Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.914
Cevap
166
Favori
347.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkürler,eksik olmayın,soru olursa tabi dönerim ama polemik sebebi olacak şekilde "son paylaşım" demek istedim yoksa yine burayı takipteyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mammatus28 kullanıcısına yanıt

Ben özellikle arayüz konusunda markanın bildiğimiz geçmişine de bakarak inanılmaz ön yargılı olarak aldım,sık cihaz değiştirdiğim zamanlarda bir kaç kez xiaomi'ye geçsem de arayüze ya da sorunlarına bir gün anca dayanıp elimden çıkarmıştım,belki aşırı ön yargılı olmam nedeniyle ilk kez bana arayüz,marka vs batmadı hatta "vay be işleri toparlamışlar" dedirtti o nedenle olan bazı sorunlar da belki bana batmadı :)

Pille alakalı evet bir dengesizlik var ilk günler 8-9 saatleri görürken şimdi bazen 7 saat civarı ekran süresi alıyorum,bazen aynı kullanımda %100'den 99'a bir kaç dakikada bazen de 20 üzeri dakikada düşüyor ama sonuç olarak 24 saati baz alırsam günü her türlü tek şarjla götürüyor ve hızlıca da dolunca artık pil performasına takılmıyorum yoksa ben genelde oppo ve realme modellerini uzun süre kullandığımdan min 10 saat ekran süresi resmen standarttı haliyle altında olan her süre batar olmuştu ama dimensity her zaman verimli olmuştur bu dengesizlikte güncellemelerle geçecektir diyerek çok takmamayı tercih ediyorum aksi halde min 10 saate alışmış biri olarak sinir bozucu oluyor.

• mdbjk kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Kötü değil ama sınıfında da öne çıkmıyor. Samsung dökümü işlemci orta seviye olduğundan çok güç çekemiyor. 8gen1 samsung olsa sonuçlar cidden kötü olurdu.

Burdan gördüğüm kadarıyla X6 Pro'da da sorun yok. Hem güçlü işlemciye sahip olup hem de ortalama üstü sonuçlar beklemek için 8 gen 2 ve üstü donanım lazım. Onların da fiyatları malum.

• Kulaklık dönüştürücü için f/p olarak öneriniz var mı?

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Amazondan aldkm bir tane temassizlik yaptı iade ettim öneriye açığım babama alacağım bende eski telden aldım dönüştürücüyü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    baseus ve ozellikle ugreen'in urunlerini tavsiye ederim. almadan evvel ufak bi arastirmayla uyumluluk sorunu var mi yok mu bi arastirin tabi.

• EmreD34 kullanıcısına yanıt

Nerden aldınız? , mi.com ve Hepsiburada kargoyu teslim aldıktan 48 saat sonra yaptılar iadeyi

• seloo_79 kullanıcısına yanıt

Ben de n11'den (satıcı da n11) önce X6 alıp ertesi gün X6 pro almaya karar vererek X6'yı iptal etmeye çalıştım ama iptal reddedildi. X6 pro iki gün içinde teslim edildi, aradan 1 hafta geçmesine rağmen X6'nın iptalini halen sağlayamadım, kargoya verilince iptal edebilirsiniz diyorlar ama kargoya da verilmiyor, çözümsüz bir halde bıraktılar. İptal etme gibi bir olasılığınız varsa benzer sorunu yaşamamak için n11'den kaçınmakta fayda var.

• Merhaba, 10 gün önce x6 pro aldım, eski telefonum (note 8 pro) 5 senelik olmasına rağmen 4-5 saat ekran süresi veriyordu. X6 pro ile şu ana kadar aynı ayarlarda Max 7 saat ekran süresi alabildim. Farklı programlarla baktığımda batarya kapasitesinin %98-96 olarak görüyorum. 0 telefonda bu kadar kayıp normal değil gibi geliyor. Halen 2 haftalık iade hakkım devam ettiği için iade mi etsem diye düşünüyorum, sizce pilde bir sorun mu var?

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• diphteria D kullanıcısına yanıt

Bu gibi uygulamaları kullanmayı tercih etmiyorum. Benim bildiğim accubattery programı arkaplanda biraz fazla güç tüketiyor benim eski cihazımda da kuruluydu uygulamanın tüketimi biraz fazla. Pil sürenizi veya ekran sürenizi merak ediyorsanız gsam battery monitor'u kurup "tam şarjdan bu yana" seçeneğini seçip öyle deneyin derim. Arkaplanda kullanılmayan uygulamaları kısıtlayın bunun çok faydası oluyor. Pil sağlığı konusunda hiçbir uygulamanın net bir şekilde bilgi verebileceğini sanmıyorum.

Ben ağırlıklı wifi kullanımında 17 saat aktiflik ve 9 saat 30 dakika ekran açık süresi gördüm.

Dün denediğimde %100den %50 kadar ki kullanımda 5 saat ekran süresi gördüm. Ağırlıklı wifi ve 120hz ayarda kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 27 Ocak 2024; 21:13:15 >
  • Exterminatee kullanıcısına yanıt

Herkesten benzer şeyler duyduğum için, ben benim telefonumun pilinde arıza olabileceğini düşünüyorum. Bahsettiğim pil programlarını normalde kullanmıyorum ama inanılmaz kötü bir pil performansı alıyorum, neredeyse 5 yıllık telefon ayarında.

