Bildirim
X4 860K R9 280 DARBOĞAZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
i5 6600k bile yapar çünkü oyun grafik kartını kullanamıyor bile ama sorun teşkil etmez -
Bende 860K ile R7 370 kullanıyorum.Cs go 'da ortalama 150+ Fps alınıyor.İşlemciden limitleniyorsun. Low 'da ultrada aynı fps. Cs go işlemciye yüklenen bir DX9 tabanlı oyun. -
x840 kullanan biri olarak söylüyorum cs go içinse kesinlikle i3 6100 tercih etmelisin, gerekirse grafik kartından kıs işlemciye yatır.
Ayrıca 1151 anakart ve ddr4 ram ile daha ileriye dönük bir sistem olur.
6100 multicore isteyen oyunların üstesinden de ht ile gelebiliyor, ancak x4 deki düşük single core performansının telafisi yok. -
yada grafik kartını kullanamayan eski motora sahip bir oyun o kadar işlemci kullansa %100ü görmesi lazımdı işlemcinin az sistem gereksinimi istiyor kısaca -
Hangi işlemciyi alırsan al, o oyun grafik kartı için kolay olduğu için işlemciye bakıyor. Senin yapman gereken, CS:GO konsolundan görüntü hız limiti koymak. Başka birşey değil. Diğer seçenekler - dikey eşitleme, RivaTuner/RadeonPro/Nvidia Inspector üzerinden görüntü hız kilidi koymak - fare imleci gecikmesi yaratıyor. Bir tek oyun işleyişi üzerindeki görüntü hız limitinin ardışık gecikmesi yok. Diğerleri işleyişin sonrasına ket vurduğu için çizim sırasındaki sınırlamalar işlemcinin üzerinde çalıştığı fazladan görüntü zamanını sana kaybettiriyor. Kısaca ne yaptığını biliyorsan sıkıntı yaşamazsın. AMD'nin işlemcileri 30Hz için yeterli, konsollarda da gördüğün gibi. Daha hızlı olabilmesi için altyapının tek izlek darboğazından kurtarılmış olması gerekiyor. Directx 12 olması gerek demek istiyorum. Yoksa 280X alıp yüksek çözünürlükte 30Hz kullanman lazım.
-
Sadece CS:GO oynayacak isen kesinlikle 7XXX serisini beklemeni öneririm.
7350K alırsın yanına da 1050 falan alırsın stabil 300 FPS oynarsın.
Tabii gel gelelim kullandığın panel 60Hz ise o kadar güçlü sistem almana gerek yok.
860K'da işini görür. -
Bende bu ikiliyi almayı düşünüyordum bi ara. En yüksek ayarlardamı alıyorsunuz ? -
Kullandığım panel 60Hz. O kadar çok bütçem yok malesef. Hemde biraz sabırsız biriyim -
Açıkçası 900 tl bütçem var, parçaları 2.el alacağım, ekran kartı belli oluyor yavaş yavaş, ya R7 370 yada GTX 760 tarzı bir kart var aklımda.
İşlemci+anakartada 450 tl bütçe ayırabiliyorum. Psu'm ise çift 12v kanalından 408watt veriyor. -
Anladım hocam teşekkürler. En azından i3 6098p alsam iyi olacak galiba. -
Forumdan i3 6098p yada 6100 bulursam birini alacağım. Hem 860k upragade edilemeyen bir sistem olur. En iyisi vazgeçeyim ben bu işlemciden. -
O zaman g4400t tercih edebilirsin daha fazla fps alırsın csgo da ancak arkadaşların dediği gibi 60hz panel varsa x4 tercih etmek daha mantıklı, g4400 ile yeni nesil aaa oyunlarda stutter olur
Yalnız o psu ile oc sıkıntı olur, yine de psu masrafına değmez 860k için -
G4400'a hiç sıcak bakmıyorum. 2 çekirdekli bi işlemci almam için beleşten vermeleri lazım 4400 alacağıma 860k alırım.
Galiba 860k'dan vazgeçeceğim ama kararsızım. Bütçem kısıtlı sizce 860k ve R7 370 almalımıyım? memnun etmezmi beni? -
-
Eder tabiki kısıtlı bütçe için mantıklı sistem, oynatamayacağı aaa title yok -
Peki hocam çok teşekkürler. Soğudum şuan 860K'dan -
Buda Battlefield 1 ve GTA 5 860K ve 370. Fikir vermesi açısından yalnız çözünürlük 900P ayarlar ultra.1080p'de de bir miktar darboğaz var fakat bu kadar değil.Alacağın frame 30 ile 60 arası gidip geliyor .60'ın üstüne ayarları kıssanda hiçbir zaman çıkmaz ama.
-
benim sistemi satayım size g3258+r7 265+h81m p-33+4 gb ram bütçenize de uygun 4.3 ghz sorunsuz oc.6-7 ay da garantileri var
hem de ileride bütçe el verirse bi i7 alırsınız bi sıkıntınız kalmaz.x4 860k alırsanız ölü bir çipsetiniz olacağına upgrade şansı olan bi anakart almış olursunuz. -
x4 860K r7 370te darboğaz yapıyor gerisini sen düşün o ekran kartına sağlam işlemci alman gerekki tam randıman alasın ekran kartını al ama ilerde mecbur işlemciyi değiştirmen gerek yoksa ddr3 1 gb ekran kartıyla aynı fpsyi alırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 8 Aralık 2016; 11:58:5 >
Benzer içerikler
- tray işlemci nedir
- intel speed shift technology nedir
- işlemci ghz arttırma
- smt mode nedir
- en yüksek işlemci durumu kaç olmalı
- exynos 2400
- tpm 2.0
- snapdragon 8 gen 5
- işlemci karşılaştırma
- işlemci sıralaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X