Şimdi Ara

x360 mı yoksa ps3 mü karar veremedim (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
21.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jago

Birisini alacaksan kesinlikle PS3 derim kafan rahat olsun az oyna ama öz oyna, uncharted 20 küsür bölümmüş yeni başladım bende tek başına MGS 4 ve Uncharted aylarca oyalar seni

quote:

Orjinalden alıntı: one love

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu ps3 ün blu ray filmleri 720p tv de 480p olarak göstermesi canımı sıktı ben ps3 alıcaktım fakat bu konu aklımı çeldi aslında gönlümden hep xbox360 geçmişti ama sorunlu dendi vs vs... şimdi ben ne yapayım ps3 ün çıkmasına az kalmışken xbox360 almak mantıklımı olur?alırsam karşılaşacağım sorunlar düzelirmi sonunda x360 kullanan arkadaşlar karşılaştığınız sorunları yaarsanız sevinrm saygılar.

mgs4 ve uncharted aylarca oyalar seni.. heralde günde 5 dk ayırırsan oyun oynamaya aylarca oyalar ne saçma yorumlar geliyo ya..

quote:

xbox360 5 para etmez
    en iyisi iyi bir ekran kartı al pc de oyun oyna
    ben aldım pişmanım
    grafiklerde hiç bir değişme yok,ilk çıktığında nasılsa şimdide aynı grafik kalitesinde oyun oynatıyor.

yani alırsan 2005 yılındaymışsın gibi oyun oynayacaksın.

hala pc de oyun oynanıyomu ben cidden merak ediyorum.. 2005 yılındaki görüntüyü heralde tüplü televizyonda deneyip almış arkadaş.. oyna bi hd oyunları xbox da dadından yenmez!!

• TAMAM

quote:

Orjinalden alıntı: gainward6600gt

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

EVET BENCE DE EKRAN KARTI AL.BOL BOL 3D MARK PUANLARI YAPIP FORUMDA HAVA ATARSIN...

kıytırık bir araba yarışındaki araçların farlarını koymaktan daha fazla hava atılıyor emin olabilrsin.

ayrıca ben 3d marktan bahsetmedim.şimdiye kadar 1 kere 3dmark 03 yaptım.onun dışında hep oyun oynadım.

1 yıl önce sıfırını 200 ytl ye aldığım 1950 ekran kartı xbox360 kat kat daha iyi grafik veriyor.

• Çin ata sözü derki oyun konsolda oynanır ben senin yerinde olsam bir oyuna 90 ytl veremem 100 ytl gibi rakamlar hiç düşünmem paşalar gibi arcade pack x360 alırdım..Ama ben maddi durumum iyi dersen koş ps3 kap gel öleki ps3 x360 dan daha iyi bir media center Unutma gelceğe yatırım yapman İçin söylenen sözler eh oyunlarıda göz ardında bulunduır

1.GEARS OF WAR 2(görebileceğin en iyi grafik motoru
    2.FABLE2
    3.NİNJA GAİDEN2
    4.LOST ODDSEY
    5.SPLINTER CELL 53
    6.HALO 3

1.METAL GEAR SOLİD 4(Adamı ağlatıyo)
    2.UNCHARTED
    3.GT5
    4.TEKKEN 6
    5.GOD OF WAR 3
    6.KILLZONE2

Seç Beyen

• BENCE

2.UNCHARTED
    3.GT5
    4.TEKKEN 6
    5.GOD OF WAR 3
    6.KILLZONE2

ama o kadar zengin diilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih kk.

ps3 ün asıl oyunlar çıksın gorucem hepsini gta4 cıktı ve bir xbox dakı ne bak bırda ps3 artık x box cılarda biraz mert olsun göz var nizam var ps3 derim ben ama sen bilirsin.

