Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doğru bir karar Symbianın İlk versiyonlarından....herşey yüklenebilir.Msn yüklenir...Kısacası Tüm çin malı telefonların en iyisini beşe katlar..güle güle kullan ben kullanmıştım.Memnun kalmıştım....sevgiler
  • merhabalar ben bu teli 2004 yılından beri almayı düşünüyordum tel güzel ama şarz süresi kafama takılıyor. hepsiburadadan alasım var sizinde fikirlerinizi almak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: efeteknik

merhabalar ben bu teli 2004 yılından beri almayı düşünüyordum tel güzel ama şarz süresi kafama takılıyor. hepsiburadadan alasım var sizinde fikirlerinizi almak istiyorum

fotoğraf mp3 hiç bir şey bekleme ayrıca çok büyük ve tipsiz bir telefon illaki symbian istiyosan başka telefonlara bakmanı tavsiye ederim haa tipi hoşuna gidiyo alınabilir ama özellik bekleme
  • selam arkadaşlar.. belkide bu yazımı okuyan olmayacak ama ben yinde yazıyorum.. bu topic e yazmak bana eski günlerimim hatırlatıyor bir hüzün oluyor içimde.. benim telefon daha duruyor gerçi ben kullanmıyorum ama maşAllah daha tık demedi. valla ondan sonra 2 telefon değiştirdim. en çok x70 ve x700 özlüyorum.
  • Bu telefonu hepsiburada kampanyası ile anneme aldım. Geçenlerde bir kaç hafta kullanma fırsatım da oldu. Gerçekten güzel telefon, içerisine Brothers In Arms diye bir oyun yükledim akıllara zarar, Lock'n load vs o dönemde çıkmış bir telefon için gerçekten çok mükemmel şeyler.

Üstelik telefon kullanımı da oldukça hoş ve pratik. Halen daha standart işletim sistemli telefonlara tercih ederim...
  • arkdaşlarlar telefonlarınız ne durumda.. :)
  • Çalışıyor bendeki ama pili oldukça az dayanıyor. Annem de zaten telefonu değiştirdiği için bir köşede boşta duruyor..
  • iyi maşallah.. bendekide iyi sayılır 2 gün şarjı gidiyor..
  • konu hortlamış sanki

ben de iki kelam yazayım. ok kral telefondu la hakkaten.
    panasonikin devam etmemesi kötü oldu. cihaz üretmekten anlıyordu kimilerinden daha çok.
  • AYNEN ÇOK ESTETIK TELEFON YAPIYORDU.. Panasonic bitince bende başka telefon kullanmadım cep bilgisayarına geçiş yaptım..ama x700 um halen daha duruyor..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.