Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 13 Kasım 2006; 22:31:44 >
  • PANASONIC X700 OZELLIKLERINI TAŞIYAN BAŞKA BİR TELEFON ÇIKARSIN BEN HEMEN SATARIM X700 U..

başka tel yok napalım
  • arkadaşlar bu telefonun orjinal temalarını rapid'e gönderebilecek varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: engink

arkadaşlar bu telefonun orjinal temalarını rapid'e gönderebilecek varmı?

http://www.nokiatheme.co.uk/Panasonic/X700/index.html

bu linke bi bakiver panasonic x700 temasi die bi ton tema var
  • herkese selam

bende x700 aliesine katılacağım kısmetse

2 aydır satan yada satıpta uygun fiyat isteyen olmadı tam vazgeçecekken bende webden sıfır almaya karar verdim 23 ünde sipaişi verdim en geç 27 sinde kargoya verilir dediler bekliyorum bakalım

ben eski ve profesyonel 6600 kullanıcısıydım bu topicin 12 sayfasınıda tektek okudum.. umarım telefon gelince bende sıkıntısı olanlara yardımcı olur bu topici elden geldikçe canlı tutarım

bu arada telefonun sıfırı almak isteyenlerwww.weblebi.com a baksınlar.. fiyat arama motorlarından bile daha ucuza sadece 299 ytl ye üstelikte peşin fiyatına 12 world taksitle alabiliyorsunuz.. akakce ve nekadar.com da bile bu fiyatı bulamazsınız

telefon gelince görüşmek üzere

• 6600 dan birkac eklenti disinda pek farki yok ayni isletim sistemi zaten, zorluk cekmezsin
  • mrb arkadaşlar
    bu telefonu tesadüfen bir sitede inceledim ve fiyat - performans açısından çok uygun
    fakat eski kullanıcı arkadaşlardan telefonun şarjı ve kullanım hakkında bilgi rica edecem.
    ben nokia 7210 kullanıcısıyım acaba panasonic nasıl ona bakarak yani menü açısından
    bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
    yardımcı olacaklara teşekkür ederim.
  • benim 2 gun rahat gidiyor sarji, daha once 6600 fln kullandiysan yada symbian li bi telefon menusu ayni zaten, kullanimi kolay rahat bi telefon, alirsan pisman olmazsin
  • cevap için tşk arkadaşım
    kararımı vermek üzereyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

yaw bu telefonda mp3 ü zil sesi olarak ayarlayabilen biri var mı? ben bir türlü beceremedim....

selo078 arkadaşımızın daha evvel verdiği şu mesajdaki ikinci link silinmiş... elinde olan varsa yeni bir link verin lütfen...

quote:

Orjinalden alıntı: selo078

http://rapid share.de/files/8838400/Mp3WmaOgg_1_.Codec_6600.sis.html

http://rapid share.de/files/15157348/plugins.zip.html
    Arkadaşlar sis uzantılı 1. dosyayı yüklüyorsunuz.

sonra e/system/libs klasörünün içine (plugins) isimli bir klasör oluşturuyorsunuz ve 2. adresteki 2 dosyayı yeni açtığımız klasörün içine atıyorsunuz. telefonu kapatıp açıyorsunuz.

artık e/sounds klasöründeki mp3 ve ogg leri melodi olarak ayarlayabilirsiniz.
    hayırlı olsun.

aynı talabim hala geçerlidir....

• bende almayı düşünüyorum zaten kelmiker kardeş batarya ömrünü uzatmayı başarmış
    http://forum.donanimhaber.com/m_10809563/mpage_1/key_//tm.htm#10862093
  • face1tr sana helal olsun heee 1 yıldır yazmışın tebrik ediyorumBi an panasonic elemanısın diye düşündüm

ben şunu sorcam hiç symbian programlarında sorun yaşayan oldumu? yani bi programı buna yükleyip çalıştıramayıpta nokianın telefonlarına yükelip çalıştığını gören arkadaş varmıdır?

benim için karizma kapak mapak derğilde sadece symbian önemli

Saygılarımla
  • pardon bide mcamlibel var hakkını yemiyelim
  • arkadaşlar benim makinanın mesaj bölümünde silemediğim bir dosya var.nasıl silebilirim.kullnımda diyor silmiyor.ismi mona
  • benim tel acikken baskalari aradiginda ulasamamaya basladi, sinyal normal gosteriyor ama bazen beni arayan ulasamiyor, bu telefonda bu tarz sorun basina gelen var mi?
  • batuhan hattın avea ise hattan yapıyor
  • hattım turkcell
  • Arkadaşım seleQ gibi dosya yöneticisi bir program yükle.c system mail içnden onu bul...Özelliklerinden read only ise onu of yap..diğerlerinde sadece archive on olsun sonra silebilrsin...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.