Kaç senedir göremedik bir numarasını ps3 ün.Ben beni bildim bileli sony fanları asıl oyunları çıksın o zaman göreceksiniz diye tekrarlayıp duruyor.
  • Her iki konsolun da kendine göre oyunları, başarıları ve başarısızlıkları var. Karar oyuncuların. Herkes dilediğini alır ve keyfini çıkarır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mad Butcher

BENCE

2.UNCHARTED
    3.GT5
    4.TEKKEN 6
    5.GOD OF WAR 3
    6.KILLZONE2

ama o kadar zengin diilim
  • 2011-12 e kadar xbox
  • hala ps3 xbox360 mı diye düşünüyorsanız pes doğrusu al kardeşim xbox360 ya ps3 oyunlarına para mı dayanır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

xbox360 5 para etmez
    en iyisi iyi bir ekran kartı al pc de oyun oyna
    ben aldım pişmanım
    grafiklerde hiç bir değişme yok,ilk çıktığında nasılsa şimdide aynı grafik kalitesinde oyun oynatıyor.

PC de oyun oynayan kalmis demekki vay caninaa ... Ama son laf superdi haa ;

GEOW, GEOW2, BIOSHOCK, PGR 4, EURO 08 gibi oyunlarin grafikleri 2005 te varmista haberimizmi yokmus ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditore -- 16 Temmuz 2008; 22:51:54 >

• Hocam bak bende wii var ps3 var ama sana diyorum ki kesinlikle
    XBOX 360 al!
    Konsol gelsede stoklara hemen alacağım
  • biliyorum bu soru sürekli soruluyor ama herkes bişiler sölüor kafam bulandı google ye yazdım en az 35-40 sayfaya baktım ama bi sonua ulaşamadım...

xbox360 denemedim ama benim arkamda 4 oyun vardı dolayısı ile bende de 4 oyun oluyor ve kardeşim oynuyor çoğunlukla ps2 de 11 oyun var çoğunlukla ps2 takılıyorum...xbox 360 da korktuğum şey 3k sorunu fw yaptırırsam garanti kapsamına çıkıyor herkes ondan yakındı ama ps3 bizzat denedim film kalitesi fln harika ve internete girme olayları fln süper ama maddi durumum pek iyi değil hatta ps2 yi almak için 1 sene para biriktirmek zorunda kaldım...ps3 için ztn en az 1 sene para ayarlamalıyım ve oyunlarına para yetiştirebileğicimi düşünmüyorum

bu arada hngi atasözü oyun konsolda oynanır diyopc ye çok oyun çıkmıyor ama bazı kral oyunlar da sadece ps3 de mgs4 ve gta4 gibi tekken 6 da sadece ps3 e çıkcak ama sadece mgs4 oynamak için 100 ytl vermeye içim dayanmaz...

bir şey sormak istiyorum:xbox da internet browser varmı yhani youtube ye fln girmek mümkün mü?(ben ps3 ile girdim gerçi videolar normalden biraz yavaş yüklenio ama bayaa ii bi konsola göre)resim,video ve de mp3 atıp dinleyebilir miyim hard diske?yardım ederseniz çok tşk ederim

• xbox da internet browser falan yok.
    sen yine birçok kişinin dediği gibi git bir adet sorunsuz 360 modellerinden birini al.
    bende şu anda biri banlı olmak üzere 2 adet 360 var. bir arkadaşımın 2 makkinesi 3 kırmızı gördü ama şu anda elinde 2 tane daha extradan 360 var (lan parti manyaaaa ).
    gerisini sen düşün artık.
    online olayı insanı bitiriyor zaten.
    ps3 de alırsın. ben de alıcam ama şu an senin için ps3 erken.oyun sayısı az ve fiyatları çok yüksek.kaldı ki grafik olrak ikisinin oyunları arasında fark yok (kimse atlamasın bu sözüme sazan gibi)
    attırırsın bi firmware xbox a paşa paşa kullanırsın banlanana kadar. sonra single devam edersin.
    zaten ben bi daha banlanıyım gidip bi tane daha alacağım.
    artık başka birşey demiyorum gerisini sen düşün.

