Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.914
Cevap
166
Favori
347.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba çok iyi özetlemişsiniz olayı baya da bilgili doyurucu ama son yazı olmasin yazdıkça bilgilenen çok olut6

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiyat geçmişine ve kullanıcı deneyimlerine bakarsak, gönül rahatlığıyla en fazla kaç gayme sayılır bu telefona sizce?

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Bir göz atacağım hocam, çok teşekkürler.

• mdbjk kullanıcısına yanıt
    50k'lık cihazın genel performansından daha yüksek bir verim almayı bekleyenler umduklarını bulamayacaklar bunun farkında olmak lazım elinize sağlık hocam. Cihaz gayet f/p ve akıcı hissettiriyor performans olarak hiçbir takılma yaşamadım 60hz ve 120hz'de vs. kullandım. Dediğim gibi cihaz için aşırı yüksek beklentilere girerek hayal kırıklığı üretmek biraz gereksiz. Ciddi sorunlar yaşayan varsa ekran kaydı atsınlar bizde kıyaslayalım.

• Hocam sizde benim gibi 8/256 almışsınız ben 15600tlye almıştım herneyse konu bu değil bende memnunum tabi cihazdan. Bu özelliklerde olup 8/256 kombinasyonunda ülkemizde alınabilecek en mantıklı cihazdı bana göre. Ufak tefek sorunlar yaşandığı zaman can sıkıyor fakat önceden de MIUI kullandığım için biliyorum 7 yıl önceki cihazında bile sorunlar vardı xiaomilerde ahize sesi genelde sıkıntılıydı örnek vermem gerekirse poco x6 proda böyle bir sorun yok. Güncelleme ile düzelse bile yine Xiaomide biryerden sorun/bug vs. çıkıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 27 Ocak 2024; 0:45:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli wifide otomatik parlaklık , karanlık mod , 120hz ve performans modu AÇIK.
    Normal kullanım chorme youtube instagram vs. 30-40 dakika oyun. Şarj bitene kadar herhalde 10 saat ekran süresi verecek ama onu bekleyemeyeceğim maalesef..

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 27 Ocak 2024; 1:1:36 >
    Gerçekleri söylemek ne zaman şikayet oldu gercekleri yazacaksın ki millet ona göre alacak toz pembe devam edeceksen iyi yorumlara kulak as olumsuzluk yaşayan aynı zamanda çözüm içinde yazıyor var olan sorunları yok sayamazsın güncelleme ile çözülür mü çözülür aşırı bir problem yok zaten

• Bir şey danisacagim

X6 ile X6 pro arasında ne fark var.

İşlemci farki var okey.

Ekran aynı, kamera aynı, ois ikisinde var, NFC var, 67w hızlı şarj var.

Neden 4000 fazla verip pro alalım ? Sadece işlemci için mi ?

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Lansman yapıldığı gün yanlış hatırlamıyorsam arada 1500tl gibi fark vardı ama 8/256 versiyonunda. X6 Pro 8/256 ben ve yüzlerce kişi 15500 - 15600tlden aldı.

Günümüze kiyaslama yaparsak evet arada sadece işlemci farkı mevcut.

Edit: ikisinin arasında 2 fark var ufs 4.0 ve lpddr5x ram tipi mevcut x6 proda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 27 Ocak 2024; 13:35:57 >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt

Pro da ufs 4.0 lddr5x farkı var

Hocam s23 pili bu cihazdan daha iyi mi gidiyor? Pili epey küçük ama genel olarak iyi gidiyor herkes. Bu doğru mu yoksa orası burası kısılarak mi iyi süreler alınıyor? Bende s20fe kullanıyorum ve ufaktan değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda da fiyatların uçuk olmasından ötürü poco x6 pro veya ikinci el s23 var.

• seloo_79 kullanıcısına yanıt

Ben de iade ettim ancak günlerdir ücret iadesi yapmadılar. Size yaptılar mı?

Not: Xiaomi pişmanlıktır.

• oyun falan oynamiyorsaniz islemci bos,honor 90,a54,tecno camon 20 5g pro da pek ala is gorur.poco x6 da iyi o kadar buyutmeye gerek yok ama 10k asagi telefonda alinmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 27 Ocak 2024; 13:0:55 >
  • norton772 kullanıcısına yanıt

Üstad ikisini de aynı ayarlar ve aynı senaryolarla kullandım diyebilirim,pil değerleri birbirine benzer,kullanmadığım uygulamalarda arka plan kullanımını kısıtlarım,120 hz olarak kullanırım ve kullanım şeklimde sosyal medya,internet ve youtube ağırlıklıdır,oyun vs oynamam o nedenle işin içine oyun girerse durum nasıl olur yorumlayamam.

S23 pil açısından bir tık daha iyi onda genelde günde 8 saatin üzerinde ekran açık süresi alırdım,8 gen 2 pil noktasında çok çok verimli,pil dışında ne olursa olsun s23 her noktada üst segment bir cihaz ben 8/256 pocoyu 15.500 gibi bir rakama almamış olsam güncel fiyatına göre 12/512 pocoyu 20.000 liraya almaktansa denk getirip 23-24 bandında 2.el s23 tercih ederdim,oyun odaklı olmadığımdan 6.1 inç ekran bana daha kullanışlı geliyor ve cihazın premium hissiyatı çok farklı,sizin kullanım odağınız neyse ona göre değerlendirip hareket edin diyebilirim.

İkisinin de kendilerine göre ve fiyatlarına göre artıları var ama samsung arayüzüne alışkınsanız,çok sık cihaz değiştirmiyorsanız ve de oyun odaklı kullanmayacaksanız (ekran boyutu nedeniyle odak oyunsa büyük ekran daha mantıklı malum) son olarak fiyat farkını 20 vs 23/24 gibi arada 3-4 bin farkla s23 tercih edilebilir,s23 bende çok başka bir iz bıraktı ilk kez pil,performans vs her noktada kullanıp memnun kaldığım samsung oldu ama onda da x6 pro da olduğu kişilere göre farklı sonuçlar veren pil durumları var,forumuna göz atın yani orada da "kimi 5 saat alıyorum,kimi 9 saat alıyorum"diyor bunun sebebi samsung'un s23 serisinde iki farklı pil üreticisinden pil kullanması ve farkın bundan kaynaklanması o noktada işiniz tamamen şans çünkü aldığınız cihazda hangi pil denk gelecek bilme şansımız yok ama ilginçtir siyah ve yeşil renkler daha nadir düşük süreler veren pil denk geliyor,ben 4-5 tane siyah/yeşil kullandım hepsi pil açısından sorunsuz olandı neyse kullanım tercihlerinize,bütçenize göre,içinize hangisi sinerse onu alın,pille alakalı gsmarena testini de alta ekliyorum.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Yıllardır samsung kullanıyorum. Evde hanım ve kıza 2 yıl önce poco x3 pro aldım ve hepimiz memnunuz cihazlardan. Şimdi benim cihaz biraz eskimeye başladığı için farklı bir cihaza geçeyim diye düşündüm bu ikisini çünkü f/p odaklı bakıyorum ben olaya. S23 boyutları itibariyle çok kibar ve premium olması haricinde elde de taşıması kolay tabii. Marka saplantım yok ama dediğin gibi ikinci elde 23-26 bin bandında temiz cihazlar var. Aslında bur note serisi fanatiğiyim ama note 8'den sonra bir daha alamadım. Ücretler uçtu ne yazık ki. Sanırım s23 mantıklı gibi. Para işini ayarlayabilirsem ona geçerim gibi. Daha kısıtlı olursa da poco x6 pro da fena değil bu durumda.

Honor 90'ın şarjı kötü değil. Wifi ile kullanımda 11 saat ekran süresi alıyorum. Dışarıda da parlaklık yüksek Full LTE ile 7- 7,5 saat civarı rahatlıkla veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 27 Ocak 2024; 13:56:6 >
  • norton772 kullanıcısına yanıt

Rica ederim,eldeki telefonlarla ikisini de arayüz vb noktada karşılaştırabilirsiniz evde iki markanın da olması avantaj olmuş :) Hangisi olursa hayırlı olsun diyelim şimdiden :)

• Cirrus- kullanıcısına yanıt

Honor 70 kullanmıştım ama 90 kullanmadım,gördüğüm yorumlara ve çevremde kullananların yorumlarına göre örnek olarak Honor 90 modeli özelinde yazmıştım,kullanım şekline göre iyi pil performansı da verdiğini bende öğrenmiş oldum,bilgilendirme için teşekkürler :)

• Mammatus28 kullanıcısına yanıt

Estağfurullah dediğim gibi herkesin fikrine saygım var,benim de asıl anlatmak istediğim "evet sorunlar var ve bilmediğimiz şeyler değil,artıları yokmuş gibi sürekli göze olumsuzlukları sokmamak lazım" kısmını anlatmaktı,umarım güncellemelerle çözülür daha keyifli kullanmaya devam ederiz diyelim.

120 Hz göze çok hitap etmiyordu aydınlık temaya aldım sorun çözüldü küçük buglar var çözülecek elbet batarya konusunda emin değilim dün 4 saat oyun oynadım 2 saat gezinme 6-7 saat aldım bence iyi süre geldi

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.