3 ü tek geçerim.xbox da neymiş

o kollarlamı geçeceksin nede zevkli olur o kollarla oynaması dadından yenmez
  • Arkadaşlar bura gene atısmalara zemin hazırlamıs keteor arkadaşımızında dediği gibi maddi durumunuza bakın ona göre alın yok xbox kötü ps3 iyi tarzından konusmayalım
  • ps3 kolunda ne sorun varda sen kollarına kafa taktın anlayamıyorum kardeş ps2 kısmınadamı ne yazmıştın 5 tane ps2 kolu bozdum diye ben 8 senedir bozamadım nası olcak şimdi geleceğin konsolu ps3 fakat xbox 360 da güzel cihaz hakkını yemeyelim
  • PS3 bu raundu kaybetti arkadaşlar.Piyasaya geç girmesi ve Exculisive oyunlarınınn azlığı Sony'yi PS2 günlerindeki şaşalı günlerinden uzak tuttu.Ama umarım ileride kapatır arayı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.