Şimdi Ara

X360 Oyununu Xbox One'a Aktarmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox 360'a ait Gears of War oyunlarını aldım (4 hariç). Xbox One'a tanıtamadığım için Xbox 360'a yüklenecek. Buradaki oyunu Xbox One'a nasıl aktarırım? Xbox one hesabımla giriş yapıldı ama Xbox one'da oyun gözükmüyor.

2 ile judgement'ın kodlarını Xbox one'a girebildim ama 1 ile 3ü giremedim. Microsoft destek ile görüştüğümde xbox one'a aktarılamadığını xbox 360 konsolu üzerinden aynı hesap üzerinden kodu girersem x1'dekullanabileceğimi söyledi ama x1'de gözükmüyor.

• Kodları xbox in internet sitesinden girseydin keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Kodları xbox in internet sitesinden girseydin keşke

İnternet sitesinden de girdim ama kabul etmedi. Defalarca kez denedim olmadı.
  • Hocam banada gears of war kodları felmişti bedava opera tarayıcıdan vpn açtım kodları girdim kabul etmişti öyle dene

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Hocam banada gears of war kodları felmişti bedava opera tarayıcıdan vpn açtım kodları girdim kabul etmişti öyle dene

ABD VPN ile denedim oldu valla çok sağolasın

Konsolun bölgesini dilini İngiltere yapıp denemiştim olmamıştı. Satın aldığım arkadaş da tüm oyunları aynı anda aldığı için diğer 2 oyunla bölge farklılığı olacağını düşünmedim. Aldığım hatayı arattım geow forumlarına baktım kimse vpn yazmamış, microsoft ile iletişim kurun demişler hep. Microsoft ile iletişim kurdum yetkili arkadaş kodları istedi söyledim bu kodları x1 üzerinden yapamazsın x360 konsolu üzerinden kodu girmen lazım dedi o da olmadı.

Sağol valla

• Sevindim senin adına bana dedigim gibi gears of war 1,2,3 ve jucöent in kodları gelmisti xbox dan mesaj olrak 1,2 girdim kabul etmişti digerlerini kabul etmedi vpn işe yaptım olduydu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one pes 21
    2 yıl önce açıldı
    ps3 ve xbox 360
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.