Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mcamlibel

quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

X700 e data kablosu aldım ancak programını bulamıyorum, elinde porgramı olan var mı?

kendi paketinin içinden çıkması lazım...

kendi paketinde olsa ben niye soriim burda

bilgisayar kabloyu görüyor ancak telefonu görmüyor, telefonu da usb den bağladıım için şarj etmesi de gerekiyor bildiğim kadarıyla ama etmiyor, bu data kablosu uymuyor mu acaba buna? nerden alabilirim buna uygun data kablosu bilen var mı?
  • quote:

quote:

quote:

X700 e data kablosu aldım ancak programını bulamıyorum, elinde porgramı olan var mı?

kendi paketinin içinden çıkması lazım...

kendi paketinde olsa ben niye soriim burda

bilgisayar kabloyu görüyor ancak telefonu görmüyor, telefonu da usb den bağladıım için şarj etmesi de gerekiyor bildiğim kadarıyla ama etmiyor, bu data kablosu uymuyor mu acaba buna? nerden alabilirim buna uygun data kablosu bilen var mı?

niye data kablosu kullanmak istiyorsun. kart okuyucu alsana. bende p910i var. şimdiye kadar bir kere data kablosunu kullanayım dedim. baktım çok yavaş, sadece kart okuyucu kullandım. 15-20 ytl civarı kart okuyucu al (23 in 1 yeterde artar ) keyfine bak. süper hızlı

• mpx200 den kalma alışkanlık, hem bunun kart yuvasındaki plastik kapak gidici gibi duruyor, sürekli tak çıkar zarar görür diye çekiniyorum, bi de işletim sistemiyle ilgili bişiyler yapılabiliyor mu bunda mpx teki gibi?
  • evet patch imkanı var. (s60 sonuçta) ama dh de rastlamadım yapan. ancak sx1 forumundan ipuçları alarak kendin denemen lazım ve tabiki bunun için usb kablo şart
  • işte var bende bi usb kablo, girişleri de uyuyor ama telefon kabul etmiyor galiba, kablo x70/x88 için diye yazıyor kutusunda, bunla ilgili detaylı bilgisi olan yok mu? elinde kablosu olan varsa telefonu usb den bilgisayara bağlayınca şarj etmeye başlıyor mu?
  • eğer kablo üzerinde x70/x88 yazıyorsa o kablo x700 a uymaz.. çünkü bende hem x70 var hemde x700.. zaten panasonic kendi sitesinde belirtmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

X700 TELEFONU ÇOK ARAŞTIRDIM BU ÖZELLİKLE FORMUN ÇOK YARARI OLDU(TEŞEKKÜRLER)

Ama anladımki bu cihaz alınmaz çünkü!!!!

1.kulaklığı sorun (zaten şarj 1 gün gitmiyor olsada )
    2.bir teknik desteği yok (yani heryerde parçası yok)
    3.Cihaz syinbiyan ama Öteki synbiyan modellerine göre düşük bir hıza ship
    4.Piyasası malum panasonic ?
    5.bleoott olmadan bişey atamassın anormal 2 mp3 tel hafıza dolu taşıyamıyosun yada direk karta (devamlı öylemi atıcaz)
    6.Radyolu kulaklık falanda yok en azında bu merakınızı gideremiyoruz (el sabunu dediğimiz 6600 ın heryerde var radyolu kulaklığı)
    7.Bence bu fiyata bu telefon alınmaz 150 daha katarım adam gibi bir nokia alırım Hem alırken karlı hem satarken piyasası var.

Zaten biZ teknoloji meraklısıyız 6 ay u,kullanmıyoruz bir teli elimizden çıkarmammız zor olur Ben tavsiye etmiyorum. Alan 1 ay sonra en azz oda pişman olur TAVSİYE ETMİYORUM 2. elide çok düşük hatta telefoncu almıyor 150 dedi Güldüm BUDA şu PRENSİBİ ORTAYA ATIYOR

TÜEKİYEDE TOFAŞ TELEFONDA NOKİA

BEN MOTOROLA MPX200 KULLANIYORUM :) BUDA BAŞKA BİR AYRINTI

SAYGILAR BENCE PARANIZA YAZIK EDERSİNİZ BİR MERAKTIR GEÇER ALMAYIN DERİM ..

valla 8 aydır kullanıyorum o merak nedense geçmedi şimdiye kadar. nokia halt yemiş bunun yanında. şarjıda en az 2 gün gidiyor. sanki nokia'nın symbian telefonların çok gidiyor,onlarda aynı. Sen devam et nokia ile kazıklanmaya.

• quote:

eğer kablo üzerinde x70/x88 yazıyorsa o kablo x700 a uymaz.. çünkü bende hem x70 var hemde x700.. zaten panasonic kendi sitesinde belirtmiş...

e ben nerden bulucam bunun kablosunu?
  • Telefonu açık şekilde şarj ederken bazen kilitleniyor. Hiçbir tuş fayda etmiyor. Bataryayı çıkarıp tekrar takınca normale dönüyor. Bu normal midir? (Değildir ama, nedendir peki)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibra

Telefonu açık şekilde şarj ederken bazen kilitleniyor. Hiçbir tuş fayda etmiyor. Bataryayı çıkarıp tekrar takınca normale dönüyor. Bu normal midir? (Değildir ama, nedendir peki)

yeni yüklediğin bir programdan dolayı olabilir. özellikle sistem programlarının çakışmasından kaynaklanır kilitlenme. yeni program varsa kaldır. teli aç kapa düzelir

• e ben nerden bulucam bunun kablosunu?

