Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.919
Cevap
165
Favori
348.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen günlerde aşağıdaki görselde gözüken ekran süresini aldım 60-120hz karışık kullanım ağırlık wifi.

Ayarlar>Pil>Pil kontrolü var oradaki uygulamaları kapatın çünkü arkaplanda şarj harcıyorlar.

Accubattery ne sonuç gösterecek merak ediyorum arkaplanda kapanmayacak şekilde çalışıyor bakalım.

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba, bende bugün x6 pro ailesine katıldım. Uzun süredir Mi6 kullanıyordum bir 6 yıldan fazla olmuştur. şimdilik x6 pro tu beğendim, yalnız birkaç şey sormak istiyorum. Şimdi bu iphone yada samsung taki gibi bildirim geldiğinde sadece ön kameradaki yerden gösterim yapmıyor herhalde? Birde temalar uyumsuz galiba veya temaları nesıl kullanabilirim?

• Arkadaslar geceden sabaha pil kac yiyor ekran süresini görmek için hangi uygulamayı kullanıyor sunuz ?

• yavuz2844 Y kullanıcısına yanıt

Dün 98 ile bırakmıştım, wifi kapalı 7.5 saat sonra 97 ile geri aldım

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Getmobil'e de bir bakabilirsiniz, Samsung Note 8 için en yüksek teklifi orayı verdi, n11 gibi sadece hediye çeki değil, nakit ödeme yapıyorlar. Ama sonuçta önemli olan son verecekleri teklif, baştan yüksek verip sonradan düşürme gibi bir taktikleri yoktur umarım...
    N11 sipariş süreci yukarıda belirttiğim gibi sıkıntılı, ilk aldığım X6 ne kargolanıyor ne de iptal edilebiliyor, 1 haftayı geçti...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yavuz2844 Y kullanıcısına yanıt

00 da şarjdan çektim mobil veride biraktim hiç kullanmadan sabah 08 de 99a düşmüştü, mobil ağlardan prefer 4.5g yi seçin, 5g de çok şarj yer sürekli 5g baz istasyonu arar durur.

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt

Aynı ayarları bende yaptım gece %7 - %8 gidiyor. Ekran süresi 6 saati neredeyse geçmedi

• 14 pro max vs s23 ultrayı birlikte kullanan biri olarak; son zamanlarda idareten honor 90'ı da 2 ay civarında kullandım. bu poco x6 pro'yu da bu kadar abartıldıktan sonra bir denemek istedim. Biraz kullanayım dedim, hyper os belki yazılımı bir yerlere getirmiştir belki x6 pro'da yeni bir şeyler denemiştir diye ancak yine aynı hüsran bu xiaomi'nin miu yazılımı asla düzelmeyecek bir ÇÖP gibi her yerden yamalıyorlar ama temeli o kadar kötü ki binlerce yama yapsalar da birşeye benzemiyor maalesef.

menüler arası geçişlerdeki o smoothness halen çok kötü, yani 3-4k daha ucuza alınabilecek honor 90'nın geçişleri bu telefondan kat kat daha iyi..

xiaomi herşeyden koymuş bu telefona ancak mi 13t serisi ve redmi note 13 serisinin satışlarını baltalamasın diye kamera'ları bilerek berbat seçmişler.

gri rengini aldım telefonda tasarımı önem veririm ancak kutu içeriğinden çıkan kılıfla kullanırsanız telefonun tüm güzelliği gidiyor.

Bu fiyata bu özellikte başka bir telefon yok gibi ancak; yazılım halen çöp.. yani iyi donanımlı bir pc alıp da linux'de kullanmak gibi bir deneyim yaşatıyor maalesef..

• ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Süreler bu şekilde telefon rengi siyah. İade için 2 günüm var. Oyun oynamıyorum. Batarya hariç şuan herşeysen memnunum. Ekran süresi az geliyor bana. İade edeyim mi arkadaşlar ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozcn -- 28 Ocak 2024; 13:55:15 >
  • Exterminatee kullanıcısına yanıt

Accubattery ne sonuç verdi pil sağlığı hususuna

• Aslında telefondan memnunum bi sorunum yok ama o kadar kötü yorum ve iade okudum ki kafam karıştı :D
    Trendyoldan iade eden var mı? Süreç nasıl işliyor? 17 ocakta teslim almışım cihazı, vaktim var sanırım

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

Bende memnunum. Fakat buradakilerin ekran süresini görünce benimde iade aklıma geliyor.

Bildiğim kadarıyla kargo teslim tarihinden başlıyor süre. Talep oluşturup gönderirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozcn -- 28 Ocak 2024; 14:27:20 >
  • muratozcn M kullanıcısına yanıt

Sim kart takmak vs sorun oluyor mu acaba? Kutu eksiksiz duruyor şarj aleti ve kablosunu hiç çıkarmadım hatta

• telefonu dün aldim güncellemesini yapıp sıfırladım yeniden kurdum ayarları yaptım arkada çalışan uygulama yok 5 g kapali ekran 60 hz oyun yok zaten ekran suresini takip edecem 9 saat ekran gelmesi gerekiyor çünkü şuan 5000 mah cihazlar 9 saat verebiliyor buda verirse devam

• muratozcn M kullanıcısına yanıt

Hocam ben de aynı durumdayım, 2 hafta oldu neredeyse daha 7 saat ekran süresi alamadım, pilden hiç memnun değilim, işin enteresan tarafı bazı kullanıcılar ise acayip memnun pilden. Ben bir iki programla baktım batarya ömrü %98-96 arası gösteriyor, acaba bazı telefonlarda batarya sorunu mu var diye düşünüyorum. Valla yerine alacak telefon bulsam iade edeceğim, ama bulamadım.

• diphteria D kullanıcısına yanıt

Daha şarjım bitmedi maalesef deneyemedim henüz. Pille ilgili ben sorun yaşamadığım için erkende bitmiyor.

• Performans modunda uzun süre kullanırsanız şarjı fazla götürür. Dengeli pil ayarında 120hz ve karanlık modda kullanın.

Aldığımdan beri karanlık mod açık, dengeli modda, otomatik parlaklık açık ve ev içinde olabildiğince düşük parlaklık veriyor. Oyun 0, sadece internet ile 6-7 saat Max. Bloatware uygulamaları kapattım, gereksiz izinleri ve internet erişimlerini kapattım, ama mümkün değil 8-9 saatler.

Normalde dengeli modda kullandım düne kadar. tek sefer denemek için performans moduna aldım. Çok bir fark olmadı.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.