• Aslında tüm konsolları edinmek lazım ama bütçemiz maalesef yetmiyor. Bence ilk başta bir X360 al ondan sonra ilerleyen zamanlarda PS3 alırsın şuan için bence X360.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arveladze011

xbox da internet browser falan yok.
    sen yine birçok kişinin dediği gibi git bir adet sorunsuz 360 modellerinden birini al.
    bende şu anda biri banlı olmak üzere 2 adet 360 var. bir arkadaşımın 2 makkinesi 3 kırmızı gördü ama şu anda elinde 2 tane daha extradan 360 var (lan parti manyaaaa ).
    ps3 de alırsın. ben de alıcam ama şu an senin için ps3 erken.oyun sayısı az ve fiyatları çok yüksek.kaldı ki grafik olrak ikisinin oyunları arasında fark yok (kimse atlamasın bu sözüme sazan gibi)
    attırırsın bi firmware xbox a paşa paşa kullanırsın banlanana kadar. sonra single devam edersin.

saol peki bu ban işi nasıl oluyor yani nasıl anlıyorlar?ve de üç kırmızı olma olasılığı nedir?olmayan modeller varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

quote:

Orjinalden alıntı: arveladze011

xbox da internet browser falan yok.

saol peki bu ban işi nasıl oluyor yani nasıl anlıyorlar?ve de üç kırmızı olma olasılığı nedir?olmayan modeller varmı?

Anliyolar kafani rahat tut (Tabi yilda sanirim 2 update yapiyolar bu updateler sonrasinda oluyor banlar). HDMI girisi olan X360 larda oran oldukca dusuk (Ozellikle Falcon boardlarda) X360 kutusunda 175W yazarsada zaten Falcon oldugunu anliyoruz . (Umarim daha boyle sorular sorulmaz )

• Şu an için bence en iyi seçim senin adına xbox 360, xbox 360 ve ps3'e ortak çıkan oyunların çoğunda xbox 360'ın üstünlüğü var. Fakat diğer bir taraftan PS3 çok ciddi, kaliteli kendine has oyunları var. Buna rağmen bence seçimini xbox tarafında yapman. PS3'e para verdikten sonra birde ona oyun alma derdine düşeceksin bunu unutma. Benim düşüncelerim ve tavsiyem budur tabii ki sen kararını var. En son şunu söliyim xbox alsanda ps3 alsanda kesinlikle pişman olmayacaksın. Ha ekran kartı alırsan çok ciddi pişman olursun daha bir ay önce 8800Gt aldım aradan hafta geçmeden 9600'ler 9800 ler sardı dört tarafımı.
    Arkadaşların dediği gibi oyun konsolda oynanır.
  • Wii & PS3

Eğlence açısından. Hangisi sizce ? Wii zevklimi gerçekten sizce. Şu aralar PS3 almak istemiyorum o kadar güzel oyunları varki imkansız bütçe yetmez 1-2 oyunlada doymam ben (: Wii kullanan arkadaşlar memnunmu güzel mi barii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Wii & PS3

Eğlence açısından. Hangisi sizce ? Wii zevklimi gerçekten sizce. Şu aralar PS3 almak istemiyorum o kadar güzel oyunları varki imkansız bütçe yetmez 1-2 oyunlada doymam ben (: Wii kullanan arkadaşlar memnunmu güzel mi barii..

Tabi zevkler tartışılmaz ama;
    Eğer grafikler çok aşırı önemli değilse,
    arkadaşlarınla ailenle güzel vakit geçirmek istiyorsan mutlaka al
    derim ben....
  • Ben Wii'den sıkıldım bir süre sonra.Ama XBOX 360 da var.Lüks geldi bana.PS3te de aynısı oldu.

Ama arkadaşın bolsa Wii yi hakikaten....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.