Şimdi Ara

X5 3.0D ve Yakıt Tüketimi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
13.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar o değilde auto-show dergisinde porsche cayenne turbo testi vardı,
    basarsan şehir içinde 44 litre yakıyormuş 100 km de
    normal kullanımda 20 litre civarı.

bana sorarsanız x5 3.0 dizel 15-16 litreyi zor geçer, çok abartı kullanmak lazım.
    normal kullanımda 11 lt falan tüketmesi lazım şehir içinde.
  • Hocam seni jip klübümüze davet ediyorum, X5 li bir üyemiz olsun dimi.

Bu arada şehir içi tüketimi 15 civarında olması lazım. Basarsan artar...Birde X5 sürekli 4x4 değildir, sanırım sadece arkadan itiş olarak ayarlayabiliyordun onu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

quote:

Orjinalden alıntı: okan

arkadaşım,
    aracımı kafadan 3 yıldır kullanıyorum, kaç litre tükettiğini km de ne yaktığını depo ve gidilen km hesabındada aynı çıkıyor... yok bilgisayarıda doğru sölüyor... aracım şehir içinde 15.4 gösteriyor... çok agresif kullanımdada 16.5 yakıyor... tartışmanın ne alemi var? bmw nin motor teknolojisi ile diğer araçları birmi tutuyorsun? özelliklede amerikanları? az yakıyor kardeşim işte... bukadar basit...

haklısın hocam bişey diyemiyicem senin araba şehir içinde 16.5 yakıyorsa sen uzun yolda 7 litrede yakıyosundur doğrudur valla ne diyim

hayır uzun yoldada 13.5 litre yakıyor hızı 90 a sabitleyince kçmzdan sallamıyoruz değerleri... inanmayan gelir çayımızı içer görür

• Okan ilk ben gelicem Ama ben inanmadığım için eğil hastası olduğum arabayı daha yakından görmek için
  • oow buyur buyur hocam, taze sıcak çay demledim
  • Eywallah, Allah razı olsun. Bu gece içmiş kadar oldum
  • bu arada bahsettiğim foto

X5 3.0D ve Yakıt Tüketimi
  • Okan bu 7.40'tan alınma bir resim mi?
  • aynen... dün sabah çektim ayrıca bugün sabah arabayı cidden çok feci kullandım, üzülerek sölüyorumki trafiği tehlikeye atacak kadar... bir dostumun yardımıma ihtiyacı vardı ve çok acele gitmem gerekiyordu... inanılmaz zorladım aracı ama 16.8 i geçemedi gösterge
  • 7.40 4000cc bildiğim kadarı ile. İstanbul trafiğinde bu kadar zorlamaya karşın böyle yakması gayet normal. Ben bizim 2004 1.6 Opel Vectra ile İstanbul trafiğinde 10-11 Litre rahat yakıyorum ;)

Okan senin 7.40'ın resimleri hangi başlık altındaydı? Link versene? O aracın konforunu uzun yolda hayal edemiyorum
  • bende de var. ortalama 250 ykr yakıyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: smartcard

Bizde 2004 1.6 Vectra var. 2.0 vectranın bizimkinden az yaktığını düşünmeye başlıcam yakında Bir depo ile 600 KM yaptığım zaman seviniyorum walla.

Yani 30 YKR mümkün müdür arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: smartcard

7.40 4000cc bildiğim kadarı ile. İstanbul trafiğinde bu kadar zorlamaya karşın böyle yakması gayet normal. Ben bizim 2004 1.6 Opel Vectra ile İstanbul trafiğinde 10-11 Litre rahat yakıyorum ;)

Okan senin 7.40'ın resimleri hangi başlık altındaydı? Link versene? O aracın konforunu uzun yolda hayal edemiyorum

4.400 motor hocam ve ankaradayım

link istiyorsan

http://forum.donanimhaber.com/m_7312287/tm.htm

baştan sona her sayfada detaylı resimleri var aracın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.