BENDE birkez orj. kulaklığını birde kılıfını arıyordum tekofaksı aradım.. çok yere sordum.. tekofaks x700 ü

ital ederken aksesuar getirmemiş ve getireceğini zannet miyorum.. ona uygun başka kablo olacağınıda

zannetmiyorum.. bence bluetooth yada card reader kullanmaya devam et..
  • panasonic suite programı var

kendi cd si içerisinde o programla bluetooth aracılığı ile telefonun kendi hafızasına erişebiliyorsun.. birde onu

dene...
  • başka açre yok gibi gözüküyor zaten, bi de bişiy sorucam, bn şimdi bilgisayarın adsl bağlantısıyla bluetooth aracılığıyla telimden msn e girebilir miyim? mpx200 de oluodu bunda da olur herhalde, bu arada telefonun şarjı çok güzel gidio, son 2 günde ancak bu akşam bir kademe düştü
  • quote:

başka açre yok gibi gözüküyor zaten, bi de bişiy sorucam, bn şimdi bilgisayarın adsl bağlantısıyla bluetooth aracılığıyla telimden msn e girebilir miyim? mpx200 de oluodu bunda da olur herhalde, bu arada telefonun şarjı çok güzel gidio, son 2 günde ancak bu akşam bir kademe düştü

şarj müthişmiş yahugece kaopatıyorsun sanırım. msn'e kesin girersin ama nasıl olacağını tam bilemiyorum. sanırım opera miniyle bağlanırsan daha kolay oluyormuş bt üzerinden adsl. bu arada yarbaylık hayırlı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

quote:

başka açre yok gibi gözüküyor zaten, bi de bişiy sorucam, bn şimdi bilgisayarın adsl bağlantısıyla bluetooth aracılığıyla telimden msn e girebilir miyim? mpx200 de oluodu bunda da olur herhalde, bu arada telefonun şarjı çok güzel gidio, son 2 günde ancak bu akşam bir kademe düştü

şarj müthişmiş yahugece kaopatıyorsun sanırım. msn'e kesin girersin ama nasıl olacağını tam bilemiyorum. sanırım opera miniyle bağlanırsan daha kolay oluyormuş bt üzerinden adsl. bu arada yarbaylık hayırlı olsun

oyun falan oynamayınca abartısız sölüorm bu aletin şarjı gitmiyor, 3. gün artık bitsin diye bütün oyunları açtım sürekli falan oynadım da son kademeye düştü akşama, saolasın

• hangi kamera veya video programını yüklersem yükleyim hiçbiri çalışmadı...!!
    Photo rite programının çalıştığını duydum onu da yükledim ama onuda camera moduna getirince telefon açılıp kapandı.!
    Sizde çalışan program var mı arkadaşlar?
    Yoksa bu kronik x 700 sorunumu?
    Birde temalar telefonu açıp kapatınca gidiyor...Kendi temasına dönüyor...!
    Sizdede varmı bu sorunlar!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cygnus666

hangi kamera veya video programını yüklersem yükleyim hiçbiri çalışmadı...!!
    Photo rite programının çalıştığını duydum onu da yükledim ama onuda camera moduna getirince telefon açılıp kapandı.!

x700 sadece yazılım içerikli programları çalıştırıyor, donanım içerikli programları çalıştırmıyor..çünkü sizin

yüklediğiniz kamera programları nokia telefonlara uyarlanmıştır.. hatta nokia larda kendi aralarında bazı

programları desteklemiyor.. bizim aramamız gereken x700 e uyarlanmış kamera programı.. onu da

bulamayacağımıza göre.. kendi programlarımızla yetinelim..

örneğin photo base; x700 de çalışıyor.. ama dışardan başka bir photo base yükleyin kesin çalışmaz.. çünkü

oda nokia telefonlara uyarlanmıştır..

• quote:

Orjinalden alıntı: cygnus666

hangi kamera veya video programını yüklersem yükleyim hiçbiri çalışmadı...!!

valla herşeyi dene çalışan bişiler çıkar elbet
  • Desenize işimiz zor...Bu tema meselesine ne dersiniz?Sizlerdede oluyormu?Telefonu açıp kapatınca tema sıfırlanıyor..
    Ayrıca bir not:Psiloc extended recorder ın crack lı full versiyonunu yükleyince telefon ağırlaşıyor..Eee nede olsa en küçük işlemci bizim telefonda var...!
  • arkadaşlar okadar dert etmeyin ya.. her şeyin bir güzel tarafı bir de kötü tarafı vardır.. bizim

telefonumuzunda iyi ve eksik tarafları var.. hangi telefonu dört dörtlük tür diyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcamlibel -- 15 Haziran 2006; 18:07:03 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.