Şimdi Ara

x360 mı yoksa ps3 mü karar veremedim (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
21.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek kelimeyle ps3 geleceğin konsoludur.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

tek kelimeyle ps3 geleceğin konsoludur.........

Tamamda biz geleceği değil şu anı yaşıyoruz.Microsoft 2010'da bir sonraki Xbox'ı çıkardığında ne olacak.İnsanlar gelecekte değil, şimdi eğlenmek istiyor
  • Olay da o zaten.PS3 ilk çıktığında gleeceğin konsolu diye alanların çoğu pişman olmuştur.

Beni gelecek değil şuan ilgilendiriyor.Normal olanı da bu.

2010'da geleckte,XBOX yeni konsolla gelirse geleceğin konsolu da kalmayacak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Olay da o zaten.PS3 ilk çıktığında gleeceğin konsolu diye alanların çoğu pişman olmuştur.

Beni gelecek değil şuan ilgilendiriyor.Normal olanı da bu.

2010'da geleckte,XBOX yeni konsolla gelirse geleceğin konsolu da kalmayacak....

Güzel bi Çelişki Ama xbox yeni nesil konsolunun 2010 piyasaya girmesini beklemiyorum dahada geç Olur
  • 2010'u geçebilir tabii ki.Ama şuanki de geride kalmıyor.Multilerde daha bile iyi.Geri düşerse bir gün ki sanmıyorum o zaman düşünürler.

Ama piyasada 1den fazla konsol olmasa koyun gibi güderlerdi kullanıcıları.Rekabet iyidir....
  • Sana Ktılmamak elde değil biliyomusun X360 Piyasayı darmadağın etti bi garantisiz konsol tr piyasasında bile artık yerine backup Olyından sebeb kaptoırdı hem mulitilerde kesinlikle x360 port oyun istemiyoruz ama ps3 bunu yapması anlamsız bence 210 geçip geçmesi önemi yok öle bişey olsa bir konsolun yapımı 2-3 senedirm maxsimum ama ben rahatım xbox daha yapacağı Çok şey olduğu İçin bunları dert etmiyorum ama sağlam söyleyişlere bende sen gibi katılıyorum

• Sonraki nesil konsollar çıkacak PS3 alanların ağzında halaa ısrarla "geleceğin konsolu ps"

Abi bırakın bu inadı gidin kimse görmeden sessizce bi Xbox alın tamam biz görmemezden geliriz utanmayın
  • Ben aldım ama ayılıp bayıldığınız oyunların grafkleri bana hep yavan geldi.Gears Of Wardan Başka hit oyununu göremedim..Ps3 bana istediğim grafiğide veriyor hit oyunlarıda.Beleş diye bu kadar savunmayın şu konsolu....Özellikle expander sen...
  • Seviyorum beleşi ne yapiim

Mezar bulsam içine gircem valla Türk aklı işte
  • çOK SERT ÇIKIŞTIN fIRÇA GELEBİLİR SANA
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Sadece şunu söylüyorum.Xbox360 kesinilkle dandik bir alet değildir.Aksine süper bir konsoldur.Biraz eleştiriken tutarlı gerçekci yorumlar yapalım...
    Ama GT5 O KADAR...

Yemin ederim en çok GT için istiyorum şu PS3 ü. Öyle KZ2 GOW 3 falan yalan benim için PS2 de falanda oynadığım için tek oyunum o benim PS de. Ay sonu alabilirim PS3 ilk oyunumda o olucak.

Not: Wii de alma ihtimalim yüksek. (:
  • bn 2sinide mutlaka alıcam bnm sorunum önce hangisini alsam ama xboxı önce almak daha mantıklı geliyor ki ağustos sonuna doğru almayı planlıyorum 6-7 ay sonra da parayı denkleştirince ps3 almayı düşünüyorumki sağlam oyunları ancak gelmeye başlıyor bnm için..
  • Bende PS3 yok ama isterimki PS3te en az 360 kadar güçlü ve favori olsun.Şu an değil ama ileride inşallah.Sorun tek kopya oyun olayı değil, 360'ta daha çok oyun var, kabul edelim
  • tmm ii oyunlar var da xbox da da çok tedirgin oluyorum 3k sorunu bana vurucakmı die fln ps3 de en fazla bluray uçması görülmüş ki o da garantide hallediliyor sanırım
    eğer bi arkadaşımdan bulabilirsem 2. ele xbox 360 alabilirim ama bulamazsam heralde 1 sene daha bekleyip ps3 alcam bilemiyorum aklım çok karışık ve sanırım xbox şu anda hiçbir yerde kalmadı:Sstoklarda hiçbişi yhok
  • bende ps3 var. ne yalan söyliyeyim oyun açısından pişman olmadığım oyunu yok. hepsinden pişman oldum.son 1-2 oyunu hariç.1 yıl önce xbox almadığıma pişmanım.exc oyunları kaptırmasıda üzerine tuz biber ekti. bu topiği yazan arkadaş inşallah xbox almıştır.tekrardan xbox ta alamıyorum.hem konsol eskidi yenisini bekliyorum. hemde bana fazladan konsol almak fuzuliymiş gibi geliyor.13 tane ps3 oyunum var.bazı arkadaşlar orjinal alırım sindire sindire oynarım diyor, külliyen yanlış ben bu oyunların sadece mgs4, cod4,uncharted gibi oyunları bitirdim. geri kalan oyunların yüzüne 1 saat bile bakmamışımdır.ass. cre. virtua tennis, lair,r. and clark. oblivion,formula one, vs vs bunları öylesine oynadım.vede dikkat ettim onlıne nada bağlanmam 1-2 oyun hariç hemen hemen hiç yok.o zaman arkadaşlar eşyanın tabiatına göre TÜRKİYE şartlarında xbox çok mantıklı bir konsol.sony bu raundu hakkaten kaybetti.toplamda satışlarda 1. olsada.tarih bu raundu xbox ın zaferiyle hatırlıyacaktır.

