Şimdi Ara

X6 1055T Stok fanla boşta 40 derece?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemimde önceden Sunbeam Core Contact Freezer 12 CM'lik soğutucu kullanıyordum. Stok fana döndüm. Macunu ince bi şekilde sürüp soğutucuyu normal bi şekilde taktım. Fakat sıcaklıklar bana normal gelmedi.

Boşta 40 derece. 2660 RPM de fan hızı. Acaba daha yeni taktığım için mi bu sıcaklık? Zamanla düzelir mi? Acaba nerede hata yapıyorum?

• Arkadaşlar lütfen biri yardımcı olur diye geçmeyelim. Acil cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • STOCK soğutucu taktığınız icin.En iyisi aldığınız soğutucuyu kullanın
  • Galiba öyle yapacağım ben de... İlginiz için teşekkürler.
  • Hocam tekrar SCCF'yi taktım. Boşta 1400RPM'de 30 derece :) Sökmeden önce boşta 32 derece oluyordu SCCF. Demekki macunda da hata yapmışız ilk sürdüğümüzde. 2 derece daha iyi sonuçlar :)

Tekrar teşekkür ederim.
  • macunu döktükten sonraa, ince tabaka olacak şekilde dağıtın
  • Boşta 52 derece benim işlemci. Senin söylediğin şeye bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (SATILDI) Ryzen 5 3600 ve Stok Fan
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: honorata23

amd stock fan oldugu için normaldir 40 derece + olarak termal macunu nasıl sürdügünüz cok onemli

mesela ben suan intelin stock fanı ile diş macunu kullanıyorum işlemci boşta 27 derece av. geziyor :)

%12 fan hiziyla bosta 27derece amd 955 stock fan
  • Niye stok fana dönüyorsunuz? Merak ettim mantıklı bi açıklaması var mı acaba...
  • Hız aşırtma yapmıyorum. Stok yeter diye düşündüm. O yüzden döneyim demiştim ama vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: honorata23

amd stock fan oldugu için normaldir 40 derece + olarak termal macunu nasıl sürdügünüz cok onemli

mesela ben suan intelin stock fanı ile diş macunu kullanıyorum işlemci boşta 27 derece av. geziyor :)

Kurumuyomu ya diş macunu
  • Dereceler normal, bir sıkıntı olmaz. Benim işlemciyi 4.2 Ghz'de 42-43 civarında geziyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.