Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • katılıyorum arkadaşlar.bende varım.her türlü destege hazırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ishatar

Bu gün rahat 15 telefoncu dolaştım hiç birinde bulamadım Eminönüne de bu yağmurda gitmeyi gzüm almadı acayip uyuz oldum . Tel işi yine yarına kaldı. Bu arada X700 topiğini yaşatma konusunda haklısınız ve ben de varım

birader bence en saglamı netten almak gibiwww.bidolu.com da en ucuz fıyatu buldum şimdilik
  • bildiginiz gibi kutu içeriginden data kablosu ve kulaklık cıkmıyor tekofaks musterı hızm. aradım urunlerın stoka yenı gırdıgını ve henuz fıyat veremedıklerını soyledıler korkum bu ıkısı ıcın yuksek bır fıyat cekmelerı... tekofaks mus.hiz. 444 83 56
  •  <<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

ya şurdan bile baksanız en yakışıklı smart phone olduğunu anlarsınız.

diğer modellerin cep telefonu ile alakası yok.boyutları çok büyük.onu cebinizde nasıl taşırsınız
  • bende bu x700 konusunda baya ikna oldum arkadaslar. büyük ihtimalle kısa zamanda alıcam. bu arada bidolu vep hesiburada'da fiyatlar yakın. işinize gelenden alın makineyi. bidolu cardfinansa 14 hepsiburada ise bonusa 12 taksit (peşin fiyatına)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 25 Aralık 2008; 18:25:20 >
  • arkadaşlar ben x700 hakında sorusu olan herkese yardımcı olmaya hazırım

ve bu netten alışveriş yapma konusunda hiç iyi şeyler düşünmüyorum

ve bir x700 sahibi olarak alacak arkadaşlara elimden geldigince yardımcı olmaya hazırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinuslu

arkadaşlar ben x700 hakında sorusu olan herkese yardımcı olmaya hazırım

ve bu netten alışveriş yapma konusunda hiç iyi şeyler düşünmüyorum

ve bir x700 sahibi olarak alacak arkadaşlara elimden geldigince yardımcı olmaya hazırım

o zaman ilk sorularımıza baslayalım kulaklık ve data kablosu fıyatları nerelerde ?
  • başka bir soru sorayım tanıdığınız ikinci el x700 satan biri var mı
  • arkadaslar video yuklesek 3gp (klip felan) gosterirmi
    daha dogrusu bir zaman kısıtlaması varmıvideo için
  • arkadaslar tekofaks kulaklık ve data kablosu konusunda pek bir ısık vermıyor 9 hafta snra elımızde olucak dıolar bu nsl iş anlamadım gitti
  • BİLADERE SİPARİŞ VERDİK. X700 - 256 MB HAFIZA KARTI - KARTREADER = 516 8 TAKSİT.
    KULAKLIK ÇIKIŞI NASIL ARKADAŞLAR.ESKİ PANASONICLER NOKİA İLE UYUMLUYDU. BU GENİŞ UÇLUMU YOKSA NORMAL KULAKLIK GİBİMİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mclarensx1

BİLADERE SİPARİŞ VERDİK. X700 - 256 MB HAFIZA KARTI - KARTREADER = 516 8 TAKSİT.
    KULAKLIK ÇIKIŞI NASIL ARKADAŞLAR.ESKİ PANASONICLER NOKİA İLE UYUMLUYDU. BU GENİŞ UÇLUMU YOKSA NORMAL KULAKLIK GİBİMİ?

peki adını ne yapacaksın mclarenx700'mü? bence yakışır.

• quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

quote:

BİLADERE SİPARİŞ VERDİK. X700 - 256 MB HAFIZA KARTI - KARTREADER = 516 8 TAKSİT.

zekaya bak . uşağum kendimemu aldum dedum cözun çörmidur. mclarenim varken başka telefon alırmıyım sence. haçen memleket nere? nekadar espirulisun öyle.

• quote:

quote:

ula pen senu haturladum. sen şu arkadaşlarına zil sesi gönderemeyen, sx1deki ok tuşunu neyapmam lazum ne işe yarıyor deyen uşak değulmisun?

• quote:

quote:

quote:

zekaya bak . uşağum kendimemu aldum dedum cözun çörmidur. mclarenim varken başka telefon alırmıyım sence. haçen memleket nere? nekadar espirulisun öyle.

memleket akdeniz desek mantıklı olur herhalde. sende msjda biradere sipariş verdik deyince birader aracılığıyla kendine alıyosun zannettik. biliyosun virgüller çok şey değiştirir. bu arada dediğin şartlarla nerden alıyosun teli. ne tesadüf benim kardeşte sx1 var ben kendime x700 alıyorum. tam ters yani akdeniz karadeniz

• evet ben oyum. ama dediğim gibi tel benim olmayınca pek cakmıyoruz özelliklerinden

• aaa ozaman hemşeriyiz bende karadenizliyim.
    bidolu com dan sipariş verdik.

unutmadan soruyum, okun ne işe yaradığını öğrendin değilmi?
  • arkadaşlar size bir konuda açıklama yapma ihtiyacı duydum.

şimdi bu telefon gerçekten özellik olarak şıklık olarak bende sempati kazandı.yani çok iyi bir telefon diyebilirim.ama bir konu var ki affedilemez.

bu telefonun pili maximum 2 gün gidiyor.daha uzun mümkün değil gitmiyor.acaba benim batartya bayat mı bilmiyorum.diğer kullanıcılar kaç gün gittiğini yazabilirler mi?

bir de bir şey sorucam.içinizde symbianlı nokia kullanan arkadaşlar varsa nokiaların da pili bu kadar az git miyor değil mi?

büyük olasılıklı teli değiştiricem gibi..bilmiyorum artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofrost

arkadaşlar size bir konuda açıklama yapma ihtiyacı duydum.

şimdi bu telefon gerçekten özellik olarak şıklık olarak bende sempati kazandı.yani çok iyi bir telefon diyebilirim.ama bir konu var ki affedilemez.

bu telefonun pili maximum 2 gün gidiyor.daha uzun mümkün değil gitmiyor.acaba benim batartya bayat mı bilmiyorum.diğer kullanıcılar kaç gün gittiğini yazabilirler mi?

bir de bir şey sorucam.içinizde symbianlı nokia kullanan arkadaşlar varsa nokiaların da pili bu kadar az git miyor değil mi?

büyük olasılıklı teli değiştiricem gibi..bilmiyorum artık..

dostum ben 6600 da kullandım eger kurcalarsan degıl 2 o gunu bıle cıkarmıyordu sx1 de dahıl bunabunların tıpık dezavantajı bu

• quote:

aaa ozaman hemşeriyiz bende karadenizliyim.
    bidolu com dan sipariş verdik.

unutmadan soruyum, okun ne işe yaradığını öğrendin değilmi?

evet öğrendim artık. sx1'de güzel tel ama büyük be ya? kardeşede ben aldım sx1'i ama bana daha küçük ve symbianlı tel lazım. ondan x700'ü araştırıyorum. ah bide radyosu oluverseydi şu x700'ün.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.