• HB üzerinde 76 adet 5 yıldız, 14 adet 4 yıldız vermişler. 4 yıldız verenlerin çoğu makul bir sebep belirtmemiş 250TL indirim geldi vs. diye puan kırmışlar. Bu fiyat bandına yazılım ve donanım olarak modern özelliklerin çoğunu içinde barındıran orta segmentin üstü bir seri çıkartmış adamlar.

Batarya kapasitesi tam olarak 5000mah değil zaten hocam. 5000 mAh (tipik) tanıtım sayfasında böyle birşey yazıyor. Pil kapasitesinin daha düşük olma ihtimali var tüm cihazlarda bu şekilde. Accubattery uygulamasını deneyeceğim hocam bakalım bende nasıl sonuç çıkacak.

Tamamen hyperos ile alakalı olabilir cihaz yeni arayüz yeni. Gelecek güncellemeler ile umarım düzelir.

• N11'de benim s20fe cihazı 8400 gibi sayıyorlar. Hepsiburadada 7300 sayıyor. Poco x6 pro da 512 gb 19500 fiyat. Para durumunu ayarlayabilirsem her an sipariş geçebilirim. S23 de aklımda ama onun için takas kabul eden birini bulmam gerekiyor. Ona da samsungshop'ta 39 bin isterlerken hepsiburada da 30.5'a bulunuyor. Takasta yine 7300'e sayıyorlar. Her türlü samsung shop'ta daha dezavantajlı. Hepsiburada da daha avantajlı. N11 ise hepsinden avantajlı görünüyor. Benim cihaz mükemmel durumda ve 8100+400 n11 hediyesi ile 8500'e sayıyorlar. Kafamda netleştiremedim daha hangisini alsam diye. Poco x6 pro'da bazıları şarjdan çok memnun iken bazıları da hiç memnun değil. Biraz ilginç.

Bilgi verirseniz sevinirim, ona göre iade edeceğim artık.

Accubattery tahmini değeri verir yüzde 100 doğru değeri göstermez. Eski cihazda daha fazla ekran süresi alma sebebin işlemcinin daha az enerji kullanması. Şuanki işlemciler baya güçlü emülatörle ps 2 oyunlarını oynayabilecek kadar ama sarjlar çok çabuk bitiyor. Ve ayrıyeten ekranlarda 120 hz çıktı 120 hz de tüketim de fazla oluyor. 7 saat o kadar kötü süre değil 5g modunu 4g alıp nfc kapalı birde deneyin. 20k civarında ekran süresi uzun olan telefon pek bilmiyorum honor 90 olabilir.

• Beklenti ne asıl önemli soru bu. Oyun oynamak ise bu cihazın oynatamadığı yok mesela genshin impact 60-80fps oynatıyor pubg 90fps.
    Hyperos yeni ve bazı bug/sorunları olan bir arayüz bunu belirtelim. Benim yaşadığım sorun sizde olmuyor veya sizin yaşadığınız sorun bende olmuyor. Pil 🔋 herkeste farklı sonuçlar veriyor. Ben sabit 120hz wifide sosyal medya YouTube vs kullanarak ortalama 9 saat 30 dakika ekran süresi alıyorum tabi cihazı elimden bırakmıyorum aktif kullanıyorum.
    Ekran tarafında s20fe den daha iyi ve kaliteli bir ekranı var şahsen ben alırken böyle bir ekran kalitesi beklemiyordum güneş altında otomatik parlaklıkta ekran inanılmaz iyi. Ek olarak gcam ile video çekerseniz 4k60fps destekliyor.

Bu programı pek sevmiyorum fakat 1-2 gün bunu deneyeceğim bende merak ettim açıkçası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 27 Ocak 2024; 23:51:11 >
  • Cinadam kullanıcısına yanıt

Sorun ekran süresi de değil aslında, şu an parlaklık otomatik, basit bulmacalar dışında hiç oyun yok 5g kapalı, sadece internet gezintisi ile 7 saat ekran süresini ancak alabildim, kullananlar 8-9 saatten az ekran süresi almadığını söylüyor, üstüne bu şekilde 2-3 programdan da batarya ömrünün azaldığına ilişkin veri alınca fabrikasyon bir hata olabilir mi diye düşünüyorum. Herkes 6-7 saat ekran süresi alsa, zamanla düzelir derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diphteria -- 28 Ocak 2024; 0:13:53 >

Abi sadece YouTube, Twitter falan benim de, o rakamların yanına yaklaşamadım. Bu kadar derin fark olacağını sanmıyorum

• pil konusu cok konusuldugu icin kendi guncellememi yapayim; 120 hz sabit, %50 parlaklik arka plan gereksiz uygulama ve ozellikler daima kapali. wifi ile ekran surem 9-10 saat arasi, tum her sey ayni mobil veride ise 7,5 saat civari. kisiye bagli tabi ama sifirdan yuze sarj suresini dusununce ben genel tablodan kendi adima gayet memnunum.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.