• Birisini alacaksan kesinlikle PS3 derim kafan rahat olsun az oyna ama öz oyna, uncharted 20 küsür bölümmüş yeni başladım bende tek başına MGS 4 ve Uncharted aylarca oyalar seni

mgs4 ü 2 günde, uncharted i 3-4 günde bitirdim. aylarca oyalaması yanlış.onlıne ı saymıyorum ama
  • Ps3 de bu kadar oyunun yüzüne 1 saat bakan xboxda napar kim bilir?
    quote:

Orjinalden alıntı: cacan352

bende ps3 var. ne yalan söyliyeyim oyun açısından pişman olmadığım oyunu yok. hepsinden pişman oldum.son 1-2 oyunu hariç.1 yıl önce xbox almadığıma pişmanım.exc oyunları kaptırmasıda üzerine tuz biber ekti. bu topiği yazan arkadaş inşallah xbox almıştır.tekrardan xbox ta alamıyorum.hem konsol eskidi yenisini bekliyorum. hemde bana fazladan konsol almak fuzuliymiş gibi geliyor.13 tane ps3 oyunum var.bazı arkadaşlar orjinal alırım sindire sindire oynarım diyor, külliyen yanlış ben bu oyunların sadece mgs4, cod4,uncharted gibi oyunları bitirdim. geri kalan oyunların yüzüne 1 saat bile bakmamışımdır.ass. cre. virtua tennis, lair,r. and clark. oblivion,formula one, vs vs bunları öylesine oynadım.vede dikkat ettim onlıne nada bağlanmam 1-2 oyun hariç hemen hemen hiç yok.o zaman arkadaşlar eşyanın tabiatına göre TÜRKİYE şartlarında xbox çok mantıklı bir konsol.sony bu raundu hakkaten kaybetti.toplamda satışlarda 1. olsada.tarih bu raundu xbox ın zaferiyle hatırlıyacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

Ps3 de bu kadar oyunun yüzüne 1 saat bakan xboxda napar kim bilir?
    quote:

bende ps3 var. ne yalan söyliyeyim oyun açısından pişman olmadığım oyunu yok. hepsinden pişman oldum.son 1-2 oyunu hariç.1 yıl önce xbox almadığıma pişmanım.exc oyunları kaptırmasıda üzerine tuz biber ekti. bu topiği yazan arkadaş inşallah xbox almıştır.tekrardan xbox ta alamıyorum.hem konsol eskidi yenisini bekliyorum. hemde bana fazladan konsol almak fuzuliymiş gibi geliyor.13 tane ps3 oyunum var.bazı arkadaşlar orjinal alırım sindire sindire oynarım diyor, külliyen yanlış ben bu oyunların sadece mgs4, cod4,uncharted gibi oyunları bitirdim. geri kalan oyunların yüzüne 1 saat bile bakmamışımdır.ass. cre. virtua tennis, lair,r. and clark. oblivion,formula one, vs vs bunları öylesine oynadım.vede dikkat ettim onlıne nada bağlanmam 1-2 oyun hariç hemen hemen hiç yok.o zaman arkadaşlar eşyanın tabiatına göre TÜRKİYE şartlarında xbox çok mantıklı bir konsol.sony bu raundu hakkaten kaybetti.toplamda satışlarda 1. olsada.tarih bu raundu xbox ın zaferiyle hatırlıyacaktır.

bende onu diyorum.bari ucuz oyun alalımda yine bakmayalım

• Burda Xbox360'ı övüyor ps3 gereksiz diyorsun
    quote:

Burda Ps3 al kafan rahat etsin az oyna öz oyna diyorsun
    quote:

Birisini alacaksan kesinlikle PS3 derim kafan rahat olsun az oyna ama öz oyna, uncharted 20 küsür bölümmüş yeni başladım bende tek başına MGS 4 ve Uncharted aylarca oyalar seni

mgs4 ü 2 günde, uncharted i 3-4 günde bitirdim. aylarca oyalaması yanlış.onlıne ı saymıyorum ama

Sen ne diyosun anlayamadım doğrusu veya sende ne tavsiye etmek istediğini bilmiyormusun konu sahibi senin yüzünden sonunda ikisinide almaktan vazgeçecek

• Artık Xbox 360 mı yoksa ps3'mü tarzı başlıklara izin verilmeyecek arkadaşlar bilginize. Bu konular senelerdir konuşuluyor bu forumda ve bu tip başlıkların sonu hiç iyi yerlere gitmiyor. Bu başlık da gidişata göre değerlendirilecek.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.