Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

• Nokia dışında Symbian işletim sistemini kullanan ender smartphonelardan biri; dünyada onu herkes Glossy Symbian lakabıyla tanıyor zira en küçük symbianOS telefon ünvanına sahip.

• Tam bir kişisel yardımcı! Symbian OS v7.0s, Series 60 UI arayüzünün her zerresinden yararlanabilmeniz için donanımsal tüm klit özellikler düşünülmüş.. flaşlı vga kamera, ırda port(kızılötesi), bt, USB port, 2 gb mini sd kart desteği ve aklınıza gelebilecek herşey..

• Önceden yüklü ve kullanıma hazır tam kadro uygulamaları ile X700, nerede olursanız olun, verimli ve uyumlu çalışma imkanı sunar. Microsoft Office uygulamalarını (Word, Excel ve Powerpoint) alabilir, gönderebilir, görüntüleyebilir, yönetebilir ve düzenleyebilirsiniz.

• Panasonic X700 de dikkat edilmesi gereken ayrıntılar kağıt üzerinde yazılan teknik özelliklerinden ziyade gündelik hayatta ele alındığınızda, masa üzerine koyduğunuzda alınan olumlu eleştiriler.. telefon gerçekten çok sağlam, ele oturan, şık bir kasaya sahip.. tasarımı kimsenin karşı çıkamayacağı kadar güzel..

• Fiyatının şu günlerde ''şok fiyat'' ibaresi altında 400 - 450 ytl seviyesine düştüğü (ilk çıktığında 750 ytl ) ve tüm symbian s60 uygulamalarını destekleyen panasonic x700, fiyat performans oranı yüksek kaçırılmaması gereken bi ürün..

Ürün resmi web sayfası

Satın almak için(mynet.com)

Satın almak için(bidolu.com)

Satın almak için(hepsiburada.com)

PQI Secure Digital Mini Card(mobilalisveris.com)

Kingston 512 MB mini SD kart(mobilalisveris.com)

Panasonic X700 review: Glossy Symbian(gsmarena.com)

face01tr'den alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahora -- 12 Kasım 2005, 19:52:31 >

• Ekran görüntüleri..

Dış görünüm..

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 12 Kasım 2005, 19:53:19 >

• şimdi sizce bu normalmi?yukarıda annnattığım gibi?o renkli çubugun 3 tane gibi gözükmesi aşağı yukaru hareket ettirince?şimdiden teşekkürler
  • bu arada x700 içinde 6600 da olduuğu gibi versiyon yükseltme varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahora

bu arada x700 içinde 6600 da olduuğu gibi versiyon yükseltme varmıdır?

elbette vardır.Servislerini arayıp bilgi al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahora

şimdi sizce bu normalmi?yukarıda annnattığım gibi?o renkli çubugun 3 tane gibi gözükmesi aşağı yukaru hareket ettirince?şimdiden teşekkürler

arada sırada oluyorsa normaldir ama durmadan oluyorsa tabiki bi sorun vardır , servise başvurmalısın..
  • dostlar bakın kötüde olsa bir resim koyuyorum ekranda anlattığım sorunla ilgili.az çok belli oluyor bulanıkta olsa resim dediğim şey. bakın orda üstte 3 tane gibi görünen çubuk rehberde veya menüde gezerken hareket eden renkli çubuk. umarım anlatabilmişimdir.sizce neden boyle oluyor? acaba servise götürmelimi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AGA BU YAŞTA KEL Mİ OLCAM
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FOTO BULANIK ÇIKMADIYSA (Kİ BÖYLE BİR İHTİMALİ DÜŞÜNEMİYORUM BİLE) DURUM VAHİM!!!
  • Neye bakal1m yine bu sayfa aç1l1yor ....
  • neden dolayı olabilirki bu rehberde gezinirkenki durum? software mı yoksa hardware mı sorun sizce?ne yapmalı?
  • bence büyük ihtimalle software sorunu. format at olmazsa servis halleder. sorun çıkarcaklarını sanmam.
  • format atıyim ozaman bişe değişirmi kontrol etmek için.de bir kod vardı hard format için 7370 dışındaki? neydi o? vede x700 içinde geçerli olurmu?
  • symbian olduğu için çoğu şey aynıdır, olmadı panasonic.com.tr bize ulaşın kısmından yardım iste yada telefon yanında verilen kitapçığa başvur.. sen ilk olarak yinede tüm formatları arka arkaya at.. kaybedeceğin pek bişe yok.. bu arada bize telefonun resimlerini değil telefonla çekilmiş resimlerini göster. çok mrk ediyorum foto kalitesini ??!
  • ok saolasın en kısa zamanda fotolarıda koyacağım.şu formatı bi hallediyim.
  • @sahora

pm attım co
  • Arkadaşım bende bu telefonla ilgili yorum isteyen bir topik açıp cevap alamamıştım daha önce :) Şimdi sana sorayım bir kaç soru telefonun melodi sesi nasıl yüksekmi? birde mp3 dinleme kulaklık ve dış ortam kalite ve yüksekliği yeterlimidir? Yardımcı olursan bende almak istiyorum bu telefondan.
  • arkadaşlar bu x700 telefonu hakkında kaç tane topik açıldıysa hep söndü gitti cevaplanmadan. Kullanan arkadaşlar olumlu / olumsuz yönleini yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkeri

Arkadaşım bende bu telefonla ilgili yorum isteyen bir topik açıp cevap alamamıştım daha önce :) Şimdi sana sorayım bir kaç soru telefonun melodi sesi nasıl yüksekmi? birde mp3 dinleme kulaklık ve dış ortam kalite ve yüksekliği yeterlimidir? Yardımcı olursan bende almak istiyorum bu telefondan.

bende biladere alıcam ama araştırdığım kadarıyla kutudan kulaklık çıkmıyor mp3 çalmıyor program yüklemen lazım.sadece kartı var data kablosuda yok. sanırım fiyatı bu yüzden düşük tuttular. telefonculara soruyorsun tavsiye etmiyorlar niye diyorsun işte öyle diyorlar.belkide telefonu ellerine bile almamışlardır.
    adam akıllı kullanan biri çıkıpta heryönüyle anlatırsa iyi olur.
  • bu telefon hakkında yorum yapmadan önce telefonu teknosalarda gidip bi elinize alın. eminim büyüleneceksiniz. tuşların rahatlığı havalı görünüöü, sağlam kasası ben daha bişe demiyorum, çok züper telefon daha 3 saat önce elimdeydi. antenide çok kalite plastikten adi bişe değil.. ben ucuza bulamadım teknosalarda 499 ytl bölü peşin fiyata 12 taksit ama tahminimca peşin dışardan 400 ytl ye alınır ?
  • arkadaşlar yazdıklarınızı okudum.panasonic x700 aldım.iki haftadır kullanıyorum.
    neyini istiyosanız sorun.dört dörtlük bi alet.kamerası,alışması,menüleri vs.herşeyi cok iyi.tek eksiklik
    mp3 yok.onuda program yüklemek lazım herhalde.bunu araştırıyorum şimdi.mp3 te hallolursa
    üstüne tel yok bence.nokialarda iiii.ama panasoniin karizması hepsini bicer bence.görüntüsüde cok
    dehşet.bendekinde başka en ufak bi sorun bile yok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.