4 5 aydır sıkıntısız bir şekilde CS GO oynuyorum. 1 ay öncesine kadar tabi. Şöyle bir sıkıntım var ki bir türlü çözemedim. CS GO ya girdiğimde internet bağlantım kopuyor . Oyuna girdim diyelim . Başladığı an bağlantı kopuyor. Oyun açık durumda iken Alt + Tab yapıyorum internet bağlantım tekrar geliyor ve oyunu Alt + Tab ile tekrar açmazsam oyunda konuşanların seslerini vs duyabiliyorum. Alt + Tab yapıp oyuna geçince tekrar bağlantım kopuyor.
Çözümü olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun. Kafayı yemek üzereyim . Dün akşam da 2 3 maç attım hiç bir sıkıntı yok son maçta ilk önce ping yükseldi sonra da bağlantı hatası vermeye başladı.
Bilgisayarım X550JK - Xo012D
şlemci: Core i5 4200H 2,8-3,4 GHz Ram: 8 GB Ekran Kartı: GTX850M 128 Bit Ekran Boyutu: 15,6 Disk Kapasitesi: 500 Gb Disk Hızı: 5400 RPM Wireless Modem: Ralink 802.11n Wireless LAN Card
Tekrar ediyorum 1 ay öncesine kadar böyle bişi yaşamıyordum
Windows Güvenlik duvarını ve varsa antivirüsü kapat. driverları güncelle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
Windows Güvenlik duvarını ve varsa antivirüsü kapat. driverları güncelle.
Windows Güvenlik duvarını kapattım antivirüs kullanmıyorum. Driverleri güncelledim. Sonuç yine aynı. Format attım en güncel driverleri kurdum güvenlik duvarını kapattım aynı şekilde sonuç yine aynı. İnternette bu durumu yaşayanlar var fakat hala bi çözüm bulan yok.
Dr.Zoo
kullanıcısına yanıt
Arkadaşlar sorun ttnetten kaynaklanıyormuş. Arkadaşın Süperonline var ordan bağlandım sıkıntı yok. Abimin evindeki Süperonlinedan bağlandım sıkıntı yok. İnterneti kapattırdım süperonline a ggeçtim bi problem yok şuan. Aynı sorunu yaşayanlar ttnetten vazgeçin derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme