Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.893
Cevap
167
Favori
346.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz mi hata yaptık 8/256 aldık diye anlamadım. Herkes 12/512 almış 8/256 fiyatı çok avantajlıydı (15600tl) mantıklı geldi. Şuan bakarsak düz model X6 bu paralara satılıyor ve mi sitesinde stokta yok gözüküyor ama internette 15500-15600 fiyatlarında satışı devam ediyor Poco X6 modelinin. Bunu satıp X6 Pro 12/512 alasım geliyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 26 Ocak 2024; 19:33:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exterminatee kullanıcısına yanıt
    Bence 8 yeterlidir. Ancak 8300 için belki artı 4 ram daha da rahatlatıcı olabilir. Aradaki fark mevcut durumda 4K bir fiyat. Ciddi bir fark. Soru işareti bırakmaması lazım 4+256 bir pay için. Ha ihtiyaçsa belki geçebilirsiniz.

Ben F5'i alıp sıyrıldım karmaşadan. Mavi yoktu siyah sipariş verdim ama ürün görsellerinde arka kapağa tam bakmamıştım. Tırtırlı kapakları sevmiyorum ama kısmet artık ne de olsa kılıfı olacak.
    Edit: tırtır kapakta değil tasarımdaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 26 Ocak 2024; 20:8:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudakiler içimi kararttı resmen. Ben cihazı bir süredir kullanıyorum bilmiyorum teslim süresini aştım mı fakat çoğu noktada memnunum şarj meselesinin bile iyi gittiğini düşünüyorum. Şuan yurtdışındayım buranın prizleri farklı her yerde şarj edemiyorum rahatça fakat gayet memnunum.

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt

Sanal ram açık değil zaten bir faydasini görmediğim için kapattım +8gb sanal ram yukseltilebiliyor. Sözde 16gb ram oluyor. Cihazi ilk açtığımda +4gb sanal ram açık şekilde çıkmıştı kutudan. Sanal rami kapatıp performans modunu açtım böyle daha iyi 😀

İhtiyaç yoktu diye bunu aldım zaten bu bile fazla 😀 Lansman günü aldığımız için arada 3000tl gibi fark vardı şuanki gibi 4000tl fark yoktu. Aceleniz varmiydi bilmiyorum ama Mayıs ayında galiba Poco F6 tanıtılacak. Poco F5 beyaz rengi çok güzeldi ama diğer renklerle fiyat farkı olunca soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 26 Ocak 2024; 21:2:23 >
  • sysarchitect kullanıcısına yanıt

bende memnunum hocam çok şükür

Kimse kötü yada leş demiyor ki hocam varolan sorunlardan bahsediyor mesela 60hz dengeli modda arayüz kasıyor bazen karanlık modda dokunmatik tepkileri çok tuhaflaşıyor. Betadan yeni çıkmış hyperos ile çıkacağına MIUI 14 kararlı sürümle çıksa daha iyi olurdu daha az bug olurdu.

Aynen hyper iş oturana kadar 14 olsaydı sıkıntı olmazdı deneme tahtasiyiz biz ve birkaç modelle birlikte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DangerousRabbit kullanıcısına yanıt
    hocam sagolasin. oncesinde sonrasinda hic telefonla konusmadigim halde oluyor bu rastgele anlarda. anlayamadim ben de, sensor yakinda bir sey var gibi algiliyor olmasa da dediginiz gibi. sonra ses kayitlarini da bastigimda dinleyemiyorum bir sure, bug dongusune giriyor.

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    hocam 3 aydir f5 kullaniyorum gram sorun yok.Hyper os telefona yaradi acikcasi

• Merhaba X6 pro da şarj ederken ısınıyor bu normal mi

• Okangok35 O kullanıcısına yanıt
    Az biraz isinir normal,rahatsiz edici ise ac kapa yapin

• kompalsif kullanıcısına yanıt

Hocam muhtemelen şundan kaynaklı; telefon ekran koruyucu ile geliyor. O koruyucuda yanılmıyorsam kameranın olduğu kısım boş yani daire şeklinde bir boşluk var. O kısım tozlandıysa ondan dolayı sensör aktif olabilir. Ekranı sürekli silmek veya kamerayı kapatan bir ekran koruyucusu önerim. Belki sorunu çözebilir.

hocam 3 ay once poco f5 beyaz 15700 kadar indi, ben 16 binden yakaladim.

• x6 pro'nun fiyatını yurtiçinde şişiriyorlar sanırım.

Çünkü x6 pro yurtdışında 353 dolar'dan satışa sunuldu. Şu an 345 dolar'a indi.

Xiaomi Poco X6 8+256GB 5G Black (Global) - 263 $

Xiaomi Poco X6 8+256GB 5G Blue (Global) - 263 $

Xiaomi Poco X6 12+256GB 5G Blue (Global) - 286 $

Xiaomi Poco X6 12+256GB 5G White (Global) - 286 $

Xiaomi Poco X6 12+512GB 5G Black (Global) - 310 $

Xiaomi Poco X6 12+512GB 5G Blue (Global) - 310 $

Xiaomi POCO X6 Pro 12+512GB 5G Black (Global) - 345 $

Xiaomi POCO X6 Pro 12+512GB 5G Grey (Global) - 345 $

Xiaomi POCO X6 Pro 12+512GB 5G Yellow (Global) - 345 $

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Hocam ben yurt dışından alacağım ve burada hiçbir yerde 12/512 olanı o fiyata görmedim. 419.90€'dan satılıyor. 20€ ilk alışveriş indirimi ile 399.90€'ya geliyor. Eğer o fiyatta varsa hemen almak istiyorum :).

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Aynen üstad hay ağzına sağlık...

Pil ömrüyle alakalı benden daha takıntılı adam yoktur ama cihaz yeni,arayüz yeni,andorid 14 xiaomi markası bazında yeni yeni dağıtılır durumda vs evet dengesizlik var bende kimi zaman 9 kimi zaman 7 saat alıyorum ama şarja takınca 20-100 arası takribi 35 dakikada doluyor yani ölmedik ! S23'ten geçtim ama şarj onda daha iyi gitse de 15 watt ile 2 saatte,25 watt ile 1 saat 10 dakika dolayında doluyordu,ani bir ihtiyaç için şarja taksan bekle babam bekle neyse pille alakalı sorunlar kimine göre olsa da kısa sürede şarj edip çözüyoruz ayrıca güncellemeyle düzelecektir,kullandığım dimensity işlemcili tel sayısını unuttum merak etmeyin pil konusunda hepsi stabildi ve asla sorun yaşamadım bu da zamanla güncellemelerle rayına girer.

Diğer sorunları yazanlar var,ekran titreşimiymiş,aodmuş,klavyeymiş kısaca arayüzle hyperos ile alakalı sıkıntılar paylaşılıyor eee abi miui ya da xiaomi zaten yazılım sorunlarıyla ünlenmiş bir anda hyperos ile ilk güncellemede sihirli değnek mi bekledik ? Hyperos ile zamanla düzelecek ya da aynı sıkıntılarla kalacak ama dakika bir gol bir zaten senelerdir olan arayüz sorunlarını bu cihaza özelmiş gibi sallamak kolay.

Honor 90'la,galaxy s23 fe ile ya da galaxy s21 fe ile kıyaslasyanlar görüyorum,honor da samsung üretimi pille alakalı verimsiz bir işlemci var,kamerasına lafım yok ama benim telefon odağim kamera değil,kamera odağı olan birinin de poco ile işi olmaz zaten aksi halde çok afedersiniz bilgisi kıttır.Ekran da kavisten dolayı başkalarınca sevilebilir ona da lafım yok ama onun da arayüzü uçup kaçmıyor ne müzik uygulaması ne video oynatıcı örneğin marka uygulaması yok ha marketten indirir geçersin ayrı ama honor da her haltı yapıyor değil onu anlatmak istedim.

S21 fe ya da s23 fe samsung'a marka olarak,kalite olarak lafım yok,kamerada da iyidir,arayüzde iyidir ama exynos 2200 ya da s21 fe eskisindeki exynos ya da yenisindeki sd 888'de verimlilik,ısınma ve pil tüketimi sorunlu işlemciler,merak eden buyursun forumlarına baksın 5 saati alan şükrediyor kimi yüksek süre alınca hayretler içinde kalınıyor,exynos'un yeni nesilleri yani A54 de olan 1380 ya da s24 de olan 2400 toparlanmış ya da toparlanacak gibi yorumlar var ya da öyle veriler var ancak eski exynosların da ısınan,sıkıntılı,verimsiz olduklarını bilmeyem yok.

Ben 256 versiyonunu 15.500'e aldım bu rakama bu kurlarla,bu devirde işlemci,donanım olarak muadili yok varsa buyrun yazın yok,bunu alırken kamerayı tahmin ederek aldım,arayüz yani miui,hyperos olası sıkıntıları bilerek aldım kısaca bu fiyata bana göre olabilecek en f/p cihazını aldım ha tabi bahsettiğim riskleri de satın aldım yani bu paraya bu riske değer dedim zaten hiç bir sorun olmasa,metal kasa,cam kapak,titanyum vs olsa,xiaomi yazılımı sorunsuz olsa,şu da olsa bu da olsa zaten bu rakama rüyamızda görürdük.

Geçen sene realme gt 2 pro kur 16-17 liralarda dolanırken 13.500 liraya satıldı diye infial yarattı,onunda ekranı uçup kaçmıyordu,işlemcisi sıkıntılı ve performans sorunları vardı,pil desen en rezil realme performansıydı (kullanmadığım realme cihaz kalmadı),otomatik aydınlatma sensörü sorunluydu vs dertsiz tasasız değildi ama bu kadar konu olmadı yılın f/p cihazı oldu ortalığı salladı.

İlk günlerde bir hevesle kendimce katkı vermek için yazdım,çizdim ama akabinde şu sorunlu bu sorunlu iade ediyorum,ettim vs başka bir şey görmedim,bende yazmayı kestim,sorunları tabi yazalım,iade edeceksek tabi edelim kimseye akıl vermek haddim değil ama sorunlarını da bir kere yaz,iadeni de bir kere yaz,sabah akşam forumda aynı şeyleri yazma birader,kimse senin olumsuzluğundan etkilenmek zorunda kalmak durumunda değil,sizin olabilir ama herkesin de iade edip 3-5-10 daha koyup başka cihaza geçecek maddi imkanı da olmayabilir,her şeyden olumsuz etkilenip sizin iki kelimenizle kendini zora sokabilecek durumda insanlar olabileceğini de dikkate alın lütfen...

Kullananlara sorunsuz günler,iade edenlere yeni cihazlarıyla mutluluklar dilerim,bu başlıktaki son yazımı paylaştım kimseyle bir polemik peşinde değilim o nedenle okuyan sağolsun ama yanıt verip cevap beklemesin bu negatiflik beni yordu sadece benle aynı düşüncede olanlar adına fikrimi paylaştım.

İyi Forumlar...

• 37 saat bekleme 6.5 saat ekran aldım, 3.sarjimda 1 saat hotspot kullandım, 3 saat mobil veri, gerisi wifi, baya iyi olmaya başladı sanki batarya. Şarjda yüzde 18 kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 26 Ocak 2024; 22:16:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangerousRabbit

Hocam ben yurt dışından alacağım ve burada hiçbir yerde 12/512 olanı o fiyata görmedim. 419.90€'dan satılıyor. 20€ ilk alışveriş indirimi ile 399.90€'ya geliyor. Eğer o fiyatta varsa hemen almak istiyorum :).

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Imei çaktırıp kullanılmak isteniyorsa, yurtdışından da satın alınabilir.

Yazılımla imei değiştirince de, telefona sıfırlama ya da güncelleme yapıldığında, mediatek işlemcili cihazlarda yüklenen imei uçmaktadır.

Telefonlara güncelleme geldiğinde, güncelleme yapılması taraftarıyım. Imei uçmasın diye telefonu uzun süre güncelleme yapmadan kullanmak bana mantıklı gelmiyor.

Xiaomi telefonlara da, Samsung telefonlar gibi server kayıt imkanı olsaydı, çekinmeden imei kaydı olmayan telefonlardan satın alırdık.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Hocam benim kayıt etmeme gerek yok, o nedenle en ucuza bulduğum fiyattan alacağım ama bulamıyorum.

• DangerousRabbit kullanıcısına yanıt

Sahibinden de yd getirenler var...

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.